Erkek arkadaşım ateist ve tesettürlü olsaydın birlikte olmak istemezdim dedi, ne yapmalıyım?

Hepinize merhaba, öncelikle ben kimseyi sevebileceğime inanmamışken sonradan onu sevmek istedim, bu tarz erkekler kızların zaaflarını mı kullanır diye düşündüm, ama o öyle biri değil. Benim amacım bitirmek değil, şuanda tesettüre girmeyi de normâlde düşünmüyordum ama bana böyle deyince o şuanda uyumuştur ve ben uyuyamıyorum, başta bana sorun olmaz demişti sonra sahur saati baktığımda bu mesajı atmıştı" Ben bunu yapabilirim benim için sıkıntı olmaz diyordum bir şekilde dayanırım hallederim diyordum ama üzerine düşündükçe yapmak istediğimin bu olmadığına karar verdim, kapalı olsaydın seninle birlikte olmak istemezdim biliyorum bu seni kıracak ama herkesin aşmak istemediği çizgileri vardır sırf sen bir şeyi yapmakta rahat hissettiğin için veya kendinden bu fedakarlığı yaptığın için karşı taraf da aynı fedakarlığı göstermek veya aynı şeyi yapmak zorunda olmamalı" dedi arkadaşlar ben onu çok seviyorum ve onun bana başta dayanırım diye düşündüm ama yapmak istediğimin bu olmadığına karar verdim demesini ben kaldıramıyorum ona hayırlısı yazıp aktiflikten çıktım ama ben ne yapacağım bana bitirmek dışında bir çözüm önerisi verebilir mısınız, zamana bırakabilirsem bu sorun aşılabilir mi gerçekten?
Erkek arkadaşım ateist ve tesettürlü olsaydın birlikte olmak istemezdim dedi, ne yapmalıyım?