Mesaj kutum ‘bilerek’ açık ve ben sinirden akli melekelerimi yitirecek miyim acaba?

Sizce ben sinirden akli melekelerimi yitirir miyim?
Evet arkadaşlar evli olduğum ve profilimde biricik aşık olduğum bir tek ona ait olduğum bedenen yanımda olsa da olmasa da hep onu sevdiğim adam, biricik eşim ve sevgilim olmasına rağmen mesaj kutuma düşen mesajlardan haberiniz var mı?
Yok, o yüzden ben kısaca anlatiyim,
Güzel (!) ülkemizi sardıkları gibi bu siteyi de sarmış durumda olan sapık, arsız, kalitesiz bütün kötü sıfatları saysan doymayacağın ‘bazı’ erkeklerin attığı ahlaksız mesajlar.
Detaya giremiyorum sorum kalkabilir belki, şunu söyleyeyim kızlar akıllı olun, sevdayı her insan her erkek bilmez, eğer siz biliyorsanız umarım bilene rastlarsınız ve ömür boyu mutlu yaşarsınız, harici işinize hayatınıza bakın ve saf olmayın, hepinize iyi günler dilerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellik sorusu sormuş bir pembeli gördüğüm zaman 40 tane erkek yorumu olan sorulara karşılık bu sorumda 10u geçmez erkek yorumu görüyorum ay noldu noldu😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍
Mesaj kutum ‘bilerek’ açık ve ben sinirden akli melekelerimi yitirecek miyim acaba?