Soru yukarı da 🙂
Sevgilinizin bardağından su içer misiniz?

Bence bir insanın menisini yuttuktan sonra daha üst segment bir olay yok. Aynı şey erkek içinde geçerli. Tabi ilişkide cinsellik olmasaydı da sorumun yanıtı değişmezdi, yine iğrenmezdim, neden iğreneyim ki?
Herkes oral seks yapmıyor çünkü ve bunu iğrenç bulanlar da var.
Vardır tabi ama onlar sevişmeyi bilmiyorlar, şu ölü gibi yatağa yatan ve erkeğin işini bitirmesini bekleyen tayfadır. :D Çünkü eğer istekli biriysen bir iki kere kesmez ve devam ettirmek için oral yapmak zorundasın. Seksi devam ettirmek için başka seçeceğin yok yani. Kaldırmak lazım. :D
Hiç cinsellik yaşamadım ama her erkeğin ki yalanmaz ki be 😀 Tuvalette yıkamayan, sık duş almayan, ağda vs şeyler yapmayan biriyse midem almaz şahsen
Ben o konuda şanslıyım. Benimki gerçekten çok temiz, her gün duş alır bazen günde iki kere. Her zamanda traş eder ben aksi bir halini görmedim. Zaten başkası da olmadı hayatımda ama şunu iyi biliyorum ki azınlıkta. Çevremdekilerden hep erkeklerin çok pis olduğunu hiç kendine bakmadığını duydum.
Cevap
60Cevap
İçerim tabii ki aynı bardak aynı çatal aynı kaşık aynı tabak hiç önemli değil kendisi benden tiksinmezse ben zaten ondan tiksinmem
Ağzından içerim bardağa ne gerek var
Eskiler başkaydı diye boşuna demiyorlar
İçerim ne olacak sanki?
İçtiği yerden içerim..
Su içerim
İçerim..
cevapları okudum da öpüyorum zaten içerim falan demişlerde o öyle bir şey değil ya 😀 yok ben içmem çataldan da yemem ayrıca öpmekle o bambaşka bişey bence tabii
İçerim. Tamam çok titiz bir insanımdır ancak sevgilimden de iğrenmem yani. Onun içtiği bardaktan da içemiyorsam sevgilim olmasının ne özelliği kalır ki?
bizzat çocuğun kendi suyunu içiyoruz ya bardaktaki sudan nolcak :D
Öhm öhm
Arkadaşımınkinden de içerim. Ayrıca öpüşürken tükürüğünü ağzına aldığın insanın bardağından mı iğrencez xd
Sevgiliysek mantıken, arkadaştan farkı olsun değil mi? fark olarak öpüyoruzdur hani. :D Öptüğüm adamın suyundan içmemek ironik olur mantıken.
Kanka idrar yaptığını yerde dilimizi gezdiriyoruz biz farkında mısın? 😂
Sevdiğimin değil sadece içtiği bardaktan, dudağının değdiği yerden yarım kalan suyunu bile içerim..
Hem sünnettir.. :))
#Vesselam
ben arkadaşımın ısırıp uzattığı ekmek arasını ısırıp tekrar ona uzattigimdan beri hiçbir şeyden igrenmiyorum
Sevgilini dudaktan öpücen ama suyunu içmicen olur mu hiç
Zamanla başka yerlere doğru gelir bu olay. Bardan sorusu sadece bir başlangıçtır.
:)
ben ailemden kimsenin bardağından su içmem ama sevgiliminkinden içerim
Exim ağzına suyu alıyor ben onun ağzından içiyordum
O kadar dillerimiz dudaklarımız iç içe giriyor da, bardağından mı içmeyeceğiz?
Ağzından bile içerim ne bardağı..
Asla igrenmem sevdiğimden..
Dimi annsndnd
En İyi Cevap