Yaş 23, sırtımda ve yüzümde egzama var ve yer yer kızarıp pul pul dökülüyor, yüzümdeki hafifledi gerçi çok az kızarık kısım var, sırtımdakiler ise krem sürünce tamamen geçiyor ama kremi yurt dışından getirtiyorum ve bir de saçlarımda yer yer beyazlık var genetik olarak ama tipim, elim yüzüm düzgün açıkcası, insanlara karşı da hak ettiği kadar iyiyimdir yani özgüven var, her neyse normalde bunları takmayan biriyim ama en son ayrıldığım kız arkadaşım ayrıldıktan sonra bu şeyler için üzerine (egzama ve saç beyazlığım için kötü şeyler söylemişti) ondan sonra da biraz kafaya takmaya başladım, kısaca bu hastalığın çaresi de yok, ilaç kullansam da kronik hastalık ama zararı yok bedenime sadece dış görünüşsel olarak hoşlanmıyorum ama hafifliyor krem vs lerle, beyazları da istersem boyarım ama şimdilik boyamayı düşünmüyorum, kısaca böyle biri ile sevgili olur muydunuz?
Bu arada insanlar hakikaten çok kötü, benim gibi birini bile bazı şeyleri kafasına taktırtıyor ya daha ben bir şey demiyorum, bu arada hayırlı ramazanlar herkese.
Bu arada insanlar hakikaten çok kötü, benim gibi birini bile bazı şeyleri kafasına taktırtıyor ya daha ben bir şey demiyorum, bu arada hayırlı ramazanlar herkese.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer