Aşk İlişkileri İyi ki varsın dedikleriniz var mı? Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor İyi ki geldin İyi ki sevdim İyi ki kaldın İyi ki varsın.. İyi ki varsın dedikleriniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet iyi ki tanımışım dediklerim var. Real hayatımda da var burada tanıdığım arkadaşlarımda var. Ve hepte benim iyi ki olarak kalırlar. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır yok ya gerek yok yani gerçi gerek var da hani yok olmayınca da zorlanıyorum artık ne yapayım 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Elbette iyi ki varlar, hayatımda olmasalar dahi iyi ki vardılar. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İyi ki, çok büyülü bir kelime..Kime söylenirse zamanla "keşke"ye dönüşüyor..Bu yüzden çıkarmaya karar verdim sözlüğümden.. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Her zaman var ve var olacak. Hayat onlarla güzel tabi. 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ailem, arkadaşlarım, akrabalarım, yakınlarım hepsi iyi ki varlar iyi ki varsınız. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Keşkeye dönüştünlerinde bir esprileri kalmıyor. Bir elin parmağını geçmiyor sayiları 1 0 Yorumla
brandygirl Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl @nildatt @KürkMantoluHayri bu beybileeer <3 4 3 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl aşkını bu kadar haykırma, nazar değecek kanks Yorumla brandygirl +1 yıl nazar değmeye yer arıyor boşversene kankssss Yorumla nildatt +1 yıl iyi ki varssssııınn, iyi ki sevmişim seniiii ;)) Yorumla
drekon Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl iyi ki olan insanlara nadir rastlasamda iyi ki hayatımda olanlar iyi ki var. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet var birkaç bir kişi 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kizlarim ve birkac arlakadasim 1 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Onlarsız yaşanmaz ki 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Varlar şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet iyi ki tanımışım dediklerim var.
Real hayatımda da var burada tanıdığım arkadaşlarımda var.
Ve hepte benim iyi ki olarak kalırlar.
Hayır yok ya gerek yok yani gerçi gerek var da hani yok olmayınca da zorlanıyorum artık ne yapayım
Elbette iyi ki varlar, hayatımda olmasalar dahi iyi ki vardılar.
İyi ki, çok büyülü bir kelime..
Kime söylenirse zamanla "keşke"ye dönüşüyor..
Bu yüzden çıkarmaya karar verdim sözlüğümden..
Her zaman var ve var olacak. Hayat onlarla güzel tabi.
ailem, arkadaşlarım, akrabalarım, yakınlarım hepsi iyi ki varlar iyi ki varsınız.
Keşkeye dönüştünlerinde bir esprileri kalmıyor. Bir elin parmağını geçmiyor sayiları
Var tabi meleğim yaşama sebebim..
@nildatt @KürkMantoluHayri bu beybileeer <3
aşkını bu kadar haykırma, nazar değecek kanks
nazar değmeye yer arıyor boşversene kankssss
iyi ki varssssııınn, iyi ki sevmişim seniiii ;))
iyi ki olan insanlara nadir rastlasamda iyi ki hayatımda olanlar iyi ki var.
Evet var birkaç bir kişi
Evet var
Hayır yok
Kizlarim ve birkac arlakadasim
Yokkk
Ailem var çok şükür
Var.
Evet var
Evet var
Yok.
Onlarsız yaşanmaz ki
Varlar şükür