Öncelikle herkese merhaba kendim çözüm bulamadığim için sizden fikir almak istedim erkek arkadaşimla aramiz limoni bana değişik tavirlar sergiliyor bende sordum mantıklı açıklama yapmadı bende zor dönemlerden geçiyorum annem kanser ve sevgilimi yanımda olmasini istedim olmayınca beni tersliyince sağlıklı kafada deylim ailesine ve ona ağır konuştum benle konuşmuyor bitti falan diyor ama her kavgada barisiyorduk bana hayla kızgın olduğunu söyledi o kendini gelistiriyormus ben olduğum yerde sayiyormusum ama bi gun önce de ailene bisey olursa ben bakarim evlencez ztn dedi ama dünde sevmedigimle evlenmek zorunda mıyım be falan dedi sizce seviyor mu ne yapmam lazım ztn bundan sonra beni bulamiycan gidecem diyor baskasini bulursun diyo 6 sene oldu
Gönül ilişkisi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu mu gönül ilişkisi? Kendine neden bunu yapıyorsun?
Çok haklısın ama onca sene geçmiş unutmak kolay değil ben iki gündür ariyom hani o lafları iyi deyilken söyledim sana ihtiyacım olduğunu söyledim ama sen tersliyince öyle dedim ama bilmiyorum aramasam ararmi kızgın olduğu için mi yapıyor
Sen özür diledikçe, arayıp durdukça peşinden koştukça daha çooook ağzına sçacaktır. Onu kaybetmeyi göze alabilmelisin
Nedense herkes arama bı sure kendini kaybet eğer seviyorsa ariycaktir çünkü sen hep arayıp gotunu kaldırmışsin bide o agzini yokluyor diyo hani istediğim gibi davran yoksa giderim falan diyor dedi bı arkadaşım ama ben aramazsam ya giderse ya aramazsa korkusu var
Giderse gitsin senin karakterin bi erkeğe göre şekillenmemeli çünkü onlar ne istediklerini bilmezler onlardan doğru düzgün bi sevgili/koca yapan bizleriz. Valla oyuncak olursun ve ilk fırsatta ona eziyet eden ve kendi değerini bilen kıza gider. Bunlar bi yana eğer onu kaybetmeyi göze alamıyorsan yanlış bi ilişki içindesin. Senin değerini düşürüyor.
Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim peki aramamam mi lazım onumu demek istediniz? Onun aramasını mi beklemeliyim o mu peşimden koşsun yani
Seni evlenmeye layık görmüyor ve evet her durumda her zaman erkek kadının peşinden koşar ama o senin peşinden koşmuyor zorla kendini sevdirecek ya da evlenmesini istetecek değilsin bırak arama sorma yumuşayıp gelmeye başlayınca da kusura bakma ben bi aile kurmak yuva olmak istiyorum senin niyetin ciddiyse beni istemeye gelin değilse oyalanmak istemiyorum de bu söylediğinden de geri adım atma
Yok kendisi dedi evlencez ztn diye ama bende o lafı dedikten sonra bu lafı dedi
Kendini kandırma ya
Kandırma değil bunu kendi ağzıyla dedi sonra ben habire bir terslenince ağır konuştum ondan sonra böyle dedi
Ah be yapma bunu. En önemli zamanında sana titremiywcekse ne zaman olacak bu seni aşağılamak, hiç saymış, yapma bunu kendine
Acaba aramasam o ararmi merak edip bilmiyorum ben iyi deylim ozur dilerim dedim ama o kadar kızgın ki ne desem boş 😔
Kızgın olsa. neye yarar tamamıyla. bahanelwr ardına sığınmış, vaktin varsa dertleşelim istersen biraz sen daha kapsamlı anlat istersen
Ben mesaj atamıyorum da
Hesabini göremiyorum
Bende profilini buldum ama xper eksik mesaj atamıyorum benim profillm gizli deyil Ebrulifikirler06 boyle bulabilirsen bulmaya calis bisey yapmadım ben
Evlenecek bir insan bul daha iyi
Guya oyle dedi ama sonra bi sinirle o lafı dediğim için yok sevmiyorum yok kendini gelistirmiyorsun dedi anlamadım bende sinirdenmi diyo
Geçmiş olsun