Bn 18 o 30 yaşında Arkadaşım erkekler genç kızı daha çok ister dedi sizcede öylemi annemin akrabası kendisi ve işinde gücünde bn daha üniversiteye geçemedim sizce
Erkekler yaşı küçük kızlardan hoşlanır mı bn 18 yaşındayım lise sondayım o ise 30 yaşında sizce bnmle görüşmek ister mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kısa süreli ilişkiler için çıtır hatunlar tercih edilebilmekle birlikte, uzun süreli bir ilişkide paylaşılacak ortak şeyler bulmak zor olabiliyor.
Yani ciddi düşünmez diyorsun ama bn zatbe evlilik istemiyorum hatta bu konulara çok uzak biriyim sevgili bile olmayı istemem xaten garip olan da bu böyle biriyken bu kdr birine ilgi duymam
Ciddi düşünüp düşünmeyeceğini bilemiyorum. Ben kendi adıma konuşuyorum.
Çok garip bir tarafı yok aslında. Erkeklerde de kadınlarda da gençken kendisinden daha yaşlı birilerine ilgi duyma durumu öyle çok nadir bir şey değil.
Ynai ablam 22 sevgilsii 31 yaşında onlar çok mutlu ama bilemiyorum yaa ne bilm
Olabilir, neden olmasın. Aynı dönemin insanları sayılırlar zaten. Büyük bir fark yok.
Bncede ama 12,9 yaş farkı aynı zaten onlar evlenecek bix de iyi giderse ilişki evlenebiliriz yanş
Bunu artık kimse bilemez ama olmaması için de bir sebep yok.
OIabilir de olmayabilir de
Ünlülerde adam 80 yaşında 30 yaşında sevgilisi var vesaire
O çok dede yaşında resmen bn erkek gözüyle sordum sen 30 yaşındasın 18ysşınds kıx seninle ilgilense buluşmak vs istese neder sin
Beğendiysem bana uygun zaten amaç beğenmek önemli
Ben 26 yaşındayım şu an 50 yaşındaki kadın bana bakıyor ise bende beğeniyorsam niye uygun olmasın
O kadar değil ben 21 yaşındayım sevgilerimin hepsi benden Küçük du 17 ve 21 yaş arasındaydı hepsi
Evet o yaştakiler genç kizlardan hoşlanir da sen niye bu kadar büyük birini istiyosun ilerde pişman olucağin bi şey yapma seninle eğlenip yatar sonra da tekmeyi koyar
Yakınlaşma keisn olur ilişki yaşarsak o ds keisn ister erkek sonuçta en azından öpüşmek falan ve bn rüyamda bile onunla olduğumu görüyorum ve bnde hep dip dibe olmak isterim naısl olck bilmiyorum
Seninle ciddi düşünmez ama bunu bil, ilerde pişman olabilirsin
Neden ki üni. Sonuçta 4 yıl beklesin ciddi düşünmeyecek kadar küçük müyüm ki
Evet
Ayrıca ailen de sıkıntı cikarabilir
Hmm ablam da biriyle görüşüyor o 22 çocuk 31 yaşında onların da 9 yaş var ailem duysa ona da kıxar o zmn ama ablam kızar demedi ilişkşye devam ediyor
Erkekler her zmaan daha gencini ister zaten yazık etme kendine 30 ne
Vlla o kdr kötüyüm ki hep onu düşünüyorum iyice kafayı yedim çok yakışıklı ya ve rüyamda bile onu görüyorum elimi tutsun istiyorum bnmle olsun hep yanımda 😭
Çok fazla su an böyle söylüyorsun ama ilerde fikrin değişir pişman olursun
Bence çok umut bekleme
Yaa 30 yaşındayken 18 lik brii ilgisini belli etse istemez misin
burada mevzu ben değilim ama
Yani genel olarak sen de erkeksin sonuçta ne bilim ya 😭
Neden kendi yaşıtın değilde o
Çünkü kimseyi bu kdr beğenmemiştim baya yakışıklı ve ark genç kıx 2-0 önde olur dedi sence
Bu gün böyle yarın yaşlanınca ne olucak sana yetmicek
Cinsel anlamds mı yani o kdr istiyorum ki onu onunla öpüşmek vs istiyorum sapıklaştım iyice aklıms sapıkca şeyler geliyor
Neyse bişeyler demek istiyorum ama burası yeri değil
Hahahhs ne diycen
Gel konuşalım
Burdan yaz ys kim okuyacak normal mesaj atmıyorum kimseye özelden ysni
Sen yaşı büyüklerdenmi hoşlanıyorsun. Kendi yaşıtların dikkatini çekmiyormu. Bu ilişkide senin için sevgimi onde çinsellikmi
Yani normalde ilişki insanı dğel im hatta çok çalışkanım asla sınavın önüne geçemez hiçbir şey bu adam naısl okdu da bu kdr aklıma girdi anlamaıdm ayrıca cinsellik konusunu hiç düşünmem ama onunla yakınlaşmak isterim ne bilim aklıma geliyor kız başımla çözemedim bnde
Kaldırabilecekmisin sen onun cinsel gücünü
Naısl cinsle gücü derken anlamdım ki
Görüşmek isterde ne bilim yaş farkı çok var arada
benim içiin problem dğeil sence o takar mı sorun karşı taraf
Onun için iyi bile amma 30 yaşındaki adamda 18 yaşındaki kız... garip en fazla 2 yaş fark olmalı ilişkilerde
Yni ne bilim o kdr çok istiyorum ki onu aklıma sapıkca şeyler geliyor yani öpmek falan istiyorum arzuluyorum galiba baya
😵😵😵😵
Yani normalde hiç böyle brii değilim gerçekten 😭🤦♀️
Allah yardım ettsin de diyim
Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz?
Tanışmadık daha ilgimi belli etsem beni bilmiyor daha instagramdan adım atsam tanışmak için küçükken de onu beğeniyordum ama çok küçüktüm şimdi büyüdüm bu sene üniversite sınavına giricem bnce olursa şimdi olur yoksa evlenecek yani
Sağlıklı değil bu.
İstemez
Yaaa sana 18ysşınds biri ilgisini belli etse küçükken de onu beğeniyordum büyüdüm hala evlenmedi şansımı denemek istedim hem çirkin de değilim bnxe