Yoksa yalnız mı ölmeliyim?

Valla bende öyle sonunun bir evlilik gibi bitmesini istemediğim için bu güzel duyguyu evliliğe bağlanmasını istemiyorum. Evlensem bile her gün yeniden aşık olmak istiyorum
Hem evlenmek istemiyorum diyosun hem evlensem bile diyosun
Evet bile yani. Hem evlenmekten kastim aynı evde yaşamak değil işte kağıt üstünde evlendik gibi. Yani şunu demek istiyorum evlenmek aşkın samimiliğini sevgisini ihtiyacı azaltıyor sonra robot gibi oluyorsun. Ama sevgili kalınca bir merak bir kaygı oluyor. Ve o kaygı seni diri tutuyor bağlı kılıyor ben öyle düşünüyorum
Cevap
8Cevap
Yanlış insanla ölmekten se yalnız ölmek daha iyidir ama sevmek tabiki bir ihtiyaç doğru insanla olursa..
Erkeklerin çoğu evlenmek düzen kurmak isteğinde. Birini seversem yüksek ihtimal birgün evli bir adam olcak
Evli bir adam neden?
Çünkü çoğu kişi evlenmeyi dusunuyo erkekler daha fazla düzen meraklisi , evlenmeyi düşünmüyorum deyip evlenirse sonra ben evli birini mecburen sevicem demek istiyorum
Yani bekarken benimle sevgili olup daha sonrasinda biriyle evlenen birini kastettim
Evlenmekteki amaç düzen kurmak hayatı düzene sokmaktır zaten... senin istediğin özgür takılmaksa evlilik zaten doğru bir karar olmaz...
Bekarken seninle beraber olup daha sonra başkasıyla evlenme konuşu çok farklı..
İnsanlar konuşur anlaşamaz ayrılır... evlilik sonuçta ciddi bir olay herkes karşısına ilk çıkanla evlenemez.. kişiliği karakteri uymalı en başta ve uyuşmaları şart...
Hiç evlenmeyecek biriyle ne yapıcaksın ne yaşıcaksın onunla evlenmeni engelleyen ne zaten evli gibi olucaksın
İllginc. Evli biri işini gorurmu
Aşık olcagi kişiyi seçemez insan elbette , düzen kurmak evlenmek isteyen birine aşık olursam birgün evlenecek ve ben evli birine sevmeye devam edicem mecburen
Tamam.
ölebilirsin
Bulursun
Gel 😅
Bulrsn
Boşanmış birdaha evlenmek istemeyen biri olur muhtemelen , hiç evlenmemis birini bulmam zor
Gençler var
Evlilik düşünmeyen erkek nadir belki bana dürüst olmayacak evlenmeyecegim diycek ama evlencek sonra acısını çek
Bulursun
Mantık evliliği yap
En İyi Cevap