Çevremde görüyorum arkadaşlar bir telaş kız bulmak teyzelerde erkekler evlilik telaşında falan yanlış anlamayın lütfen saddece nesne bu telaş?
Nedir bu evlilik deliliği? Artık isyan ediyorum gerçekten?

Evlilik dediğiniz bizim maalesef ortadoğu etkisindeki kültürde erkeğin de kadının da kısıtlanması bide üstelikken. Mesela rahatsız olduğum bir şey; erkeğe derler ki sana bu kızı alıcam. Ben kız olsam bundan rahatsız olurdum. Alıcam ne? Sahiplik belirtiyor gibi. Sizi birleştiricez desene mesela veya benzeri? Alıcam ne ya. Böyle bir şey, hem tek taraflı hem de hoş bir şey değil, onca sevgi dolu sözcükler varken.
Ne yapacaksınız 30 yaşına kadar ailenizle mi yaşayacaksınız? Evlilik çoluk çocuğu evden şutlamanın en kestirme yolu. Beraber yaşama ya da ayrı eve çıkma gibi bir olay zaten yok bu kültürde.
Cevap
4Cevap
Toplumumuzun sığlığı bu, bekar kızlara evde kalmış, bekar erkeklere sap deniyor sırf bu yüzden herkes sevmese dahi evlilik peşinde.
Evde kalmamak için erkenden evlenmek istiyor kadınlar
Kadın haklarının genişletilmesi
Sanırım mesajını çok geç gördüm
Altın fiyatları daha da artmadan
Evlenen evleniyor
En İyi Cevap