Sevgilim afrikali ona guven problemi yaşıyorum ne yapmaliyim?

Sevgilim afrika cadli musluman turkiyede üniversite okuyor internet uzerinden tanistik hersey iyi gibi gözüküyor mesajlarima hizli ve uzun cebaplar veriyor hep mesaj atiyor beni gormek icin 11 saatlik yol geliyor bunlar iyi şeyler ama ona guvenemiyorum güven problemi yasiyorum benden herşeyi sakliyor bana hicbirsey anlatmiyor gibi geliyor bana gecmisini felan anlatmiyor benden once sevgilin oldumu iliski yasadinmi diyorum hayir hic olmadi ilk seninle sevgili oldum diyor 7 aydir sevgiliyiz cok cok uzerine gidince bana güvenmiyor musun yok dedim diyor kavga baslatiyor bana guvenmiyorsan ayrialim gercekten ayni soruyu sormandan bıktım diyor gecenlerde uzerine gelerek yine sordum 22 yasindayekn oldu diyor onuda sen böyle duymak isteginin icin soyledim sus diye diyor sen uzerime geligin icin boyle dedim diyor bana hic gecmisini anlatmiyor anlat dediğimde detayli anlatmiyor bana aileni anlat diyorum bi dedigi bi dedigini tutmuyor ilk sorudugumda 8 kardesim var dedi sonra 10 ben hani 8 di dedim 2 si öldü dedi tamam birkac gun sonra sordugumda ise 7 dedi ben hani 8 di dedim biri yeni öldü dedi madem öldüyse benle neden paylasmiyor hic birseyini benle paylasmiyor zaten bana annenin resmini goster dedim 1 tane resmini gosterdi kardeslerinin resimlerini felan da goster diyorum yok diyor telefon da kızlarla konusrusan ben soruncada kardesim dersen ne olcak diyorum cunku herkese kardesim diyor sorunca tabikide arada sirada kiz kardeslerimle konusurum diyor hani telefonlari yoktu nasil konuscan diyorum babalarinin telefonunla beni ararlar diyor ama evli olduklarini soyluyor kiz kardeslerinin çocuklarinin sayısını soylerken bile bi dedigi bi dedigini tutmuyor sorunca klavye hatasi diyor benden herseyini gizli tutuyor gibi geliyor uzerine gelince kavga ediyor bana guvenmiyorsan ayrilalim diye basliyor 2 tane WhatsApp kullandigini yakaladim sorunca hep israr ediyor hayir tek numra kullaniyorum diyor ama telfonunda 2 tane whatsapp var bildirimde de ayni iyice uzerinde gidince ben unutmusum digeri ulkeme ait diyor ozaman numarani ver diyorum vermiyor anlamamis gibi yapıyor konuyu degistiriyor uzerinde gidince sen numarami istedin simdi anladim zaten ben o numarayi kullanmiyorum deyip whatsapp uygulamasını sildigini soyleyip ekran görüntüsü atiyor numarasini vermiyor benden daha bircok seyi gizliyor ona kolay kolay guvenemiyorum sizce ne yapmaliyim ona hiçbir konuda hiçbir dedigine inanamiyorum guven problemi yasiyorum sizce evlensem ne olur hata yapmis olur muyum lutfen düşüncelerinizi yaziniz
Sevgilim afrikali ona guven problemi yaşıyorum ne yapmaliyim?