Aşk İlişkileri S*ktir git diyen sevgili? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar sevgilimle tartisiyorduk en sonunda s*ktir git, ugrasamam seninle simdi dedi.Ne demeliyim veya yapmaliyim S*ktir git diyen sevgili? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Peki s. ktirmeye gidiyorum dicek iyice sinir olacak 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sende sen hadi ordan git kim oluyordumda bana hadi ordan cekiyorsun sen kendini bulunmsz bir sximi ssniyorsun de 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Yani siz kızlar bazen erkekleri triplerinizle nazlarınla sıkıyorsunuz böyle bir durum olduysa ve kendini hatalı görüyorsan mesaj at 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Böyle küfür edip saygısızlık yapan sevgiliye tahammülüm yok, ayrıl gitsin. Bunun neyini affediceksin 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sktrsin gitsin o zaman saygısıza bak. Hiçbir şey deme. Arama yazma. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ys hala neden düşünüyorsun, böyle saygısız bir insanla devam etmen sana sadece gurursuzluk 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sana zerre değer vermiyor demektir gerisine sen karar ver 0 0 Yorumla
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. S*ktirip gitmelisin kanka acik ve net 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. daha çok bağlan ona 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Peki s. ktirmeye gidiyorum dicek iyice sinir olacak
Sende sen hadi ordan git kim oluyordumda bana hadi ordan cekiyorsun sen kendini bulunmsz bir sximi ssniyorsun de
Yani siz kızlar bazen erkekleri triplerinizle nazlarınla sıkıyorsunuz böyle bir durum olduysa ve kendini hatalı görüyorsan mesaj at
Böyle küfür edip saygısızlık yapan sevgiliye tahammülüm yok, ayrıl gitsin. Bunun neyini affediceksin
Sktrsin gitsin o zaman saygısıza bak. Hiçbir şey deme. Arama yazma.
Ys hala neden düşünüyorsun, böyle saygısız bir insanla devam etmen sana sadece gurursuzluk
Sana zerre değer vermiyor demektir gerisine sen karar ver
S*ktirip gitmelisin kanka acik ve net
Ne yapacaksın umrunda degilsin bence ayrıl knk
daha çok bağlan ona
Gitmelisin
Git demiş işte