Merhabalar, Lütfen gerçekçi fikirlere ihtiyacım var? Eski sevgilim üst katımda oturuyor. 3 yıldır ne yaptıysam unutamıyorum. Ben 27 o 35 yaşında evlenmek istemeyen, evlilik için geç kaldığını düşünen bir adam. Ara ara hayatında benden önceki sevgilisi de oluyor ama farklı bir amaç için. Ben ne yaptıysam unutamıyorum. Çünkü ben uzaklaşmak istediğimde bi şekilde karşıma çıkıyor kendini hatırlatıyor. Ben yaklaşınca da kendisi uzaklaşıyor tanımazlıktan geliyor. Her ne kadar konuşsak hatta bazen ten temaslarımız da olsa bir tane bi engelimi kaldırmadı yıllardır. Ne yapsam o engeller kalkar? Böyle bir adamı nasıl kendime yaklaştırabilirim? Ben başkasıyla olamıyorum denedim olmuyor. Onsuz nefes alamıyorum. Ben onu istiyorum. Nasıl başarıcam?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamam Sertaç cığım. Anlıyoruz seni, engeli kaldır çocum, çok dert ediyoruz bu konuyu 😂😂 yavrucum ben tekrar dişlerimi gargaralamaya gidiyorum, doktor 3 saniyede bir bunu yapmamı önerdi
Lütfen yorumlara aldırış etme çok kaba söylemler var. Fakat şu kısımlar doğru onu unutmaya çalışmalısın gerekiyorsa taşın çünkü pek karekterli bir insan değil kendini kullandırtmamalısın. Sevgini hak edecek biri değil gibi.
Başka yere taşınma durumum yok. Onunla ömür geçirmek istemesem de birazcık ilgisini çekmek istiyorum. Bir kez olsun o da bana adım atsın istiyorum. Çünkü yıllardır emek verdim yolunu gözledim uğraştım. Bi tane karşılık alamadım. Bir adım sadece bir adım attığını göreyim
Bu aslında farklı bir duruma dönüşmüş. Yani takıntı gibi. İnsan yapısında var olan bir durum, istediğin olmadığı için o durumun olmasını çok fazla istemek
İnanın ki çoğu zaman vazgeçtim. Aylarca konuşmadığım yanından geçip gittiğim zamanlar oldu. Ama bi şekilde hep konuşmaya çalıştı gördükçe beni. Aynı apartmanda rastlaşmamız çok kolay kendini hep gösterdi iş çıkış saatlerimde balkonlarda beni bekledi. Ben yaklaşınca da o uzaklaşılıyor ben çok yoruldum artık.
Hmm bu adamın ne yaptığı belli aslında. Şöyle ki sen uzaklaşınca bir başkasını bulma diye sana yaklaşıyor yani tek taraflı sevgi istiyor egosunu okşamak da denilebilir. Yaklaştığında ise bunu belli etmemek için kaçıyor. Kesinlikle uzak durmalısın.
İstediğim tek şey bi kere de o benim için bişey yapsın. Bu kıza ne oldu sevmiyor mu artık desin. En azından bir tane engeli kaldırsın. Başka istediğim bişey yok
O zaman ona soğuk yap, onu unuttuğunu hissettir ve eğlendiğini göster. Eğer konuşmaya çalışırsa onun sana şu an yaptıklarını yapmaya başla. Ona onun değersiz olduğunu hissettir. Unutma kaçan kovalanır.
Deneyeceğim.
Umarım 😔
Seni mipp bırakıyor zevkini alınca. Kendini kullandiriyorsun sende bunun farkındasın. Boş yere duygular deme, aklın yok mu senin?
Birlikte olmuyoruz sadece temaslar filan işte o kadar o da canı isterse. Ben o kadar çok seviyorum. Ona sadece bu yolla ulaşabileceğimi bildiğim için boyun eğiyorum. Başka konuşma şansımız olmuyor
Ayyy boş ver o seni sallamıyor bak sallamadığı için senin için takıntı haline gelmiş sende onu sallama bak nasıl koşuyor peşinden
Peki nasıl yaparım bunu taktik var mı? Mesela ne yapsam bu değişti der?
1. Kural asla ama asla onu gördüğün zaman pas verme bakma ilk burdan başla yani ilgilenme
2. Onu gördüğün zaman telefonla konuş ve hafiften gülümse
Kendi laf verirse napıyosun ne ediyorsun gibi nasıl davranayım?
Kısa kısa cevaplar yani çokta umurunda değilmiş gibi ya da acele edip örnek geç kalıyorum şu anda acil gitmem gerek gibi vs
Ben onun hep eve gelmesini beklerim balkonda. Gelsin de konuşalım bişey söylesin diye. Başka türlü iletişimimiz pek olmuyor. Bunu bırakmalı mıyım
Tabiki bırakmalısın çok yanlış her gün geldiği saatlerde orada mı bekliyorsun
Evet
Bazen onu beklediğimi görünce kapıma kadar geliyor. Bazen de kaçar adımlarla evine geçiyor
Bence yarım kaldığı için sana daha tatlı geliyor.
Çok yoruldum. Çok seviyorum hiç farkında değil
Ne güzel hayat be adam istediğini yapıyor 😄
Kalbim söz dinlemiyor en çok kendime kızıyorum. Hiç sevmeyen istediği zaman konuşup istediği zaman görmezden gelen bi adamı 3 yıl kimseyle konuşmayıp yolunu gözledim. Hatayım pencerelerde onu beklemekle geçti.
Kızı kendi başına bırakırsan ya davulcuya varır ya zurnaciya derken bundan bahsediliyor işte
Kadınlığınla ilgileniyor mu
Nasıl yani?
Aklına girmek için tavizler veriyorsun anladığım bu
Aynen öyle ama sadece günübirlik şeyler. Bir engeli bile kaldırmadı 😞 Bi gün iyi Güleryüzle konuşuyor bi gün tanımazlıktan geliyor
yapma işe yaramıyor :)
Peki ne yapayım tersi olsun?
Baska yere taşın yeni sevgili yap
Sen boyle metres usulu yasamaya devam edersin
Peki ne yapmalıyım? Ne yapsam dikkatini çekerim birazcık olsun farkıma varır?
Simdiye kadar kulllandi etti. Farkina vardimi.. ne myksiniz ya.
Amacin. ne hep yedek. kalmak. mi
Kim yedek olmak ister? İstiyorum ki o da bi kere benim yaşadığımı yaşasın. Kıymetimi anlamasını beklemiyorum ama bu kıza noldu nerde napıyor bi kez olsun merak etsin. O engellerden birini kaldırdığını göreyim
İyi bekle boyle hayatini mikmeye devam. Hic akillanmayin emi.