Türk kadınları tipine fiziğine bakmadan, neden gözü yükseklerde. Çok yabancı kız tanıdım. Hepsini dinledim, dertlerini, sıkıntılarını vs… ve sayamadığım kadarıyla da yattım. Fakat Türk kadınlarının istekleri farklı yanı gözü yükseklerde, beklentileri çok yüksek, ben onları dinleyince ya da duyunca, şaşkına dönüyorum, donup kalıyorum. Mesela çok özür diliyorum, şişman 1.50 kızin bile beklentileri çok yüksek. Yabancı hatunlar, Türk kadınları gibi paraya, kariyere bakmıyorlar, erkeği yürüyen cüzdan olarak görmüyorlar. Mesela Türkiye’de kadınlar, erkeklerin parası, evi arabası, daha iyi işi varsa evleniyorlar, yoksa evlenmiyorlar. Ama kendileri varlık’li veya yoksul olsun önemli değil. Peki bu neden kaynaklanıyor görüşlerinizi bekliyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü yaşadığın kültürde kadın erkek kadar serbest değil dolayısıyla bir erkek gibi sevgilileriyle ileri gitmesi veya yatıp kalkması toplum için garip gözüktüğünden bu kadınlar bir kafesin içindeki kuş misali madem bir kişi olacak neden en iyisi olmasın ki diyebilir. Bu bir psikoloji eğer ki sen de o durumda olsaydın sen de o şekil isterdin. Senin dediğin toplumlarda kadının değeri bir Zara bağlı değil. Bir şeyi eleştirirken aslında ilk önce neden bu toplumda böyle insanlar yetişiyor diye düşünmek lazım bunun sebebi toplumun bağnaz yapısı ve insanları bilinçsiz yetiştirmesidir. Ve sen erkek olduğun için diğer Türk erkeklerini göremiyor durumda olabilirsin ama İnan çoğunluk olarak Türk erkekleri dediğin kısım da çok aşağı kalır değil. O kadınlar neden onu diyor çünkü o karşıdaki erkekte o kadına diyor ki sen tamamiyle bana ait olmak zorundasın ben ne halt yersem yiyim senin bir geçmişin olmayacak. Yani bir nevi bu birini ‘’satın almaktır’’ bu kişiler de madem beni böyle görüyor o zaman o da zengin olsun diyebilir. Ne zaman ki evliliği bir satın alma işlemi değil sevgiden doğan bir şey olduğunu görebilirsek o zaman bunları tartışabiliriz.
012 Yorumla- +1 yıl
Tamamen yanlış bir görüş. Tamamen provakasyon olarak yapılan bir görüş, neden. Çünkü bu bilimsel kanıtlanmış ispatlanmış birseydir, “Türk kadınları seçim yapmayı bilmediği için” karşısındaki erkekte önce,
1- Tip
2- para
Ya bakıyor. Evet beğenmek veya beğenilmek güzel birsey bu olmalı. Fakat itiraf et ki, bizim Türk kadınları “bu yakışıklı veya parası var, karakteri, kişiliği, falanı filanı gerisi önemli değil” diyor. Yani senin dediğin gibi değil. Bu ülkede kadınlar kafeste kapalı bir kuş gibi değil. Herseyi yapıyorlar vallaha, eylemlerini yapıyorlar, gezebiliyorlar, icki içebiliyorlar, aldatabiliyorlar, iliski yaşayabiliyorlar. Madem senin dediğin dediği kadına özgürlük yoksa, bu ülkede erkek ile kadının aldatma oranı nasıl aynı olabiliyor buna bir açıklaman var mı ?
