Chat sitelerinde kişilerle yazışmak sohbet etmek sıkıcı mı yoksa güzel mi? Kafa dagitmalik mi?
Chat sitelerinde kişilerle yazışmak sohbet etmek sıkıcı mı yoksa güzel mi? Kafa dagitmalik mi?

Hayatinda karşına bir çok sahte karakterli, veya maksat sohbet degilde, sohbet adı altında birseyleri yaptırmak için konuşurlar. Tıpkı benimle konuş, diyenler gibi :).
Sen sen ol, sanal dünyada konuşmak için birisini arıyorsan, kendi dünyani yarat. Ancak o şekilde güzelliği anlayabilirsin.
Cevap
18Cevap
Bence kafa dağıtmalık kanka. Saygı çerçevesini aşmadığı sürece çok sağlam sohbet dönebiliyor yani. Yeter ki her iki tarafın da ağzı laf yapsın xd
tehlikeli olabileceğini unutmazsan gayet iyi vakit gecirmek mümkün kendini kaptırma kimseye güvenme yeter
Tanımadığın biri sonuçta istediğin gibi istediğini konuşup kafa dağıtabiliyorsun.
Okadar cok cakal sırtlan varki senden faydalanmak isteyen insanlardan sogursun
Ücretli şov yapanların yeri oralar kendine bu muameleyi yakıştırıyorum diyprursan hangi sitelere gireceğini biliyorsun
Kişisine göre değişir... Kimisi hemen (ÖZELLİKLE ERKEKLER) sekse, zikirşe sokuşa bağlıyor.
Tadı kalmıyor ve hemen keyfin sönüveriyor. En iyisi yine KIZLARLA sohbet etmek :) <3
Hayır hiç bi samimiyetı yok aynı anda 15 kişiye yazıyo kızlar
Onu yapacağına yabancı chat sitelerinde zaman geçir hem dil öğrenirsin
Benle konusmak istersen eger konusalim
Konuşmak isterim konuşalım.
Kafa muhabbey olunrsa sario
Muhabbet edelim seninle nobette asiri sikildim
Muhabbet edelim evet olur.
Sohpet edecek kimse yok.
Kafa dengi biriyse güzel
Güzel güzel
Müsaitsen konuşalım?
Konuşalım.
Evet olur.
Tamam yolla
Konusalimmi senle
Konuşalım evet olur.
Bu üyeye mesaj gonderemezsin yazıyor.
Sıkıcı
Konuşalım yaz bana
Konuşalım evet olur 22 sen kaç yaşındasın?
Yazdım.
Adamına göre
Neden sordun
Mavi boncuk dağıtıyor musun
En İyi Cevap