Uzun süreli bir ilişkim var ama bir süredir sürekli kavga ediyoruz büyük kavgalar değil basit şeyler ama tat kaçırıyor üç günden fazla atışmadan duramıyoruz resmen ve erkek arkadaşım bazen hiç bir şey olmamış gibi konuşurken bazen bunları bahane bilip susmayı tercih ediyor gibi geliyor çok rahatsız oluyorum ne yapmalıyım ben biraz rakıntılıyım her konuyu kafama takıyorum o yüzden doğru karar veremiyorum sorma nedenim bu dalga geçmeyin lütfen
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşte burada sizin bagliligjnuz ortaya çıkıyor.
Nasıl yani
Bakalım hangi konuda birbirinize ne kadar baglisiniz bunu test edeceksiniz
Sizi anlayamıyorum 😅😅😅
Yav şimdi siz olur olmadik şeylere küçük durumlar için tartışıyor musunuz?
6 senedir birlikteyiz genelde buluşunca unutuyoruz her şeyi Yanyana bir kez bile kavga etmedik bu zamana kadar çok iui anlaşıyoruz çok ilgili o da sorun telefonda
Allah Allah telefon ne alaka?
Mesajlaşırken falan işte bir konuyla alakalı konuşunca falan o da zaten mesajlaşmayı hiç sevmiyor bahane oluyor ona da yarın mesela bir şey olmamış gibi günaydın hayatım yazacak uyuz oluyorum bende
Benim modumu düşürüp uyudu sonuçta sabah onun ruh haline göre iyi ya da kötüyüz
İlginç. Başka detay var mı?
6 senenin vermiş olduğu bir rahatlık var onda özetle Yanyana ilgili ama mesajlaşmayı sevmiyor başka kız vs olma ihtimali bile yok bu arada o konuda da içim rahat sadece adam umursamaz ben inanılmaz takıntılı
Oruç yaramadı iki gündür evdeyim yarın kendime gelirim hayatım dedi bana uyudu sonra 😒
Kendine bahane arıyor gibi davranma dedim en son o da
- Tamam hayatımm ben bahane arıyor oluyim iyi geceler 😘 yazdı
Bende bahane arıyorsan söyle germe beni gece gece İki gün iyi geldin ya çok geldi soğutmadan duramıyorsun
Dedim görmedi yattı 😒😒😒
E sende herifle önemli konuları mesajlaşma direk telefonda konuş.
Sizin burclariniz nedir?
İşte konular çok basit şeyler aslında bir anda sorun haline geliyor nasıl oluyor anlamıyorum
Ben oğlak o kova
Abovvv. Tam beklediğim gibi. Öyledir kova erkeği umursamazdir sende umursama. Baktın devam ediyor böyle sende soğuk yap.
Telefonda böyle sadece normal hayatta yüz yüze yani çok iyi ailenle tanışmak istiyor anneme hediyeler alıyor içinden gelerek söylediğim şeylere önem veriyor güzel sözler ilgi alaka havalarda beni çok sevdiğini biliyorum hiç şüphem yok ama telefonda böyle olunca deli oluyorum o da mesajlaşmayı sevmiyorum ara konuşalım görüntülü ara birbirimizi görelim diyor
Yarın sabah günaydın yazdığında benim keyfimi kaçırdığını söyleyeceğim ona göre davransın bir kaç gün konuşmayacağım aklı başına gelir umarım
Ama. bak sen şunu anlamıyorsun. Bende Terazi burcuyum. Bende hava burcuyum bizler daha çok yüz yüze iletişim insaniyiz. Hani kendin diyorsun böyle böyle diye. Ha söyle bunu ona de ki yani keyfim kaçıyor falan de.
Konuşmamazlik etme hoş değil.
O işine gelmeyince görüldü atıyor ama
Biliyorum beni ciddiye almasa yüzyüze belli eder kendini ama bende çok takıntılı ve asabi biriyim elimde değil soğuk davransa daha iyi umursamıyor sorun yok gibi davranıyor
Hmmm. Bunu uygun bir dille anlat ona ya. Yaşlar kaç?
Ben 24 o 27
Söyledim oruç yaramadı sana bir garipleştin dedim iki gündür evdeyim oruç olunca da kendime gelemedim yarın düzelirim hayatım falan dedi
Belki de ondandır. Bakma şimdi cidden oruç insanı farklı yapıyor
Bir sabah ola hayrola
Haklısın telefonda konuşurken uyaracağım cuma günü Ramazan geliyor diye yemeğe çıktık yorgun haliyle işten çıkıp iki saatlik yola yanıma geldi akşam 11 de evine döndü sevmese böyle yapmaz biliyorum bu gün iftara gidicektik ama ben rahatsızlandım gidemedik hafta içi gelirim yanına dedi
Hadi hayırlısı
Konuştum görüldü attı yine bende iyice kızdım eşek başı yok burada sen görüldü at diye havlamıyorum kendine gel dedim baya saydırdım arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum uğraşamam senin bu tavırlarına falan sedim çok sinirliyim ayrılmayı bile düşünüyorum şu an aptal adam
Yo yo sakın ilgiyi kes biraz bakalım ne olacak
Ayrılmadım henüz sakin olalım 😂😂
Yazmıyorum arkadaşlarımla gezmeye çıktım hamak keyfi yapıp sakinleşmeye çalışıyorum yoksa elimde kalacak acayip sinirliyim ona
Allahim benimkide böyle olsaydı sinirli olsaydida beni bırakmasaydı neyse hakkınızda hayırlısı olsun
6 senedir birlikte olunca hemen bırakılmıyor tabi aldatma falan olsa rahatça ayrılırım da şimdi çok büyük bir şey yok görüldü atıyor 😂
Evet olabilir