Cevap sahibi+1 yılYapan kesimden çok yapamayan kesim var. Bilimsel olarak ispatlanacak şeyler değil bu dediklerin 😂 Senin etrafındaki kadınlar böyleyse biraz kendi seçimlerini sorgulamalısın. Demek ki öyle kadınları kendine çekiyorsun. Keza benim etrafımdaki hiç bir kadın ne bu şekil ne de bu şekil ilişkiler yaşıyor. Her şeyi yapmak dediğin şey eğer ki baskı altındaysa gene yaptığı şeyden pişman ve de kabullenemeyen bir kesim ortaya çıkıyor. Anlamadığın kısım bu. Senin cinsiyetin bir kadını ‘’mal’’ olarak görmeyi bırakmadığı sürece bu kişiler de kendilerini elbette daha zengin bir satıcıya vermek ister. ‘’Alışveriş’’ mantığıyla kurulan ilişkilerde eğer ki bir kadin tip ve paraya bakıyorsa karşısındaki erkekte aynı şekil temiz ve namuslu, güzel kadın meraklısıdır. Bu olayın matematiği bu. Ve bunu sen de çok iyi biliyorsun. Aldatma oranları artmasının sebebi özellikle sosyal medyanın kullanımıdır. Her iki cinsiyet için de bunu eşitleyen budur. Ama sen aman ben direk kendi tarafımı koruyayım karşı tarafa saldırayım dersen esas bu yanlı bir görüş olur.
- +1 yıl
Benim etrafımda bu tür kadınlar olamaz. Çünkü gayet kaliteli ve seçici olduğumu biliyorum. Sorumda belirttığim gibi bir dinleyici oluyorum, Bu kadınlarda karşıma çıkınca hiç birsey söylemeden engelliyorum, ya da iyi günler diyorum. Bu durum ister arkadaşım olsun, ister başka birsey olsun. Sende burayı anlamamışsın. Bunların bilimsel olarak ispatlanacak şeyler olmadığının kanıtını göster, senden özür dileceğim, çok emin konuştuğun için? Çünkü yabancı evlilik yapan erkeklerin %90 i bu ülkenin kadınlarına güvenmiyor, ben soruyorum, konuşuyorum, sebeplerini ortaya döküyorlar, çünkü bu ülkede %48 oranında yabancı gelin oranı, %0,6 oranında da yabancı damat vardır. Ben net söylüyorum sizler oranızı buranızı her açtığınız da, ister fenomenlik icin olsun, ister başka türlü şey icin olsun, “obje” olarak görülmeye devam edileceksiniz. Kendinizi “mal” etmeyeceksiniz ki, bizde sizi “obje” olarak görmeyelim.
- +1 yıl
Unutmayın tesettürlü arkadaşların bile %70 i “beni namazla alakam yok. İlgi çekmek için, beğenilmek için, moda olduğu icin” takiyorum diyen arkadaşlarda bu ülkede yaşıyor. Yani diğerleri sana anlatmama gerek bile yok. Benim bunlari sana yazma sebebim. Senin provakasyon yapıp, bu ülkedeki kadınların sanki hapis hayatı yaşıyormuş gibi yasitman. Ama artık bunlsri kimseyi yemiyor.
Cevap sahibi+1 yılKonuyu saptırıyorsun. Çünkü ben açmaktan bahsetmedim ben evlenme kısmına gelindiğinde senin cinsiyetinin bir mal alır gibi davrandığından bahsettim. Soru evlenmek çünkü. O zaman şunu da söyleyeyim çok yabancı erkekle evlenip mutlu olan Türk kadını da var çünkü daha az kaba ve de kültürlü olduklarını düşündükleri için. burada olay şu kapıya çıkıyor eğer ki bir ülkede kadın ve erkek birbirinden memnun değilse bu demektir ki bu ülkede herkes çocuklarını yanlış bir şekilde yetiştiriyor. Bunun meselesi cinsiyet değil ama sen bu durumdan böyle sıkılırken aslında kadınların da nasıl sıkıldıklarının nasıl bir psikolojide yaşadıklarından bir haber gibi gözüküyorsun. Ha sana gerçekten paragöz kötü niyetli biri denk gelmiştir onları asla savunmuyorum o onun karaktersizliği. Ama şimdi insanların ‘’kriterlerinin’’ bu denli yüksekte olmasının sebebi bu ülkedeki insanların evliliği bir alışveriş olarak görmesidir. Keza erkekler de bu alışverişin içinde bir insanı paket olarak ‘’satın almak’’ istediği için. Dediğin ülkelerde bunlar yok. O insanlar böyle baskı altında hissetmiyor. Sebebi de bu. Ben kimsenin tarafında değilim ama bazen bir şeyi eleştirirken geniş düşünmek lazım. Git bir uzaktan bak olaylara. Emin ol durum bundan bir gıdım farklı değil.
