Erkeklerin bazısı bu yüzden mi gizem yaratmak adına artis artis hareketler yapıyorlar?
Gizem yaratan erkek yorar be ne gizleniyon oğlum açık olsana diyesim gelir sonra djdjdj

Gizemli olan ilgi çeker evet.
Bu her iki cins içinde geçerli diyebiliriz.
Ben gizemli biriyim dış dünyaya karşı bu doğrudur. Ama bunu ilgi görmek için değil kendimi böyle rahat hissettiğim için böyleyim.
Her zaman, her şeyde gizemli biri olmakta tercihim değil tabiki... Yeri gelir içimi dökerim beni anlayan kişilere.
İşin garip tarafı bazı konularda gizem görmek beni de yoruyor ama yapacak bir şey yok, kişinin kendi tercihi sonuçta diyerek zamanın akışına bırakıyorum kendimi.
Gizemden kasıt kalıcı bilinmezliğe bürünmüşlük değil aslında. Biz zamanla çözebildiğimiz erkekleri daha merak uyandırıcı buluyoruz.
Tanıdıkça yeni yeni yönlerini çözmek, ona dair sürekli bir farklı keşifler içinde olmak heyecanlı geliyor.
Bir anda çözdüğümüz zaman o tuhaf etkileşim gidiyor sanki. Devamlılık halindeki gizem bizi çekiyor kendine ister istemez.
Gizemden ziyade içten kendi halindelik ilgimi çeker. Kültürlü insan, her an gelişime açık oturup kaderine şikayetçi olan değil onu değiştirmek pahasına çabalayan güçlü ve zeki insanlar bir adım önde hep benim için.
Cevap
64Cevap
Bu gizemli erkekler yalnızca dizi filmlerde olur ya da oralarda çekici durur. Gerçek hayatta böylesi yok ya da çok nadir. Olanlarda çok yapmacık, sahte, samimiyetsiz.
Gizemden ziyade bir duruş sahibi olmasını isterim. Herkesle mıç mıç olmayıp iki selamda her şeyini anlatmayan.
Gizemli alakası yok kadınlar genelde huzur bulduğu erkeklerden etkilenir insanlarda sen takıntı yapmışsın der geçer bu düzen böyletir
Bak yaa🤦♀️
Kadınlar it, serseri, ukala bu tip erkekleri sever, gizemli oluşuna bakmaz buna bakar
😮😮
Bence evet, ilk başta o gizem insanı cezbediyor.
Hadi canım, gerçekten mi
herkesin kendi tercihi ben şahsen gizemli değil her şeyi ortada kadınları seviyorum.
Her kadın farklıca erkekten hoşlanıyor. Ama önemli olan özgüvenli, başarılı ve duruşu olan erkekler. Hiçbir kadın gizemli de olsa silik ezik tipli, kambur duran, hayattan kopuk erkekten hoşlanmaz. Başlıca olanı budur. Sonrası kıyafet, duruş ve diksiyon ile ses tonudur. Erkeğin etkileyici yanı da budur.
benim durumda daha ziyade gövde gösterisi olaraktı, hani kendilerince böyle gizemli, soğuk bla bla bla dedikleri adamı tavlarlarsa diğer arkadaşlarının arasında daha bi yüksekten duracaktılar kendilerince, bir de işte uçkur doyurma da var olabiliyor eğer adam yakışıklı falansa da, bir de şu yok kızlar p1ç, şerefsiz, serseri sever, efendiden bi cacık olmaz diye hayıflanan hemcinslerim... efendi olmayın o zaman, sorun çözüldü, hak etmeyene efendi olmayın arkadaş ne gerek var bakalım önce o efendiliği hak ediyo mu o da öyle bir insan mı, önce buna bi bakın sonra olacaksanız yine olun hobi olarak yine yapın, da kurban olayım yalaka, sünepe olmaya efendilik demiyelim serseri olmayı da bi halt zannetmeyelim, ortası olun delikanlı olun ADAM olun o yeter, mesaj alınır.
Sadece kadınlar değil, insanların çoğuna cazip geliyor sanırım..
Bana öyle gelen tiplere ben daha çok gizemli oluyorum..
Ona bana cazip geleceğine ben ona cazip geleyim.. O kim ki.. 😀
Hmmmmmm 🤔
O bana cazip geleceğine olacaktı.. :/
O kim dkdkk
Yani o kim ki, derken; o kim oluyor ki anlamında dedim..
