Olmayabilir ve desteğine ihtiyaç duymuş olabilir. Her ne olursa olsun eğer ilişkin yoksa yanında olmalısın bence
0
3 Yorumla
Soran
11 ay
Nedenini sordum kbakma rahatsız ettim dedi, tekrar sordum boş ver dedi. Kaç kez daha sorsaydim? Sordum yanında olurdum ama sustu.. son mesajı ben attım devamda ettirmedi..
2 kez sordum 2 kez.. söylemedi. Sana hicbisey demiyorum dedim üzgün surat attı, tekrar hicbisey demiyorum dedim yazmadı. Yazar mi tekrar? 3 gün oldu.. barışmak olsa niyeti muhabbet devam etmez miydi
Yazamam yazmam, şu yaptığına bak ya sinir bozucu dalga geçer gibi. Kötüyüm diyosun madem insan gibi yazmışım sormusum yaptığına bak.. üstüne 3 gün oldu yazmadı bu nasıl insanlik
He o konuşmada nedenini sordum evet merak ettim tabi. Ben sonrasını diyorum, merak ettim o an evet noldu eline ne geçti yani. Beni merak etti diyip sustu mu
Kanka kısaca şöyle diyeyim büyük ihtimalle seni unutamamış sana yazmak için bahane aramış senin de onu unutup unutmadıgını kontrol etmek de istemiş olabilir ya da yazmak için bahane de üretmiş olabilir bunlar bir tahmin bende olsam bende aynı hu şekil yapar geri çekilirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmayabilir ve desteğine ihtiyaç duymuş olabilir. Her ne olursa olsun eğer ilişkin yoksa yanında olmalısın bence
Nedenini sordum kbakma rahatsız ettim dedi, tekrar sordum boş ver dedi. Kaç kez daha sorsaydim? Sordum yanında olurdum ama sustu.. son mesajı ben attım devamda ettirmedi..
Yazmak istemiş o zaman
Yazmak istemiş derken
evet
Ne kadar eminsin :/
dikkat çekmek olmasa konuyu açar konuşmaya başlar
Amacı ne yani dikkat çekti ne oldu? Amacı ne
ya işte ilgi istiyo
Israr edeyim zorla yazayım zorla sebebini mi öğreneyim istiyor?
aynen
2 kez sordum 2 kez.. söylemedi. Sana hicbisey demiyorum dedim üzgün surat attı, tekrar hicbisey demiyorum dedim yazmadı. Yazar mi tekrar? 3 gün oldu.. barışmak olsa niyeti muhabbet devam etmez miydi
Sen yazma o yazar her türlü
Emin misin, ne güzel kafamdan atmıştım. Şimdi kafayı yiyorum ya sinirden deliriyorum kesin yazar mi...
Amacı dikkatini çekmekse her türlü yazar galiba amacına da ulaşmış
Barışmak birlikte olmak istemiyor yani öyle mi. Sadece dikkat çekmek onunla ilgilenmem öyle mi
Dikkatini çekmek de zaten bir yandan seni unutamadığına işaret olmak istiyo da olabilir
İnsan gibi neden yazmıyor insan gibi neden konuşmuyor böyle yaptı ne oldu şimdi..
şu an ki halini görmek istemiştir açık açık konuşun isterseniz herşeyi belirlersiniz
Yazamam yazmam, şu yaptığına bak ya sinir bozucu dalga geçer gibi. Kötüyüm diyosun madem insan gibi yazmışım sormusum yaptığına bak.. üstüne 3 gün oldu yazmadı bu nasıl insanlik
Suanki halimden kastın ne benim iyi veya kötü olduğumu gormediki
Merak etmeni sağlamış
Tamam merak etmemi sagladi ne oldu yani bak yazmıyorum, eline ne geçti ki. Merak ettiğimi bile bilmiyor
Belli etmişsin zaten o yüzden açık konuşun derim ben
He o konuşmada nedenini sordum evet merak ettim tabi. Ben sonrasını diyorum, merak ettim o an evet noldu eline ne geçti yani. Beni merak etti diyip sustu mu
Onu düşündüğünü anlamıştır ben olsam böyle anlarım
Tamam ama bak şu an konusmuyoruz.. birlikte değiliz merak etsem o an ne olacak
Ya unutmasıgına işaret işte
Unutmadığına*
Napacagimi bilmiyorum bir insan bunu yapar mı ya
Yaptıgı kötü bişey değil demekki aklında kalmışsın yapacak bişeyi de kalmamış
Yaptığı normal mi ya? Kötü değil nasıl diyebilirsin. Gelip kötüyüm diyor anlatmıyor çekip gidiyor ! Yapacak biseyide kalmamış derken
Kanka kısaca şöyle diyeyim büyük ihtimalle seni unutamamış sana yazmak için bahane aramış senin de onu unutup unutmadıgını kontrol etmek de istemiş olabilir ya da yazmak için bahane de üretmiş olabilir bunlar bir tahmin bende olsam bende aynı hu şekil yapar geri çekilirdim
Neden geri cekilirdin? Cevap verdim sonuçta nedenini sordum. Bu arada dün Instagram biyosunda ünv adı yazıyordu silmis