Pek çok kadın gördüm ilişkisinde bu sorunu yaşayan. Neden böyle oluyor? Sizin başınıza da geldi mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence bu soruyu sana sormak lazim😅 neden islikini kesiyorsun evlendikten sonra
Ahaha ben evli değilim, ama kadınlar bu konuda çok dertli, merak ettiğim için sordum:)
Bende degilim bakalim evlenince oylemi olcak
Bilmiyorum valla sadece bunu yaşayan pek çok kadın var ilginç bir şekilde, erkekleri anlamıyorum yani erkek olmama rağmen:d
Evlenmeden once kizi kandirmak icin full ilgi veriliyodur, Evlenincede nasil olsa evlendim diye bi rahatlik geliyodur 😂
Ama o rahatlık ilgisizlik kadını başka şeylere yönlendiriyor işte:)
Aynenn oyle oyuzden karinisi sevgilinizi ilgisiz birakmayin yoksa o ilgiyi baska birinde buldularmiiii cok kotu seyler olabiliyor😅 sogru degil tabikide ama maalesef aldatmalarin %98 evde ilgisiz kalmaktan oluyo
O çok kötü şeyleri çok iyi biliyorum...
Doğruluğu yanlışlığı bilmiyorum çünkü hani beraber bir hayatı paylaşmak yerine kadını resmen dışa itiyorlar o davranışlarla:)
Kesinlikle oyle ama esim bana karsi ilgisiz olsa bile ne olursa olsun gidip aldatmam cunki bu yanlis. Ha evet esimin yaptigida dogru degil. Aslidna bu yanlisa ortak sebep olmus oluyoruz. Boyle bi durumda ben kocama derdim cok ilgisizsin diye eger bu sekilde devam ediosada bosanirdim. Yani kocanin hatasina hatayla karsilik vermemek lazim
Orası öyle de evlilik söz konusu olduğunda farklı etkenler olabiliyor. O durumlarda biriyle normal bir şekilde konuşmak bile iyi geliyor o kişiye yanlış mı yani ama başka seçeneği yok
Yani sen diosunki benim karim ilgisiz kalirsa baska adamla normal bi sekilde konusabilir😅
Ahaha konuyu nedsn oraya getirdin:d ben iletişimden yanayım her zaman:) bu bahsettin ilişkilerde o iletişim yollarını tıkayan erkekler yani
Dediginden bunu cikardim ben oyuzden oyle yazdim 😅 iletisim kuramiolarsa bile aldatmalari yine dogru degil ya hahahah bilmiom zor bi durum ben aldatmazdim git bosan ozman neden aldatim
Bu kadar kesin konuşma yine de:)
Bizim toplumda herzman aldatan suclu, kimse neden aldatigina bakmaz. Adam ilgisizdi dersin iletisim yoktu dersin yine aldatan suclu olur. Haksizmiyim😂
Sirf bu yuzden yani hakliyken haksiz duruma dusmemek icin bile aldatma😅
Orası öyle zaten:) ama burada konuştuğum evli kadınlar oldu basit şeyler bile hani konuşmak hayal kurmak bile mutlu edebiliyordu, ama çocuk durumu olsun başka nedenler olsun eşlerinden ayrılma konusunda sorunları oluyordu.
