7 aydır bir ilişkim var eski sevgilimde tehditler edip durduğu için onu yumuşatmak için mesajlarına cevap verdim. Eski sevgilim şu anda bir ilişkim olduğunu öğrendi ve beni tehdit etti sevgilime mesajları attığını söyledi. Yakın arkadaşlarıma yazdı onları biliyorum ancak erkek arkadaşım gayet normal bir şey bilmiyor gibi Eski sevgilim gördü ki beni engelledi diyor ama ben pek inanmıyorum yazdığına sizce ne yapmalıyım tüm şeffaflığıyla sevgilime anlatacam ama sizce o ben anlatmadan yazışmaları ona atar mı ( yazışmalar cinsel değil )
Güncellemeler
1 yıl
Bir tane hacker sayfası buldum mail bu uygulamadan da daha önce bu adamı yazmışlar işimi gördü baya iyi diye acaba o hackere yazıp sevgilimin instasını mı ele geçirsem 😃
Bir tane hacker sayfası buldum mail bu uygulamadan da daha önce bu adamı yazmışlar işimi gördü baya iyi diye acaba o hackere yazıp sevgilimin instasını mı ele geçirsem 😃
Bana dedi ki eski sevgilim ona yazdım yazacağımı Görene kadar gözüne sokacağım o sıra sevgilim bana yazdı sonra uyudu normaldi aradan geçti 2 saat eski sevgilim bana yazdı ki gördü ki beni engelledi me yaparsanız yapın yazdı ama sevgilimin som görülmesi instgramda da aynıydı görmüş olamaz büyük ihtimalle blöf yaptı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Atarsa atsın eski sonuçta..👍
Eski ama sonuçta hayatımda biri varken yazıştım bunu görse aldattığımı düşünebilir ama amacım tehditlerinden bıkıp başka çare bulamamamdandı
O zmn sewdipine anlat ondan sonra o eskiyi her yerde engelle
İşte ben anlatana kadar mesajları ona atar mı
ya da sence mesajları atar mı ona. Biraz cesareti yoktur o konularda boş tehditler dün öğrendi atsa dün atardı doğru mu düşünüyorum
Sen anlatana kadar atmaz o korkak o merak etme sen 👍
İnşallah bu durumu anlattığımda sevgilimin tepkisi ne olur onu merak ediyorum
Anlat her şeyi yalansız ona bağlı bişi inanmıyorum Oyle Boyle derse ondan da uzakdur 🤷👍
Sence yüzyüze mi anlatmak daha doğru yoksa mesaj ya da arama mı yapsam bugün buluşmak istedim ama işi var
Yüz yüze olsa daha iyi onuda ğösterirsin rahatsız ediyor beni diye 🤔
Tek ümidim buluşana kadar başkasından duymaması
Aynen senden duymadı iyi 👍
Ara veya mesaj at acil buluşmamız lazım de
Geçirsem ne olucak?
En azından yazıp yazmadığını görürüm kontrol ederim :/
Biliyormu tanıyor mu o sewqilini..
Görmüş instgramda biliyor adını falan güya yazdım ona attım tüm mesajları diyor
Sonra da gördü ki engelledi beni diyor ama sevgilimde bişey yok gayet normal konuşuyor benimle
Ben ona yazsam mı onu korkutan mı acaba...
Ne yazacaksın ki :/
Ama görmüş onu şimdi olmaz
Bana dedi ki eski sevgilim ona yazdım yazacağımı Görene kadar gözüne sokacağım o sıra sevgilim bana yazdı sonra uyudu normaldi aradan geçti 2 saat eski sevgilim bana yazdı ki gördü ki beni engelledi me yaparsanız yapın yazdı ama sevgilimin som görülmesi instgramda da aynıydı görmüş olamaz büyük ihtimalle blöf yaptı
Attım istek
Anlatacağını sanmam
Yazmış gene bana normal mesaj. Engelledim ordan da. İşte yazar mı diye korkuyorum
Sanmam anlatacağınıda
Dimi göz korkutmak amacı. Yakın arkadaşlarıma yazarak da gözümü korkuttu yazmamı bekledi belki de engeli açıp kaldırdı sürekli çünkü
Bence öyle
İnşallah. Erkek arkadaşım hesabını bile kapattırmaya Çalışıyorım mesaj atarsa görmesin diye :(
Belli etmeyin fazla ederseniz daha da üsteler size şantaj yapıp yapıp durur
Yok yazdıklarına cevap vermedim engelledim her yerden en son da beddua edip ne yaparsanız yapın diyip o engellemiş
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
hadi yardımcın olsun
Yardım et kıza buse 🤭🤦🏿♂️
Benimde yardıma ihtiyacım var tam Şu an
Sana ne oldu :/
Hayda ne oldu 🤔
Ya korkmamak elde değil de imkansız diye düşünüyorum bu olayla hamile kalmak
Buse
Unut artık
Geçmiş olsun