- Yaşadığınız en zor olay
Yaşadığınız en zor olay?

En zor dönüm noktam kazıklar yememdir hayatta en yakınımdan imtihan vermemdir aynı insanı sevmektir internette birinin beni bulup istemesi ama ben istemeyince yakınıma salça olmasıdır sonuçta yakınım doğru insan değildir ama ben şaşırmadım demiştim ilkten bir daha şaşırmıcam şaşırmadım onlara acıyorum
Dedim ninelerim dayım vefat etmesi
Cevap
7Cevap
İlk ve son aşkımdan 8 yıllık ilişkimden ayrılmaktı.
Sen mi ayrılmıştın
Ortak karardı.
Anladım çok üzülürsün severken ayrılmak zorunda kalman çok zor bir şey keşke böyle olmasaydı inşallah düzelir üzerinden çok zaman geçti mi
18 yıl
18 yıldır haber almıyor musun
Evlendi ve kızı oldu. O iş bitti.
Bikaç tane var ama hepsi geçti gitti sonuçta o yüzden düşünmemeyi tercih ediyorum
Burada kimse zor olayını anlatmaz ki arkadaşım 😊🦅
Alakası yok
Tamam genel konuşamazsın kimseyi tanımıyorsun anlatmak istemiyorsan anlatmazsın anlatmak isteyenler anlatıyor kimse anlatmaz demek olmuyor neyse güle güle
Öyle bir şey yok kendi düşüncen resmen açıklama yapıyorum burada yanlış konuşan sensin
Konuyu konuşmak istemiyorum
Ben gayet normal cevap verdim konu kapansın dedikçe hala devam ediyorsun orada herkes dedin ben de sen anlatmasan da herkes demesen iyi olur anlatanlar var dedim bu kadar basit kendince düşünüp sen öylesin böylesin demende yanlış ben normal cevapladım iyi günler
Onca sevenim varken kendimi yanlızlığa itmem... Yanlız kalmam
Sen o zaman onlardan uzaklaştığın için gitmişlerdir ama keşke gitmeselerdi
Sen git yeniden konuş
Ben istemesem de hayat beni nedensizce yanlızlığa sürüklüyor.. bu yaşıma dek hep içime kapanık yaşadım
Düzelir içine kapanık olmamaya çalış konuşman her şeyi çözer
İçine kapanıklılık doğuştan gelen bir şey maalesef artık konuşsam da bi fayda yok..
Keşke önceden değiştirseydin o zaman
Maalesef, hayatta birtane daha tecrübe edindik diyeceğiz..
seggili bulmak cok zor. İstanbul
yanlızlığım...
Neden yalnız olasın arkadaş edinirsin. en önemlisi ailen yok mu
Ne alaka ailen yani bir yere kadar diyor başka şeyleri ailenden daha önemli görüyorsan zaten en iyisi senin yalnız kalman
Kuzenimin vefati
Başın sağ olsun üzülmeni istemezdi güçlü olmaya çalış
Gerçekten istemezdi ama insan uzuluyor genç yasta da gitti ya
Sağ ol bu arada
Senin?
En İyi Cevaplar