İlişkinizin kötüye gittiğini düşünüyorsunuz.. sevgiliniz size ilişkimize bir hafta ara verelim kafamızı toparlayalım dese ne cvp verirdiniz? Aklınıza ilk hangi düşünce belirir?🤷🏻♀️
Sevgiliniz, ilişkimize bir hafta ara verelim dese ne cvp verirsiniz?🙂?
Bu durum çok sık karsılasılan büyüklügünü yitirmiş artık çok basit kalan bir yalan ve ben bu sözün samimiyetine inanmıyorum!!! Çok çok geçerli mühim bir sebebi yoksa bensiz 1 hafta kalabiliyorsa bu saatten sonra da yalnız kalsın kafasını başkalarıyla dagıtsın saçma bir söz bence...
Ara verelim.. neye dayanarak bunu söylüyor? Çözemediğimizi konuşarak halledemiyorsak bir süre uzaklaşmanın iyi geleceğini düşünürüm olumsuz tepki vermem
Basketbol maçı mı lan bu mola alır gibi sıkıldıysan gidersin kardeşim sen kendini ne sanıyosun lan sen yok iken elimle mutluydum zaten defol buradan sana ihtiyacım yok derdim
Gitmek isteyeni tutmak mümkün değildir. Boş yere uğraşmak ancak insanın kendisine zarar verir. Bu yüzden akıntıya karşı kürek çekmek yerine, kendini akıntıya bırakmak bazen çok daha güzel gelecekler için fırsat yaratabilir.
Beklenmeyen tepki karşısında sarsirip kabullenemez, lan nasıl bu kadar kolay kabul etti diye afallayip kalır ve gururuna yediremeyip kendine daha çok bağlamaya çalışır teklifi yapan kişi. Çünkü egosu zarar görür, karşı tarafın umursamaz tavrı karşında.