Onlar da sitede işte kendilerine bir kaçış noktası arıyorlardı
Hmm sende az degilmisin evli kadinlarla konusmak felan 😅😅😅 yani buyuk konusmicam dedgin gibi basima gelir sonra ama zor bi durum yani bilemedim simdi ahhahah
Başta dostça sohbet ile başladı hepsi:) ki sorunları için çözüm yolları da öneriyordum hani durumun bilincindeydim ama işte eşlerinin veremediği o basit mutlulukları konuşarak buluyorlardı:)
Basta dostca basladi sonra nasil ilerledi? 😂
Ahaha oralar karışık... Bir çekim olunca sanalda kalmak üzere bir şeyler oldu diyelim
Peki sen evli oldugunu bildigin halde o kadinlarla konusurken kendini kotu hissetmedinmi? Ben mesela evli bir erkekle konusamazdim
Hissetmedim. Çünkü sorunlara dair çözümler söylesem de eşleri bu yolları tıkayan kişilerdi. Hani sorunsuz bir ilişki olsa zaten o çizgiyi geçmem hiçbir şekilde:)
Anladimmm ama sen bi piskolog veya bi aile danismani degilsin sonuc olarak hala bi yanbancisin yine dogru olmaz😅
Orası öyle zaten:) ama yine de bir insanın mutlu olduğunu bilmek iyi hissettiriyor, çünkü eşleri bunları eksik tutuyor onlardan
Bukdr seviyosun yani yardim etmeyi, meslegini cok merak ettim. Boyle bi yardim sever meslekte felan olmalisin herhalde😅
Ahaha yok ama psikoloji ile ilgilenmeyi sevmişimdir hep ordan gelen bir şey bu:)
Anladimm, iyi iyi yardim sevemer olmak guzel bisey ama oyle herkese yardim edim derken basini belaya sokma
Dikkat ediyorum ona:) diyorum ya konuştuğum kişilerle zaten bir güven oluşursa ileri konulara geçeriz yoksa öyle atlamam:)
Sen peki ne okuyorsun merak ettim:d
Anladimm bende para acisindan insanlara yardim etmeyi severim 😂😂 bankaciyim ben kredi uzerine
Ahaha ne güzel yardım:d yaş doğru mu peki genç hanım:)
24 olcam iki ay sonra
98 liler o kadar büyüdü mu ya:d
lutfen bana kucuk kiz cocugumusum gibi davranma 😅 sen kac yasindasin baya buyuk olman gerekio boyle konustuguna gore
Ahaha öylesin ama...
95liyim:)
Aramizda sadece 3 yas oldugunun altini cizmek isterim yanliz okadarda buyuk degilmisin yani😅
Ahaha biliyorum gıcıklıgina takılıyorum zaten, yoksa ne ara büyüdük biz bu kadar diyorum:)
Sorma ya 2005 18 olcak yaslaniyoruzzz
Ahaha senin okula başladığın sene oluyor değil mi o yıl vay be:d
Ayenn aynen sende yeni baslamis sayiliyorsun 😎
Ahaha yok artık ben o sene 5. Sınıfım be:d
Ee ozman ben kacinci siniftayim?
Dedim ya sen daha bir ya da ikinci sınıf anca:d
Ben yururken sen emekliyodun de bide tam olsun
Ahaha tamam tamam kızma:)
Ki artık karşımda genç bir bankacı var yani:)
Yani gencim guzelim, kucuk kiz cocugu degil artik😂
Ahaha orası öyle zaten:) bankacılar da ayrı bir güzel olurlarmis... d
Kanctane bankaci tanidin 😄
Bankacı tanımaya gerek yok, bankaya gittiğimizde görüyoruz :d
Anladimmm yani bankaya girince bankacilai kesiyosun😂
Ahaha görüyorum kesmiyorum lütfen... Ama sence de öyle değil mi bu durum:)
Yani oluyolar aralarinda yakisiklilarda var tabi 😂
Şuna bak sen şuna bir de bana diyor:d
Ya ben enazindan orada calisiyorum hergun ordayim benim gormem normalde sen ayda yilda kac kere gidiyon sanki bankaya😂
Seninki de görme değil bakismays dönmüş ama:d
Aa oyle seyler yapmam ben
Emin miyiz:)
Eminimmm
Yakışıklılar dikkatini çekmiyor yani:d
Komik erkek herzman bir sifir ondedir benim icin. Yakisiklilik yani asiri yakisikli erkekler hicbizaman dikkatimi cekmedi tam tersi itici buluyorum boyle kendine cok bakan erkekleri.
Daha çok beraber vakit geçirirken eğlenmeyi seviyorsun yani o tür erkekler:)
Aynen oyle, napim yakisikli adami beni guldurmuyosa 😂
Ahaha haklısın ama beraber vakit geçirmedikten sonra bunun önemi yok yani:) ilişkin var mı peki
Var bir boyfriendimmm kendisini cok severimmm
Ahaha o zamann belli çizgide duralım tabi bankacı hanımefendiye...:d
Eee yani bizahmet
Ahaha tamam:)