Size yapmadığını yenisine yapan erkek samimi midir?

Simdi arkadaslar cokta kucuk olmayan bi ilcede yaşıyoruz neyse ben bundan 3 sene evvel cok sevdigim aşık olduğum kisiyle nisanlanmistim ama bu bana ne bi hediye ne bi sürpriz hicbisey yapmadi nişanı burada cogunluk çalgı çengi ile yapar bsn nisanı ve istemeyi aynı gün bizim evde yaptilar tamam dedik aşırı cimri ve anacıydı aramizda olan en ufak olayi anasina karfesine anlatirdi zaten kardesi tam bi seytandi ben daha o zamanlar 20 yasima yeni girmişim hicbiseyden anlamayan saf salağın tekiyim tabi neyse bana bu hicbisey yapmayan şahıs yeni nisanlisina evlenme teklifindwn tutun da burdaki en luks yerlere yemege goturmeler gezmeler suprizler vs yapio ben bunun 2. Nisanlisiydim benden öncede bi Nişan atmisligi var ve bu kız 3. Oluo bu son care diye mi yapio anlamadim ama kendimi aşırı degersiz hissettim sizce neden bqna oyle buna böyle davrandi arkadasim son çaresi 30 yasinda bunu da atarsa mümkün degil evlenemez evlenince eski gercek yuzu ortaya cikar gibisinden konustu acikca bana da oyle gelio sizce sebep nedir
Size yapmadığını yenisine yapan erkek samimi midir?