- +1 yıl
Bu arada, Emin ol matematik’ten de, bahsedeceğin en son kişiyim. Bir ülkeden olarak 20 farklı karaktere sahip olan insan çıkar karşıma, onları sana çarpar, toplar, böler, kare kökünü, bulur, asal sayıyla çarpar, oranını bulup, “bak bu milletten şu kadarı, bu kadarı bu karaktere, suna, buna sahip” diye çıkartırım.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki kadınlar evlenince o ülkeye gidiyor çünkü keza kadınlara orada da baskı var erkekler yabancı kadınla evlenirse sorun olmaz ama kadınlar evlenirse sorundur diye. Bunu da biliyorsun. İnan gerçekten bu ülkede kadın olarak yaşamak senin düşündüğün kadar kolay değil. Gerçekten kötü niyetli olan kadınları bunun dışında bırakıyorum çıkarcı hiç bir insanı da asla savunmam. Ama birisi bir şey isterken karşı tarafta aynı oranda bir şey istiyorsa bunun adı kadının kriterinin yüksek olması değil ‘’alışveriş’’. Evlilik dediğin şey iki insan birbirini sever ve ‘’bir zardan ibaret görmez’’ , ‘’ bir arabadan evden ibaret görmez’’. Bunlar karşılıklı beklentiler.
Cevap sahibi+1 yılBen neden uğraşıyım ki? O insanların kötü niyetli olması. Dediğim gibi sen seçimlerine dikkat et o zaman. Kimse herkes iyidir demiyor sadece bazı şeylere gözünü kapatıp sadece ben diyorsam böyledir diyen insanların çok geniş düşünebildiklerini düşünmüyorum. Ben insanlar yapmıyorlar demiyorum yaparken bile baskı hissediyorlar diyorum. Farklı bir psikolojide yaşanıyor bazı şeyler. Ama halen sadece karşı cinsiyetine takılı bir şekilde konuşuyorsun dediğim diğer şeyleri hep atlıyorsun. Dolayısıyla daha da fazla açıklama yapmama gerek yok. İnsan karşı tarafa bakmadan önce ilk önce kendine bakacak, diğer türlüsü her zaman çok kolay.
- +1 yıl
Bak senin anlamadığın şu… bu ülkede bir iki kadın iyi diye bütün kadınların iyi olacağının anlamına gelmiyor. Şunu söylüyorum sana bu bilimsel ispatlanmış birsey bu ülkede kadınların %80-90 i, bak %80-90 lardan bahsediyorum dikkatini çekerim, %80-90
1- erkekte tipe baktığı için
2- erkekte paraya baktığı için
3- erkegi yürüyen cüzdan olafak gördüğü icin
4- erkeğin arabası olduğu icin
5- erkeğin evi olduğu icin
Evlilik yapıyorlar diyorum. Diğer %10-20 si de, senin dediğin gibj düzgün normal olanlar. Yapmayin kardeşim kendinizi “cinsel obje” olarak kullandırtmayın, karşımızdakinin önce nasıl biri olduğuna bakın, evliliği taşıyabilir mi, gerçekten hayatımdaki kişi mi, onunla olur mu, diye düşünün. Karşınızdakini once tanıyın, seçim yapamiyorsunuz siz seçim. Siz benim gözümde seçim yapamayan bir kadın toplumusunuz mesela. Ona bakarsan ben Türk erkeği ile evlenmesine karşıyım zaten. Çünkü mesela ben ne biliyim kendimi yabancı kadında, daha rahat, daha güvenli, daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Ama kendi ülkemin kadınında kızında öyle olamıyorum çünkü tanıyorum biliyorum nasıl guvenebilirm? Bak çok önemli birsey söylüyorum “tanıyorum, biliyorum nasıl guvenebilirm” diyorum? Bak en basit örneği.
