Bence basitlik değil tercih meselesi , anlaşabilme kafa yapısı ile alakalı, haftada 3 gün gece dışarıda sabahlamayı isteyen bir genç kadın ile yaşı 60 olmuş bir erkek biraz zor yapar diye düşündüm.. 🤣😉🤪
Aşk konusunda kafaca anlaşmak önemli. Tabi uzun süreli birliktelikte karşındakinin zamana karşı yenik düşeceği ee hesap edilmeli. Şu an duyacağın hisleri atıyorum 20 sene sonraki fiziğinde de duyabilmeli.
Vallahi kanka yiyen başka yediren başka... Bana sadece çekirdek çitleyerek izlemek düşer... İnsanların fiiliyatindan ve hissiyatindan sorumlu değilim. Ben sadece babası zengin 34 bedenli gari arıyom. Ötesine karışmam
Ortada maddiyattan bagimsiz gerçek bir çekim olursa, uzun vadeli mutlu olmak mümkün. Yoksa mal da yalan, fiziksel ölçüler de. Etkisi uzun vadeli olmaz yani
Yani demek istediğim bu konuda elbette bir sınır var kendi açımdan, bunun üstünde olursa biraz abes kaçabilir ama dünyaya bakış açısı benzerse bunu da çok sorun etmem, yaşı göz ardı edebilirim.
Kişilerin ruh ve akıl yaşına bağlı ve genelimiz biyolojik yaşımıza yakın hissediyor ve düşünüyoruz. Yaş farkına rağmen aşık olup anlaşanlar nadir de olsa olabiliyor
Çok sevdiğim eski bir söz var " insanın 7 si neyse, 70 i de o' dur. İnsanlar öyle yaşlandıkça büyük degisimlere ugramazlar. Hatta potansiyeli olanlar daha da olgunlasip gelisirler.
Yaş farkindan dolayı değişen fiziksel durumdan dolayı, karşılıklı çekimde , cinsel yaşamda bir eksiklik yoksa, ciflerin duygusal ve karakter uyumu, ilişkide doyum için kafi olmalı.
Uçuk değil bence. Önemli olan fiziksel durum. Ki zaten reel yaşamda da bu tarz ilişkiler oldukça yaygın. Defne Samyeli ile olmayacak 20 li yaşlarda genç erkek var mıdır sence?
Bunu hiç düşünmedim ama. Mesela şimdi düşünsem 17 18 yaşlarda bir kız çocuk gibi gelir bana. Site içinde bile bir çok yirmi yaş üzerinde kadın kendini akıllı ve her şeyi bilen sanıyor. Ama resmen çocuk gibiler bir bok bildiği yok afedersin.
Fakat bence bu biraz önyargılı. bir yaklaşım. Bizim yaşlarda olduğu halde ergen fikirli olanlar da az olmadigi gibi, yirmili yaşlarda oldukça olgun olan çok insan var. İnsanlar yaş aldıkça öyle pek degismiyorlar. Ha bir de zevk ve doyum meselesi var. Kimi büyük seviyor, kimi küçük. Bu biraz mantıklı olan herşeyden bağımsız olarak, kişisel zevk, merak.. vs meselesi gibi oluyor.
Büyük lokma ye, ama büyük laf konuşma. Aramasan da gözlerini açık tut, o seni mutlu edip, ayaklarını yerden kesecek kismetinin önünden öylece geçip gitmesine izin verme. 😏💃