Güncellemeler
1 yıl
Çocuğa ne dersem tamam aşkım diyor ve ailesi çevresi herkes beni biliyor ilk zamanlar anlatmış ve hepsine evlenicem çok farklı biri demiş. Hayatında hiç bi kız için ağlamamış ama biz ayrıldığımızda 3 gece ağlamış. Çok degistirmisim herkes öyle diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak sana bu kadarını söyleyeyim aynısını bende yaşadım bende altında hep aradım bişey nasıl olurda her şey bu kadar iyi gider diye hep kurcalardim ondan emindim bana yanlışı da olmadı
Ama sonda bir ayrılık oldu 3 gün sonra ameliyatim olacaktı hiç umursamadı beni ayrıldiktan sonra instgram açtı kızları ekledi onlarla takıldı ameliyat olduğum gün storiler flaan kızlarlaa... oysa emindim herseyinden dmeek yalanmış hepsi.. Seni çok iyi anlıyorum içine kuşku atmak istemem ama kurcala birazz
ha iste bende bundan korkuyorum zorluyorum onu nazliyim ve bu çok hoşuna gidiyor mesafeliym Şu an ama sevgim artarsa böyle olamicam o zamn benden uzaklasmasindan korkuyorum ki hatta sanki böyle olacağını hissediyorum
Bende senin gibiydim ve zor olduğum için Beni hep istiyordu zaten sen farklısın diyordu o bana aşıktı ama benim başta hep mantıkti ama benim için yaptıklariyla düşünceleriyle bende ona aşık oldum 2 ay sonrasında istemem olacaktı sonuç bu işte adam biraz beklemeden bile hemen kızlarla takılmaya başladı aylarca hep düşündüm beni o kadar seven adam nasıl olurda boyle olur diye sonra yalan olduğuna karar verdim eldene edene kadar onun için artık zor değildim bende ablasıyla tanıştim beni herkes bilirdi adam evlenmek bile istemiyordu beni tanıyana kadar çevresi aynı şekilde onada demiş işte sen degitin falan diye. Sende iyice tart böyle soğuk yapma bu uzaklaştırır onu sen daha iyi tanır bilirsin onu benim böyle çıktı belki senin öyle değildiir gerçekten seviyor değer veriyor belkide sana
İnşallah sen böyle düşünerek yanılıyorsundur..😊 umarım çok daha iyi olursunuz takılma anini yaşa mutlu ol mutlu ett
Bı de böyle bir tavsiyem olacak sık sık görüşme özlet Kendini
yok zaten ayda bir görüşürüm diye planlıyorum daha hiç buluşmadım her gün buluşmak istiyor ama işte ben naz yapıyorum
Neguzel iste etmemisin biz ilk gunden bugune kadar her allahin gunu kedi kopek gibiyiz yoruldum bezdim sen su kvgasiz gecen hergunun degerini bil derim😂
Arama hiç etmeseniz tamam derim. Ama etmişsiniz. Fazla anlam arama.
Ne güzel. iste.
Seninle iyi Anlaşıyorsa Kork
Seninle Yatana kadar Herşeye Tamam der
Sen Haklısın der Sonra Tekmeyi Basar
Kıyamet alameti, demedi demeyin
Tövbe yaa illa seni sevmeyen her dediğini yok diyen birinimi istiyon
Ne güzel