- +1 yıl
Türk erkeği ile Türk kadınım evlenmesine karşıyım
Cevap sahibi+1 yılYahu tüm Türkiye’yi tanıyor musun? Ne kadar ilginç bir yorum bu. Tek tek insanların hayatını biliyor musun? Ne demek bir iki iyi kişi? Gerçekten aşırı bir genelleme var burada. O dediğin kadınların karşısında benim dediğim tipte erkekler var nokta. Senin Türk erkeği dediğin kısım bir mal satın alır gibi her haltı yiyip temiz kız arayışına girmesin o zaman. Sürekli aynı şeyleri tekrarlamayla bir tartışmanın sonuna gelemeyiz. Pire için yorgan yakmak isteyen herkes istediğini tercih edebilir. Herkesin kendi hayatı. Ama herkes aynı değil. Bu kadar. Hadi iyi geceler.
- +1 yıl
Bak canımın anlamıyorsun direniyorsun bütün Türkiye de ki herkesi nasil tanisabiliriz, deminde söyledim, hani matematikten bahsettin ya hani. Diyorum ki, söyle düşün, mesela örnek, 10 kardeşten 8 i annesine cekmistir, 2 si de babasına bu durumda 10 çocuktan %80 i, anneye, %20 si ise babaya cekmistir. Buda böyle birsey Türk kadınlarının %80-90 i böyledir. Sana çarpar, toplar, böler, asal sayısını bulur, kare kokunu alır, köklü sayıyla çarpar, oranını bulur, “bak bu milletin 30 u, bu karaktere veya geleneğe sahip, 20 ‘si buna, 50 si de şuna sahip” diye bulurum. dediklerim de ispatlanmış birsey dir. Daha fazla yorum yapmana gerek yok. İyi geceler.
En İyi Cevaplar
Şöyle ki kadınlara hep bir erkeğe muhtaçmış gibi sanki erkekler olmadan kadınlar kendi ayaklarının üzerinde duramaz gibi raksettikleri için kadın çalışsa laf olur söz olur evlendiğin adamın evi varsa al sen bunu gibi gibi kadınları hep bir erkeğe dayadıkları için aslında özgüven yıkımı bir erkeğin evi arabası durumu yoksa bakamaz derler ve o kadında çalışıp kocasına destekleyecek yüreği kendinde bulamıyorsa olmuyodur benim tahminim bu yönde gördüğüm göZlemlediğim şahsen ben cocuklugumdan beri ailemden para istediğimi hatırlamam zaten çok küçük yaşta bir çok işte çalışıp paramı kazanırdım kimseye hele de bir erkeğe muhtaç olmak benim kanıma dokunur karakter meseleside diyebiliriz buna
10 Yorumla
Aynen oyle kardeş sabahtan akşama kadar esra erol müge anlı izleyen vasifsiz vey okumayan , calismayan tipler bile , varlikli yetişmiş erkek ariyor , peki senin verebilecegin ne var hic bisey pilav tarifi... bunlar sadece 250 gramı altın kaplama görüp onu biz erkeklere baya bi nimetmiş gibi sunan vasat kadınların düşünceleri, kendini geliştirmiş eğitimli işi iyi kadın, kendi çapında bi erkek isteyebilir bu normal , diğerleri zaten evde kalmaya mahkum, bırak kendilerini ağırsan satmaya devam etsinler , kadin mi yok piyasada
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenç... Yaşım 37. Uzun yıllar önce Türk karısı, kızı vs.'si hakkında düşünmeyi bıraktım. Bence sende bırak.
Türk kızı zaman kaybıdır.
(Bu sözü yaz bir kenara)15 Yorumla- +1 yıl
Yok ben zaten yabancı evlilik yaparım. Çünkü Etrafım yabancı kadınlarla dolu
- +1 yıl
Ben yaptım. Sana da tavsiye ederim.
