Biraz ilği görünce hemen şimardı
Egosu tavan yapmış birini nasıl söndürürüz?

Bilinçaltına yavaş yavaş işlenerek. Egosu tavan yapmış birinin bilinçaltında, eğer ego yaptı konu belli başlı bir konu ise o konuda yetersiz olduğu, ama her hareketi rgo kokuyor ise aslında özgüveni düşük, içe kapanık birisi olduğu ancak bunu kapatmak istediği için öyle davranmaya çalıştığı görülür. Biz de egoya zeka ile karşılık vereceğiz ki egoyu alt edelim. Öncelikle bunun için sakin ve sabırlı olacaksın. Unutma bu bir savaşsa bu savaşı sakin olan kazanır. Egosu olan konu hakkında her ne söylerse söylesin gülümseyerek ve alaycı bir şekilde, ama her seferinde onu onayla. Bir süre sonra bu durum onda şaşkınlık yaratacak ve sana nedenini soracak. Nedenini sorduğunda ise onaylanmaya ihtiyaç duyan biri olduğu için onu onayladığını söyleyeceksin. Bu onda kompleks yaratmaya başlayacak. Ve mutlaka ama mutlaka ona tam ego kasmaya başladığı zaman öldürücü darbeyi vur; durakla, gülümse, gözlerinin içine bak ve iyi misin diye sor. Ve iyiyim dediğinde sadece başını salla neden dediğinde de hiç de geç. İşte artık savaşın kazananı sensin.
Mesele şu kı bi daha yazılanı sanmıyorum
Şimdi konunun ne olduğunu bilirsem sana daha net yardımcı olurum ve yazmasını istiyorsan da belki yazmasını sağlarız. Durum ve koşullara göre değişir.
Anlatırım ama uzun
Anlatsam dinleyip yarım eder mısın?
Onun için geldim ya zaten anlat tabi 😂
Cevap
14Cevap
Kafaya takmamak lazım
İlgiyi kes kendine gelir bir süre sonra, bizim sınıfta burnu havada kendini popüler sanan kızlar var. Ben bir şey olduğunda "senin ismin neydi ya? Diyorum ksjjssjs
Reddedilen bir kadın aklına koyduysa her seyi yapar.
ilgi gösterdiğini bildiği bi özelliğini eleştir bak nasil sönüyo
Hiç umursamaz isen muhtemelen normale döner
Emin mıyız?
Fena sinir eti beni dün bnde sinir etmezsem içiyim rahat olmayacak
Peki şöyle ben sosyal medyadan bunu tanıyorum ama aynı üniversitedeyiz acaba bi hikaye yapsam başka erkekle ya da onun hakkında iltifatlar etsem hikayende olur mu?
Ne yapayım sizce? Çok soru soruyorum ama
Bi daha yazılanı sanmıyorum son mesajıma bakmadı bile fena kalktı götü
Farklı şeyler hakkında konuşuyorduk ama meslea puandan başladı.
Ben falcıhaneye fal göndermiştim o çıkmıştı ama bu sensin demedim sadece ss atım sonra esmer tenli biri çekik gözlü sosyal medyadan tanışırsan demişti o da dedi ayy hint biriyle sevgili olucaksın ya da Afrikalı ben çok sinirlendim sonra işte kız erkek ilişkilerinden bahs etik.
Sonra benim hakkımda konuştuk doğrı söylersem hediye ver felan dedi hediyeler hakkında konuştuk vs ama sonra ben dedim hediyii senin puzzle i çözerek elde edersin bu senin aklına kalmış (yani ben ona ufak tefek açık veriyordum şarkıyla dizi sahnesiyle vs) onları anlarsan sevgili oluruz demek istemiştim neyse anlamadı ben daha da sinir oldum ve sonra özür diledi sinirin faydası yok dedim o zmn ben yaptığım kötü şeyleri düşüneyim dedi bnde ok dedim bakmadı ayrıca o yürtdişi ben burdayım bizim saatle 5 e kadar uyanıktim onunla konuşmak için aam o malık eti
Bak ben anlarım bi erkeğin havalanmış zaman kalkmış biliyorum eskiden böylr değildi yalvarırdı konuşma bitmesin diye
Tamam
İlgisiz bırakın onu dışlayın söner onun egosu
Söner mı gerçktenn?
Söner tabi ilgisiz kalınca neyin egosunu yapacak?
Bilmiyorum vala ztn nasıl bi amda havalanmış bilmiyorum bi kere ben yazdım kalktı götü pislik resmen ilğisi söndü
Banada yazsana götüm kalkmaz benim😅😅😅
tavan yaptıgı konuda döt et nasılda söner.
Daha fazla tatlı söz söylemezdim
İlgiyi kesip başkasına ilgi gosteririm
O gö*ünü kaldırdığım gibi indiririm de
Nasık iştr
Konuşulmaz öyle ise
popiş ederek?
Def ederim.
Oyledir
Muhatap olmayarak
Dün beni sinir eti sonra da son mesajıma bakmadı bile pislik
En İyi Cevap