Arkadaşlar öncelikle TikTok kullanan biri değilim ya da böyle açık saçık giyinen bir tip değilim ama ben açık saçık giyinen kadınlara saygı gösteriyorum kapalı kadınlara da saygı gösteriyorum birkaç gündür şunu gördüm kadınlar yok böyle giyinen kızlar or. spudur diye yaşlı kadınlar hakaret ediyor birisi geliyor seni oğluma almam diyor birisi geliyor kadının birine tükürüyor yani siz hayırdır niye böyle şeyler yapıyorlar en sinir olduğum şey millet başkasına baktığı zaman kendi günahını gömüyor karşı tarafa hakaret ediyor siz kimsiniz ya Ha belki açık saçık giyinmedin ama senin de farklı şekilde günahın vardır eğer dinini uygulamak istiyorsan millete hakaret edemezsin etmemen lazım İslam dininde böyle bir şey yok otur adam akıllı doğruyu anlat madem bu kadar müslümansınız sonra millet diyor ki yok saygısız yok iyi yapmış teyzeler neye yapmış ya ne zamandan beri başkasın hayatına burnumuzu sokar olduk
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
selam hanfendi her insan bir degil cok saygılı kişiler gördüm ama dediginiz gibi kendinibilmez kendi yaptıkları normal baskası yapınca kötü diyen kişiler yani ana yapacak bişey yok Allahım onlarında ıslah eylesin işallah hayırlı geceler dilerim byy
Ben saygı gösterene saygı gösteririm ama böyle tükürmek acizliktir yazdık ya niye tükürüyor Sun O da bir genç kız hata yaptığını düşün sen bile Bir annenin kızı bir evlat sen kendi evladını olunca nasıl 1000 parçaya bölüyorsun
Yanlış anladınız hanfendi ben kendini bilmezlere demiştim neyse hanfendi tekrar özür dilerim sustum
Ben size demedim onlara laf atıyorum teşekkür ederim yorumunuz için ben sadece üzülüyorum gelenek-görenek saçma sapan insanların kendi çıkarları için uydurmuş olduğu birtakım kurallar bütünüdür kadının Türk toplumundaki yerini öğrenmek istiyorsanız gidin Türk tarihinde yazanları okuyun yani ben bunları onlara söylüyorum
teşekkür ederim hanfendi hayırlı geceler dilerim
Muhafazakar Kadınlardan saygı mı bekliyorsun komik gibi onların elinden gelse Kızları öldürürler
Herkese haklı demiş haklı diyen tiplere bak kapalı dudağında bir Batman boya birisi elime geçsin saçını başını yolarım açığı da öyle bak bir tanesine baktım teyze haklı yazmış kızın profiline girdim ameliyat elbisesi ile selfie 60 boy bu işte namus Bizim ülkede bu herkes yapar kınanır sen yaparsın hiçbir şey yok en nefret ettiğim şey tükürmek ne demek ya tükürmek ne demek ya da daha farklı şekilde oğlumu almam ne demek bu nasıl bir hakaret şahsen bana yapılmış kadar sinirim bozuldu
Birde bunlar oy kullanıyor oy bunları yetiştiren çocuktan ne bekliyorsun
Bak her şeyi anlarım kadın gelsin desin ki kızım bak uygun değil falan filan güzel güzel anlatsın sonra yoluna baksın derim kadın böyle görmüş tamam ama tükürmek kabul edilemez bir şey yani insanların yaşam tarzları bizi ilgilendirmez şimdi neymiş insanlar yozlaşmış asıl canımsın kadın senin zamanında kadına değer vermiyordu bile bakıyorum kadın ne diyor biliyor musun kocam döverde severde kocam kuma senin kendine hiç mi saygın yok Hiç mi insan değilsin bu kadar mı saman geldin saman gidiyorsun
Çok dolmussin sen ya
Ya çünkü çok karışıyorlar her şeye karışıyorlar Ben bunu yapmıyorum ama diğer kadınlar için üzülüyorum yediğimiz yemekten tut oturma şeklimiz e kadar konuşma şeklimize kadar karışıyorlar
Yaşlı insanlarla pek muhattap olmam
Zaten olmayacak gibi değil salça oluyorlar ben işten eve evden işe giden bir kadınım bana denk gelmesin gerçekten bozan atarım herkesi dinine gitsin köşesinde yaşasın mal mal hareket yapmasın git ölümünü bekle
sakin ol Rocky alacağız bu maçı 😌