Slava Ukraini!!! Anladın sen onu... - +1 yıl
Çok arkadaşım var Slav. Harika insanlar ☺️
- +1 yıl
Bak bu güzel bir şey. Düzgün bir insan bulursan affetme bas nikahı getir vatana!
- +1 yıl
Hayır hemen olmaz. Onların çoğu Beni çok arzulayanlar var. Önce onlarla seks yapmalıyım, dilediğince onları seçici bir şekilde mutlu etmeliyim ☺️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılAşağılık kompleksi var çoğunun neden bunu söylüyorum, kendi yaşam koşullarından bir erkeği gördüklerinde kendi hayatlarını kabullenemeyişleri akıllarına geliyo, bu erkeklere pas vermek bi yana nefret ediyorlar, kendi aklınca ben kızım dişiyim bi zengini kafalarım diye düşünüyorlar, sonları genelde ya kullanılmak olur ya da evlenip zengin ailede hor görülür ya da hızlıca evlendiği adamdan şiddet görür ya da aldatılmak olur ömür boyu karnı tok ama mutlu olmaz bu kadar basit
30 YorumlaNamus ve kultur yani kadına verine değer kavramı bunun nedeni, yurt dışında kadına verilen değer eş partner anlamında çok düşük yani alternatif fazla erkek kadında bunu bildiği için daha rahat ve sınır belirlenemiyor, bir işçiyle bir doktor birliktelik yaşayabilir, kısaca insanoğlu yaşadığı çevrenin alışkanlıklarına bağlı olarak iyi veya kötü yönde bir seçim yapabiliyor, Turkiyede de bu yönde sonucları var.
10 Yorumla
+1 yılBu bahsettiğin tipleri zaten kadın yerine koymaya aksın ki. Haa memlekette çokturlar doğrudur.. Her yerde herkeste olan da sen de olursa herkesten farkın kalmayacak. Seçeceksin, demeyeceksin, sabredeceksin vs. aralarından doğru olanı bulacaksın..
10 Yorumla
+1 yılÜstüme alınmadım statü maddi manevi bana denk olsun yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Maddi manevi denk olsun?
- +1 yıl
Aynen öyle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda benimle eş değer olmalı
- +1 yıl
Maddi ve manevi olduğun kısımda, sizinle nasıl bir eş değer olmalı. Yani çok fazla mi kazanıyorsunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus - Ukrayna kızlarını kafanda çok büyütmüşsün sende diğer TC erkekleri gibi. Hiç şaşırtmıyorsunuz. Esasında sizi çeken karakterleri değil güzel bulduğunuz yüzleri. Yoksa ben çok gördüm türkten çocuk doğurupta adamı terk edip çocuğu Rusya'ya kaçıranı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla haklı bı serzeniş her kadın değil ama çoğunluk öyle.
20 Yorumla
+1 yılHayır kısmen yanlışın var cabbar oğlan bende 50den fazla kizlayattim yabancıydi çoğu ukraynalı falan onlarda para düşkünü ama turk kizindan farkı bizim kızlar cahil biraz görmemiş yani bide kıskançlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ukraynali ve Rus kadınların çoğu karakterli ve dürüstlerdir. Kolay kolay kimseyle yatmazlar. Ve erkegi yürüyen cüzdan olarak görmezler. Bizim ülkemizde paracılar yok mu yanı onu mu iddia ediyorsun?😊
Turk kizinin karakteri bozuk kisilikleri yok imkanim olsa sumugumu atmam rus veya ukraynaliyla evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler yapıyor bunu kokuşmuş kadınların peşinden bir şeyler için koşarken bi taraflarını kaldırıyorlar. Bunun ırkla alakası yok varsada türk erkekleriyle alakalıdır
024 Yorumla- +1 yıl