Benden kıymetli olamaz.. 😀
Oooo djdjdj
Gizemli değil de bir derinliği olan insanlar her zaman özellikle sessizliğiyle dikkat çeker. Hadi ben gizemli olayım da beğenileyim mantığıyla hareket ettiğiniz anda maskenin düşmesi en fazla 1 aydır. O yüzden kendiniz olun o zaman daha çok sevilirsiniz.
Gizem dediğin olay sır perdesi. Sonuç olarak kadın tanıdığında begenmezse, o gizemin önemi olmayacak. Sadece gizem dikkat çeker. Önemli olan düşüncelerdir.
Fazla gizem insanı yıldırır bana göre. Bir şey sorarsın mesela saçma triplere girer. Uğraşmak istemezsin. Gizemde bir yere kadar. Film çevirmiyoruz sonuç olarak.
'' Yaratmak '' bir tek O'na mahsustur...
Gizemli olmak '' çaba '' ile olunuyorsa bunda bir daimiyet yoktur, biraz da aldatmaya girer insanı. Çünkü aslında bizde olmayan bir özelliği varmış gibi göstermiş oluruz.
Herkes farklı şeylerden etkileniyor, dikkat ediyor.
Gizemli olmak gizem yaratmak bazılarına hani rahatım ben kimse umurumda değil olsa da olur olmasa da olur hissiyatı veriyor. Bazı ergeniuslar gizemliliği tvlerde ki cool olmakla karıştırıp uyguluyorlar o yüzden yorumlarda ki gibi kızlar gizemli erkek sevmiyorlar :D gizemli olacaksanız tvlerden dizilerden filmlerden öğrenerek olmayın gardaşlarım ya adam akıllı gizemli olun ya da olduğunuz gibi raad ben buradayım bana gel gel banacı olun :D
Selamlar,
Yani tam olarak bilemiyorum kadınlar gizemli erkeklerden mi hoşlanıyor ama bildiğim tek şey kadınlar genelde kendi halinde takılan erkeklerden daha çok etkileniyor. Sanırım bu erkekler biraz daha gizem havası yaratıyor. Kadınlarda bu dünyaya girip bu gizemi çözmek için daha çok çabalamak istiyorlar. Yani biraz daha zor olanı seviyorlar diyebilirim.
Sanmıyorum.
kadınların bir kısmı ama hepsi değil
Genelde hoşlandıkları erkek tiplemesi
Serseri
Ne dediğini bilmeyen
Gereksiz
Ahlak yoksunu
Küfürbaz
Şiddet yanlısı
Erkekleri seviyor ve hayatımda böyle biri olsun istiyorlar.
Ama tüm kadınlar değil genellemiyorum.
Bazılarının tercihi kesinlikle bu.
Gizem çekicimidir bilmiyorum.
Yokk sıkılıyorum bağ kuramıyorum. Bilmediğim her şey beni geriyor maalesef🙄😒
Aynenn bilmek yakınlık sağlıyor, bilmemek uzaklaştırıyor bir süreden sonra.
Kesinlikle evet. Tabii bu göreceli bir konu ama şahsen ben bir erkek olarak gizemli kadınlardan hoşlanırım. Merak ederim çünkü bir şeylerini ister istemez.
Kadınlar çevresinde olan erkeklerden en iyisi hangisiyse onu seçiyorlar. Bütün bunlar yalan. Tüm kadınlar ünlülerden yakışıklı erkeleri severler, gizemliler değil... Ünlülerin her şeyi ortadadır zaten
Kadınlar peşlerinde koşulmasına alışkın olduğu için, onlara yanaşmayan, uzak duran erkeği gizemli zannediyor. Daha çok ilgisini çekiyor.
Halbuki adam istemiyor. Bunu ayırt edemiyorsunuz.
Gizem değil ancak;
Net bir duruşu olan, herkese açık ve samimi olmayan, biraz kapalı kutu olan erkekler hoş oluyor... Çözmek istiyor insan..
Kanks açık olunca da basit ve enayi gözüyle bakıyonuz çoğunuz be. Ondan gizemli oluyoruz.
kapalı kutu olan birisi olarak alakası yok diyorum. Kimse acığı varken kilitliyi zorlamaz
Gizemli ya da başka türlü olmaya çalışmasın, olduğu gibi kendisi olsun kafi
her kadin gizemli erkegi cekmez kadinina bagli bence
Gizemden kastınız nedir sürpriz yapmak mı yoksa umursanmamak mi
Kadınlar nelerden hoşlanıyor kendileride biliyormu acaba
Ne gizemi kadınlar dış görünüş para dan başka bir şey varsa oda sohbete düşer.