Ya ben bir tane esnaf amca vardı anlatıyor diyor ki bir gün diyor böyle adam kadını vura vura artık yüzünü dümdüz etmiş tamam mı polisten falan gelmiş kadın kapıyı açmış polise şey diyorum bağırıyormuş size ne lan kocam döver sever sana ne falan diyormuş yani böyle bir kadın böyle bir zihniyet nasıl baş edilebilir kadın kendisi diyor kadınız değerimiz yok falan diye savunduğun din seni erkekten bazı noktalarda daha yüksek tutuyor
Şiddetten zevk alıyor demek ki
Yok abi mevzu kendi değerini bilmiyor yani Kafa yapısı şu kadın bunları yaşamaya mahkum kadınız doğduğumuz Gül kaderimiz çizilmiş kafası anladın mücadele kabiliyeti yok zaten onlar da öyle görüyor Kafa yapısı çok farklı onlara öyle göstermişler kuma alıyor sesi çıkmıyor ya çok kötü bir şey bak acınası bir durum düşünsene Abi ben evleniyorum acaba kocam bugün beni dövecek mi diye düşünüyorum Bu nasıl acınası bir şey ya Hiç mi canımın kıymeti yok Hiç mi canın acımıyor
Öyle düşünmek istemiyorsan genel kültür seviyesi yüksek, bazı şeyleri aşmış insanlarla denk gelmen dileği ile 😌
Ya her yer bunlarla dolu nereden nereye geleceğiz ki t İstanbul'a en elit semtine illa bir b** çıkar
İstanbul da boktan bok bile çıkabilir yani, umarım anlayışlı ve özgürlüğü seven bir eşiniz olur
Ya ben ama şunu savunmuyorum herkes sokak ortasında sevişsin falan tamam ama karışacak insanlar biz değiliz herkes kendini kendi günahını düşünsün dediğim gibi ben mesela eskiden çok namuslu falan zannederdim insanları Abi biraz konuştum bazı insanlarla böyle kapalıydı şimdi niye ortalık yozlaşmış gibi gözüküyor çünkü sosyal medya telefon var eskiden telefon yoktu millet gizli saklı yapıyordu gidin köyleri ahırlara sorun bakalım ne anlatacak yani namusluyum demesinler eskiden üstü kapalıydı şimdi açık açık insanlar s******** bu kadar
Aferim sana kız
Kafatasım geliyor saygı falan beklemesi kimse benden sen bana saygı gösteriyor musun Ben sana saygı göstereceğim ağzımıza yüzümüze tükürür hakaret et o***** benzetmesi yap sonra gel saygı bekle yemin ederim elimde kalır madem dinini orada icra etmeye çalışıyorsun insan gibi oturursun kızım bak dinimde bunun yeri yok Güzel bir hadis ne bileyim madem bu kadar temiz herkes anlatırsın yok tükürüyor yok o***** diyor hayırdır ya vallahi bir gün birine bir şey diyeceğim olmuyor
Kişi kendinden bilir işi duydun mu hiç herkes namus abidesi varsan baksan neleri vardır tamam bende biliyorum insann gururu namusu onuru için yaşar
Ya ben böyle bir insan değilim TikTok kullanmadım açık giymedim ama açık giyinen nerede karışmamak lazım sana ne yani sana ne bak bu kadar basit sana ne sen Allah'ın katında en iyi mertebeye geldin de benim mi haberim yok niye insanlar kendi günahlarını görmezden gelip başkasınınkine yüceltiyor yemin ederim ben birini kırmayacağım zaman ilk kendim aklıma geliyorum sonu susuyorum ilk birine laf atacağım zaman direkt aklıma benim daha önce işlediğim günahlar geliyor susuyorum bu herkesle böyle olmalı
Aferim cidden kiz sana herkes kendi bacağından assilmali banada laf ediyorlar ramazanda bari içme diye insanın kalbi temiz güzel olmalı gerisi boş
Ya ben şundan bahsediyorum herkes kendi yoluna gidecek bugün benim tuttuğum Ramazan orucu benim defterimi karşı tarafın günahından bana ne sevabından banane giyim tarzından banane düşünce yapısından bana ne bak bana ne bu kadar mı işsiz bir insan olur aferin diyorlar ya aferin diyen karıncıkların çoğu ruj sürmüş g*** başı açık
Sen niye doldum bukadar sakin ol
Çok fazla var birkaç gündür de gördün sinirimi alt üst oldu bak ben böyle bir şey yapan insan değilim yanlış anlama belki diyeceksin yarası olan gocunur bu beni alakadar etmez Ben 22 yaşında bir kadınım ve bir kere sevgilime sarıldım diyor o***** diye bağırdılar bak bana bunu diyen o***** k***** giriyor a**** yayayaya dedikodu yapıyor çocuğun eline telefonu veriyor çocuk tiktok'ta şeyi ile oynamaktan bir hal oluyor geliyor bana namus dersi veriyor
Tamam sakin ol boş ver
Eğitim...