@Salih6116 senin genelleme yapmadan çevrendeki kadınların vasat olduğunu anladım. Acıdım şimdi sana. Çevrendeki kadınlarla ömür gecitiginden sosyal medyada gördüğün kadınlara ekmek gibi bakıyorsun. Sen Rus kadınlarının dogurunca bir taraflarının sarkmadigini mı sanıyorsun şimdi hahahah Rus kadınları da bir insan zamanla vücut yerçekimi etkisiyle çöküyor ve bundan ruslarda nasibini alıyor. yazık bu kadınlar hem sizi hem Rus kocasını idare etse siz yine kabul edersiniz bunlari:d neyse senden estetik parası koparır Rus kocasına daha iyi görünmek için
- +1 yıl
Şuraya bak TC erkegi diyor bize biz olmasak kicinin üstüne oturamayacak 😂
- +1 yıl
Sen bi resmini koysana Allah aşkına senin tipini çok merak ediyorum cirkin birsey olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam 😂😂
- +1 yıl
Valla benim sevgilim Fransız cok mutluyum. Bir kaç gün sonra benim için Türkiye ye gelecek. Onu bekliyorum onun icin hazırlıklar yapıyorum 🤗
- +1 yıl
Hani nerde bir biz mi göremiyoruz o Ruslardan bile güzel olanları?😂 çalıştığım hastanede Rus doktor ablayla konu konuyu açtığında bana şunu söylemişti “bizim kızlarımız sizin kızlarınız gibi mıymıntı değildir. Ekini masaya bir vurduki herkes korkar” demisti bayağı şaşırdım. Gerçekten mi diye sordum evet dedi. Hayırdır size ya mıymıntılar 😂
- +1 yıl
Bak bu söylediğin çok iyiydi kardeşim ☺️
- +1 yıl
@Salih6116 burada hayallerini anlatıp hakaret ediyorlar işte Max türk erkeği budur. :d bu yazanlar muhtemelen de 20 yaşında ergenler ahaskdk yazık ya açıyorum sizin gibi erkeklere kafanızda böyle sekillendirmişsiniz türk kızı kezban, çirkin, türbanlı diye. Soranin hayaller Fransız gerçekler türbanlı kadın. Siz böyle büyük konuşun konuşun aldınız türk kızlarını şimdiden hadi hayırlı olsun size ahahhdhhx sosyal medyadan daha yüzünü bile görmediği insana bakirelikle ilgili laf yapan da ne kadar okumamış olduğunu gösterir. Neyse sizin gibi okumamış cahillerle uğraşamam hoşça kalın lise terkler 🦴
- +1 yıl
Hahah koyamiyorum cirkinim demiyor da, birde koyup göz ziyafeti mi yaşatayım diyor 😂
Birsey diyim mi sana?
Kininde boğ pslk defl - +1 yıl
@Salih6116 nedense suriyeliyle evlenen sen olacakmişsin gibi geldi :d her türk erkeği sizin gibi mi? Anlayışlı karaktere bakan naif güzel ruhlu türk erkekleri de var. Ayrıca sen beni tanidin mı ki bu kadar itham da bulundun? Ben bunlardan hiçbiri değilim. Bak mantıklı düşün bir, ilk defa sosyal medyadan gördüğün birine kendi kafanda sekillendirdigin kalıplarla sırf Türkçe yazmasindan yola çıkarak bir sürü şey dediniz. Sizden mantıklı düşünce bekliyorum umarım başarırsınız bunu
- +1 yıl
Hanım efendi gidermisiniz rahatsız ediyorsunuz !!!
- +1 yıl
Hanım efendi lütfen gidermisiniz !!!
- +1 yıl
Hayır. Mantıklı konuşmaya, üslupla yazınca neden köşeye sıkışıp soruya cevap vermiyorsun da gider misiniz diyorsun. İşte bütün sorun burada sizin gibi bir kesim var Türkleri insan yerine koymayan. Açıklamayı dinlemeyen ve verecek cevabı olmayan. Bir sürü şey yazdım hakaret etmeye vercek cevap var ancak insan gibi konuşmaya yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ama bu dedigin erkeklerdede var yani
11 Yorumla- +1 yıl
Ne var mesela sizi dinlemek isterim?
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen sor diye ğötcük
01 Yorumla- +1 yıl
Hoşt! Ötede ağla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana ne kardeşş 😅
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk kadınları tipine fiziğine bakmadan, neden gözü yükseklerde?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler