Eskiden birinden hoşlanır "benimle çıkar mısın" derdik kabul ederse devam ederdik. Etmezse biraz içimize atar sonra yine devam. Şimdilerde artık direk sevgililik yok önce flört. Peki siz bu flört evresini ne zaman sevgililiğe taşırsınız?
Flörtünüz kaçıncı görüşmeden sonra sevgiliye dönüşür?
Sanal alemde hiç gerek yok bence zira final iyi olmuyor.. Reelde de birini bir kaç ay tanımak isterim en azından hayatıma dahil etmek için.. Keyifli geceler..
nasıl tanıstıgımıza kac kere bulustugumuza baglı.. zira 2 kere yuz yuze geldıkten sonra daha o senın sevgılındır hala acılmamıs hoslandıgımı anlamamıssam supheye duserım kendımden.. bana gore degıl flort olayı nekadar hızlı atlatırsam okadar ıyı
Merhaba Yani insan birisiyle konuşur, tanışma aşamasını geçirir, sonra uyum olursa bazı adımlar atılır ama flört olayını şu an çok başka yaşıyorlar. Benim anlam verdiğim bi kavram değil.
İlk görüşmeden sonra gidişat belli olur. Hemen sevgili olunur demiyorum ama enerjiler uyuşmadıysa ilk buluşmada ortaya çıkar ve yollar ufaktan ayrılır zaten.
Çıkma teklifi daha iyiydi ya en azindan neyin ne olsugu belliydi simdi sevgili gibisin ama degilsin cok sacma. assfagahj benim asla flörtten sonra iliskiye donusmedi hep yarim kaldi