Arkadaşlar 3 yılık ilişkim var kız arkadasım 15 bin tl ihtiyacı oldugunu söyledi guvende sorun yok gyvenıyorum neyse kredi kartım vardı 18 bin tl limitli onu verdim taksite böldürdük 2 ay oldu hayla ödemiyor ona sorduğumda ise ödicem dedi 3 ay girdik sizce ne demeliyim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız para avcısı maalesef uzak dur iyi kızlara kötü davranırsınız böyle kızlara canı sağolsun dersiniz hay böyle dünyaya
Ben iyi kızlara kötu davranmadım ki tanışıyormuyuz?
Uzaa
Seviyine indiğim için özür dilerim
Hahshshsh
Pek odicek gibi durmuyo
önemli değil canı sagolsun da ödeyemicem dese ben öderim de o ödicek diye bekliyorum
Cani sag olmasin bence odesin kocasi degilsin sonucta. Ben anlamiyorum asla sevgilimden para almaya utanirim
Ya ikimizde memuruz kendı ihtiyacı vardı ve rıca eti bende tabiki de dedim ve verdim önemli değil yarın gider kapatırım hepsini de böyle yapması guven sarstı ödeyecdk durumda değilm dese ben çözerim de icralık olucam yoksa
Sen bence ode icralik olmadan madem bi gunde odiyebiliyosun. Sevgilindae sana odesin. Buzamana kadar nasil odemedi madem memur cok kaygisiz ozman hic dert etmiyor rahat bi sekilde devam ediyo sen ode demesen odiceginden haberi bile yokmus gibi yani yanlis anlama ama bu kiz cidden cok ulursamaz ozman
Evet öyle yapıcam ama yanı ne biliyim bu zamana kadar böyle sorun olmadı ama bi daha asla yapmam doğru diyosun ödememiş gibi yapıcam da bakalım ödesin o halde aynı maaşı aynı şartlar altında çalısıyoruz
Yani onu demek istiyorum sende afedersin sabahin korunde kalkiosun zar zor calisyosun para kazancam diye yazik degilmi sana. Madem oda ayni sekilde kazaniyor odesin karin degil sonucta odemeli. 3 aydir odemediyse odemezde bu deledi deme. Hayir bari desinki askim biraz zor durumdayil su sebepten dolayi ama odicem felan dese anlicam ama sen sormasan kizin borctan haberi yokmus gibi takilcak
Gerçekten haklısın böyle bi insanla 3 yıl nasıl geçti kendım bile hayret ediyorum gerçekten yoğun bi işim var ve kendısı de öder dedim yanı ne biliyim böyle yapacağını Sabahtan akşama kadar iti kopukla uğrasıyorum bunun için mi gerçekten haklısın yarın tekrar diyicem ve sert bi şekilde uyarıcam
Yani bencede konusmalisin ben bile burada sinir oldum sevgiline ahhahah😅neyse cok dert edip stresse sokma kendini ama konus odesin bidahada verme bence. Zaten ben bu sevgiliden para istiyen kizlara ayar oluyom. Sevgiliye gelmeden once anne baba abi kardes akraba var ondan sonra sevgiliden istersin cok ihtiyacin varsa. Ne icin aldi bu krediyi biliomusun
Ya bende sinir oldum da yanı ne biliyim deli etti beni ya şimdi bu kredi çekemedi benden istedi bende tabiki de yardımcı oluruö dedim bekçi olarak çalısıyorum sonra gel git zaman benden istedi kartımı verdim düzenli öde ama dedim tamam dedi verdim 3 ay olacak ödeme yok hayır kredi puanım dusucek neden lazım dedim babam için lazım dedi verdim şimdide ödemiyor ve kaçıncı sorusum
Peki sana bi uc ay icinde nasil davraniyor yani davranisinda farklilik sezdinmi veya parayi odemisini soyleyince nasil davraniyo
Yok birazdaha idare et dedi bende haber et dedim zora sokuyorsun benı dedim zaten az kaldı bırakacam
Hmmm anladim Allah yardimcin olsun vallah nediyim, odesin paranida kurtulursun insallah bian once. Iliskinide gozden gecir bence ama sen bilirsin yinede
Tesekur ederim hayırlı geceler
Sordunmuuuu vallah butun gun seni dusundum ahahdhdhd😂
Geçmiş olsun kardeşim 😃
Yok önemli değil canı sagolsun da ödeyemicem dese ben öderim de o ödicek diye bekliyorum
Fazla geciktirme icralık olursun dikkat etmek lazım
Yok ödicem hepsini yarında ne diyim
Konuş kızla de imkanın yoksa ben ödeyim eline para geçince ödersin beni de. Güzelce anlatırsın durumu
Yanı söyledim de ikimizde memuruz guvendım ama böyle yapması guven sarstı
Kardeşim eline yüzüğü takmadan nikahına almadan bu işlere girmiceksin. Meblağ küçük olsa şöyle 1 2 bin dersin nolcak. Ama günümüz koşullarında 15 bin iyi para. Birçok geçim sıkıntısı çeken insanlar var yani.
Haklısın vallaha kendı kredi çekememiş bende yardımvı olayım dedim eski borcu varmıs bankaya yapılandırma falan diyor sen anlıyorsun galiba yapılandırınca kara listeye alındım diyordu doğru mu acaba
Kara listeye alınmaz öyle bir şey yok. Yapılandırma yapılır 3 ay düzenli ödeme yaparsa findeks notu 1300 puana 1400 puana çıkar yani kredi çekebilir. Kara liste dediği olay icralık olur avukata gider anca öyle olur.
Bu avukatlar aramıs ama icralık olmamıs baya da eskiymiş borcu yanı bayadıf da ödememiş sürekli banka otomatik yapılandırmış ve bana ss atmıştı kredi başvurusu olumsuz demişti
3 ay ödemezse zaten icralık olur dostum. İllaki ödeme yapmıştır. Yapılandırma bozulur hiç ödemezse zaten ve senede en fazla 2 defa yapılandırma yapılır.
Ee abim o zaman neden kredi vermediler ki yanı kara liste de değilse
Kredi puanı yapılandırma da 0 lanır
Kredi puanı kkb skoru yoksa zaten kredi alamazsın
Hmm tamamdır bende öğrenmiş oldum sayende valkaha ne biliyim yapacak bir şey yok yarın daha sert bi şekilde isticem ve sorucam
İyi yaparsın kardeşim, emin ol yapılandırma yılda en fazla 2 defa yaparsın ve yaptığında kkb puanın sıfırlanır düzenli ödersen 3 aydan fazla puan gelir ve kredi kullanırsın tekrar. Yapılandırma yaptın 3 ay ödemezsen yapılandırma olmaz daha avukata gider tek ödemeyle masraflarla alır senden. Kırmızı kalem yersin ve 3 yıl kredi veya kredi kartı kullanamazsın. Vermez bankalar. Bunları bil ona göre karşındakilere hareket halinde ol
Tesekur ederim