Kadınlar suç ortağı arıyor , engel ve kural tanımayan , sonrada bundan şikayet eder ilişki ilerleyince
Sen var mısın Burhan ya görünmüyorsun hiç.
Gizem bir sure merak uyandirir fakat asiri gizem ozellikle de dikkat cekmek amacli yapilan insani itici kilar zamanla.
Kesinlikle katılıyorum güvenmek güven vermek ister insan gizem yaratacam diye ikisi de olmaz.
Dogal bir gizem olabilir ama insan tanidikca kendini acmali. Yapmacik filmlerden firlama tavirlar toyluk belirtisidir.
Yani biraz daha çekici olduğumuz bir gerçek, sessizlik-sakinlik ve soğukluk bütün ortama adeta güven aşılar insanlar bizden nefret etmezler böylece fakat kendimizi belli etmediğimiz için hafif de çekinirler bir erkeği bunlar daha çekici yapar evet.
Onu bilmiyorum da kadınların etkilenmeyeceği tek erkek tipiyim
Genel olarak her şeyini ulu orta yaşayan insanları çekici bulmam. Bunun bir dozu olmalı, çok fazla kapalı kutu olsun da istemem yani
Öyle gizemli ve kapalı kutu biri beni etkilemez açıkçası, nereye kadar bir süreden sonra sıkar. Dozunda, gizem iyidir.
Ne Kadar Reddetselerde,
Umursamaz, Gizemli, Psikopat Ve Cool Görünümü Vermeye Çalışan Erkeklerin Peşindeler Ne Yazık Ki.
Ulan 21 yuzyıldayız allah için cennet vatanımın erkekler olarak çok yakışık lı yız genel olarak ama çok da çıkarcı menfaatçi yiz be ağa ben çok şey gördüm şahıt oldum nese benden bu kadar
Yok ya fazla gizem de geriyor insanı. Her şey ayarında olmalı.
Gizemli olmak istemez erkek.. kız öyle düşünür sadece..
Yok valla ben net açık olan erkekleri tercih ederim
Gizemli insan merak edilir. Kadınlar da merak ettiği bir şeyi sonuna kadar araştırır.
Açık ve net insanlar daha çok dikkatimi çeker. Kendini saklayan insandan korkarım.
hayır hoşlanmam.
itici gelir samimi değildir çünkü gizemli durumları.
Yapmacik insan sevmem.. neyse o.. Ama herseyide aciklamam.
erkek kız fark etmez. güven şüphesi olmadan cezbedici bi mesafeyi muhafaza etmek bence çok özel ✍️
Hiç konuşmayan mi, yalan konuşan erkeklerden mi
Konuşup gizemli tavırlar takınan
Gizemsizim sevin beni gızlar kdmdmdmd
😂😂koşun kizlar
İlk başka ilgi çekiyor, merak uyandırıyor ama bir yere kadar. Kadınlar netlik ister
😊👍
Kadınlar kendilerine ihanet edecek kişilerden etkilenir
Olabilir. Merhaba konuyla alakası yok rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen sence ben çok mu çirkinim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım?
İlk başta merak uyandırsa da fazla gizemli olması ve hep böyle devam etmesi beni sıkar
Şeffaflık başka bişey gizemli insanlardan hazzetmiyorum ben.
kadinlar gizemden hoşlanıyor ve evet gubunuzde gizemli iliskilere bayilir hale geldi herkes
alakası yok takmayız uğraşmayız bile öyle basit şeylerle
Yakışıklıysa hep gizem ararlar çirkinse asosyal sıkıcı mal damgası vurulur bu hep böyledir.
Gizem merak uyandırıcı olur
Gizemli erkek mi olur ya 😇😇
Kizlar düşsün diye gizem yaratmaya çalışan erkek çok
Tecrübeyle sabit öyle
bazen evet dikkat çektikleri icindir belki
Sadece kadılnar değil herkes
Pek katılmıyorum buna 😂
Kaçan kovalanır taktiği herzaman işe yarar
Merak kediyi öldürür derler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?