Bak saygı gösteren saygı görür tükürüyor o kadın biri geliyor oğlum almam diyor biri geliyor bacım diyor onradan saygı saygı saygı Hadi bunu diyelimki din için yaptılar İslam dininde böyle şeyler yok diye abi otur anlat o zaman çok üzgünsün gerçekten bazen izlerken kafa atmamak için zor tutuyorum ben umrumda değil yaşlı tamam mı Ben canım gelemem
Bunlar hayatlarında özgür mutlu olamamış insanlar sarılmaya bile seks gibi bakılıyor 😂
Ya ben geçen sevgilime sarıldım bir baktım o***** diye bağırdı kadın tutuyor üstüme yürüyor bak sadece sarıldım bir şey yok Ben zaten afalladım anlasaydım kavga çıkarttırdım yani müslümanlığımızla gidin köşede oynayın tamam mı hepimiz müslümanız ama benim ne yaptığım seni ilgilendirmez Ben ileri gitmediğimiz sürece kimseyi ilgilendirmez neymiş çocuğunun ahlakı bozuyorum a**** koyduğumun salağı akşama kadar g***** ya ya dedikodu yapıyorsun çocuğun eline veriyorsun telefonu çocuk tiktoka baka baka zaten siki ile oynamaktan bir hal oluyor gelmiş bana namus terbiyesi veriyor
Boşu boşuna sinirini bozma ya bunlar ölecek zaten boşuna sinirlenme
Ya sinirim bozuluyor ya gerçekten olmaz bu kadar ya kimse kimseye karışamaz abi git oku yaz çiz kendine yani bana ne yani mesela düşünüyorum ben hiç böyle bir kadına bakıp da ya bu kadın nasıl açık giyinmiş ya da bu nasıl kapalı giyinmiş demem yani bana ne şahsen aklıma bile gelmiyor
Ya rahatsız oluyosan bile uzaklaşırsın kardeşim harbiden şaka gibi cinselliğe bile kötü bakan tipler bunlar namus cinsellik bunlar için gram değmez sinirlenme hiç boşuna bunların hepsi namuslu dürüst insanlar yersen
Ya zaten şöyle mse kimseye karışamaz İslam için konuşacağım İslam'da gidip birbirinize tükürün demiyor hoşgörülü olun dinini güzelce anlat diyor git o***** de demiyor madem bu kadar müslüman var onu geçiyorum bak bunların dediğini dinle bunları zihniyetine biliyor musun kocam döverde severde zihniyeti ağızdan a sıçsa bir erkek elhamdülillah Rabbim der böyle zihniyetli kendi değerini bilmez gider millete salça olur
Bunlar çalışmayan kadınlar zaten ekonomik özgürlüğü olmayan kocası aldatsa bile ses çıkaramayan tipler
Ya öğlen öyle abi bak insan hiçbir şey olmasa bile kendine saygısı olması lazım kadını aldatıyor kocam yapar erkek yapar sen canım hiç mi senin gururun yok Hiç mi onur'un yok Hiç mi kıskanmıyorsun kadını döver bak benim neyse arkadaşı geldi öyle anlatıyor adam esnaf yeğenim diyor 1 gün diyor çok kavga çıktı diyor gittik kadının evine diyor kadın ne demiş biliyor musun kocam sizene döverde severde demiş kapıyı açmış amca diyor ki kızım ağzını burnunu dağıtmış diyor dümdüz etmiş bağırmış polislere size ne kocam benim demiş
İlginç kafalar gerçekten yetiştirilme tarzı hep eğitim zaten bitik ya
Ya bilmiyorum ya benim gibi kızlar olunca bize arsız şımarık ahlaksız falan diyorlar biz hakkımızı savunuyoruz diye niye ahlaksız olalım Ben neden eşimin bugün acaba geldiğinde benim ağzımı burnumu kıracak mı diye düşüneyim niye ezik olayım ben şunu savunmuyorum herkes orasını burasını açsın saçma sapan akımlarla sağda solda dolansın tabii ki belki her şeyin dozu olabilir ama karışmaya karışma sana ne geç git evinin içinde mi yapıyorlar ya zihniyeti bozuk insan çok fazla var
İşte asıl mesele bu iki kelime sanane ile banane kelimesini öğrenmeliyiz toplum olarak mesela sen nasıl kendi doğrularını insanlara dayatmıyorsun o şekilde olması lazım ki bunun için bizim daha toplum olarak uzun bir zamanımız var
Bak şöyle söyleyeyim benim de bu kabul edemeyeceğim şeyler var mesela tiktokun kendisi bana çok saçma gelir ama hiçbir zaman gidip de bir insan TikTok çekiyor diye ne tükürdüm ne küfür ettim bir şey yaptım ama bana saçma gelir özenti gelir ama bunu hiçbir zaman dışarıya vurmadım ha en yakın arkadaşımla paylaşırım uygulama çok canım derim ama gidip de paylaşan yapan edene laf etmem ama ne çünkü ya ipin ucu bana dokunmuyor ne yapabilirim şöyle dokunmuyor kadın mesela TikTok çekiyor banane gitsin her yerde yayılsın buna kafa yoracak vaktim bile yok ama konu toplumsal bir şey olduğunda sinirim bozuluyor haksızlık olduğunda ben de yemiyorum ki herkes sevişsin yatsın kalksın sokak ortasında ilişkiye girsin kardeşim kadın ses çıkarmayacak niye çıkarmayacaksın önce ben ne yaptım diyeceksin sen gençken belki sokakta yapmıyordum ahırda s*kisiyodun kardeş kim bilebilir namus abidesi bayan hanımefendi yaşlı nene teyze moruk
Sakin bak ya gerçekten kendini yıpratırsın bunlara bir şey anlatmak suya yazmaktan farksızdır
Olarak şunu ekleyeceğim eski insanlar çok namuslu değildi sadece telefon teknoloji o kadar gelişmemişti ne kadar ahırvarsa elbet onun da bir öyküsü vardır uzun lafın kısası şu an yozlaşma dık zaten yozlaşmış bir toplum olduk onların tabiri ile sadece eskiden insanlar üstü kapalı yapardı telefon teknoloji olmadığı için kimse ne yaptığını bilmezdi
Namusun gram alakası yoktur cinsellikle toplumun yanlışı bu zaten
Ya diyorum ya değişen hiçbir şey yok sadece telefon teknoloji gel işte bu kadar başka hiçbir şey değişmedi eskiden de millet yapardı gider ahırda gizli gizli yapardı çam ağaçlarının orada yaparlar da bir şekilde yaparlardı bir yerlerde tarlada şurada burada yapan her türlü yapardı sadece o zaman kamera falan yoktu şimdi kamera var tek fark bu yoksa toplum değişmedi şimdi sadece biraz daha çekeyim oldu bir de telefon
Her şey değişecek işte ama senin benim gibi insanlar sinir oluyor bu insanlar yüzünden
Ben kimsenin dinine örfüne adetine düşman değilim ama gelenek görenek adı altında insanların özgüvenlerini benliğini yıkacak şeylere karşıyım bak tarih bilmiyorlar konuşuyorlar kadın kavramı tarihte o kadar yüksek bir mertebe ki Hanımlar bile hanımlarına saygı duyar hanım kelimesi zaten oradan gelir tarih boyunca en çok kadınına değer veren millet Türk ama daha sonra çevire çevire kadını yerde bir böcek misali ezdiler geleneği göre neyi kendilerine göre yazdılar özellikle Ben bunu yapanların erkek olduğunu düşünüyorum kafalarına nasıl uygunsa kadın konuşmaz kadın kapalı giyinir kadın erkeğine karşı gelmez erkek ağzına sıçsa da sesini çıkarmaz çünkü bunu yapan toplumun ta kendisi bunu yaşayan kadın Hiç demiyor mu lan Ben insanım ya ben kölemiyim emiyor mu ya ben olsam derim Ben kölemiyim insan değil miyim niye oradan oraya savrulan hakaret işitilen sadece erkeğin gölgesinde beslenen bir kadın olayım ha ben burada çalışmayan kadınlara laf etmiyorum ama kendini geliştirmeli evde akşama kadar yatarsan bir b** olmaz ev kadını sındır abi git işini gücünü bitir �ngilizce öğren git bir keman çalmayı bir müzik aleti çalmayı öğren bilimsel bir makale oku g***** yaya yaya dedikodu yapmaya benzemez bu işler
Sen bayağı dolmuşsun ya ama sevindim ülkede senin gibi kadınların çok daha fazma olması bayağı güze olurdu
O yüzden boyun eğme boyun Eğdir
😊