Bu kız benden hoşlanıyor mu ya biri yardımcı olabilir mi beynim yandı vallaha?

Gizli Üye
Arkadaşlar özel bir üniversitede okuyorum. Bir kızdan şüphelendim. Aynı sınıftayız "Acaba benden mi hoşlanıyor ki" diye sordum kendime. Ona çaktırmadan ağzından laf almak için whatsappta ödev olmadığı halde ödev var mı diye sordum hayır yok dedi kısa cevap verdi tamam dedim ya bu kesin hoşlanmıyor kesin bunun erkek arkadaşı var dedim. Ne yazık ki fazla önyargılı ve şüpheci bir yapım var. Daha önce sevgilim olmadığı için kızları anlayamıyorum. Ödevi sorduğum haftadan sonra kızda şunları farkettim. Normalde bana bakmayan kız ben nereye oturursam ya yanıma oturuyor ya da karşı masaya oturuyor ve yönü bana dönük daha önceden karşı masaya oturur dersi dinler bitince giderdi bana yönünü dönmezdi bile. Aynı şekilde ayakları da dönük ben sadece kendim farkedebileceğim onun farketmeyeceği bir açıdan çaktırmadan ona bakıyorum o da bana bakıyor sonra ona bakıyorum hemen saniyesinde gözlerini çeviriyor. Diğer erkeklerle konuşurken uzun cevaplar veriyor ben sorunca hı hı evet, hayır gibi kısa cevap veriyor. Acaba bana benim erkek arkadaşım var beni rahat bırak gibisinden bir işaret verip de ilgisiz görünmeye mi çalışıyor yoksa gizliyor mu. Birde son olarak ödevin gerçekten olduğu bir hafta kıza cevapları yolladım whatsapptan kız "çok teşekkürler, o kadar iyi oldu ki yolladığın" yazdı bana ulan diyorum hoşlanmasa yazmaz kibar bir kız olsa çok teşekkürler o kadar iyi oldu ki yolladığın yazmak yerine "sağol" veya "teşekkürler" yazar geçer diyorum demek ki hoşlanıyor ki "çok" ve "o kadar" gibisinden konuşmaz herhalde diyorum arkadaşlar benim beynim yandı daha fazla analiz etmek istemiyorum cevabı siz saygıdeğer KizlarSoruyor üyelerine bırakıyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
Bu kız benden hoşlanıyor mu ya biri yardımcı olabilir mi beynim yandı vallaha?
2 Cevap