Esimle 10 ay evliyiz… ve bizimle ayni zamanda evlenenler görümceem vs hepso hamile.. esimle ben anlastik 4 sene beklemek istiyoruz bol bol gezmek istiyoruz.. dünde esim bilet kesti yaz icin ege ye gidecegiz insallah.. sonra esimle kavga ettik dedi ki senin icin yapiyorum hersey arrik yapmicam.. pardon ama ben tek gitmiyorum her tatil yapinca kendiside memnun kaliyor. Biz cok para harcamiyoruz yani disarda yemek yemiyoruz hep ben yemek yaparim vs… öyle anlastik biz yurtdisinda kaliyoruz burada da cok gezmiyoruz ama trye veya baska ülkede tatil saoidoruz senede üc kez fln…
simdide bana diyor ki senin yüzünden artik yapmicam sen nankörsün.. bende dedim ki iyi ozm bende herkes gibi cocuk yapiyom cevremde yeni evliler herkes.. ozm hic gezmemize gerek yok cocuk hemen yapip büyütürüz.. sonra bana dediki senin cocuk yapmana g. tün bile yetmiyor..
simdide bana diyor ki senin yüzünden artik yapmicam sen nankörsün.. bende dedim ki iyi ozm bende herkes gibi cocuk yapiyom cevremde yeni evliler herkes.. ozm hic gezmemize gerek yok cocuk hemen yapip büyütürüz.. sonra bana dediki senin cocuk yapmana g. tün bile yetmiyor..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer