Kaderim misin sen benim?

3 yıldır değişik zamanlarda biriyle karşılaşıyorum, durakta caddede, otobüste... bazen aradan aylar geçiyor, bazen bir gün arayla gördüğüm oluyor. Ama ilk karşılaştığımızdan beri inanılmaz bir çekim hissediyorum aramızda. Ne ben ondan bakışlarımı alabiliyorum ne de sanki o benden. 3 yıl boyunca nerede karşılaşsak sanki bir yerden birbirimizi tanıyormuşuz gibi kitleniyoruz birbirimize, etrafımızdaki her şey slowmotion da akar gibi geliyor. yaklaşık 4 aydır görmemiştim ki bir mağazada rastladım orada çalışıyordu. Yanıma geleceğini tahmin dahi edemezdim. Yanıma geldi ve konuşmaya başladık. Sesini hiç duymamama rağmen daha önce ilk söze girdiğinde o olduğunu anladım. Söyledikleriyle bile içimi okur gibiydi. Bana yardımcı olma bahanesiyle yanımdaydı ama kendisiyle ilgili özel şeylerde söyledi (başka şubedeydim falan) bende daha önce karşılaştığımızı söyledim cesaret alarak evet dedi tanımış o da beni. Adını okuyamadım yaka kartından. Hiç ayrılmak istememe rağmen ayrıldım yanından. hiç aklımdan çıkmıyor, son gördüğümden iki hafta sonra gittim tekrar. Yoktu. yarım saat oyalandım işim olmamasına rağmen, belki bu sefer adını öğrenirim diye. Karşılaşma anlarımızı birleştirsem romantik bir şarkının klibi çıkar nerdeyse. O kadar tatlı anlar ki. Kaderim misin sen benim?
Kaderim misin sen benim?