Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence böyle düşünmemek lazım onun istediği ilgiyi ver sürprizler yap yemeğe vs çıkın yüz yüzeyken bunları sormak bence daha mantıklı mimiklerinden anlayabilirsin. Yaptığın süprizlere rağmen devam ediyorsa bu davranışlar ki abartılacak bir mesaj yok bence soğumaya başlamıştır ama ciddi olduğunuzu düşünmüyor mu arkadaşım ciddi ilişkisi var demiş falan
Sınav haftama girdim ve zaman ayiramadim ona sohbetler monotonlaştı. Yaptigin espriler artık keyif vermezya hani yazmak için yaziyormussun gibi olur. Sinav dönemimde hep ayrılık yaşıyorum nedense
Bu durumda karşı taraf anlayışlı olmalı
Ya sana cok kırılmış naptın onu sen bilirsin ya da bu sözler sana değil başka birine illaki bir sevgiliye erkeğe olması şart ďegil belki ailesinden birine belki bir arkadasına olabilir
Herkes gelip geçici gerçek aşka olan inancım kalmadı yazmış mesela bunu bana diyemez ama Twitter'dakiler gerçek hisleri olduğuna eminim
Eski sevgilisi demekki kızların yüzde 90 ı eski sevgililerini unutamıyor ama şuanki sevgililerinide çok seviyormuş gibi yalan söylüyor arkadaşlardan biliyorum cevreden yani benim sevgilimde sevdigimde yok ama öyleler yani
Başında eski sevgilisi ile neden ayrıldığını sormuştum sinemada yakın arkadaşıyla sarılarak yakalamış. Feryat figan ortalığı birbirine katmış ikisine tükürüp gitmis sonra krize girmiş. Kizda panik atak olayida var ve aşırı duygusal sevdimi dibine kadar sevdiğini gösteriyor. Ama soğuyunca da buz gibi halada msjda diyor zaten sevgimi götürmez diye
Bence seni sevmiyor bitir kimseye yara bandı olma sinir oluyorum şu tiplere ya birisi size ihanet ediyorsa bunun bedelini baskasına ödetemezsiniz ki belli zatrn unutamamıs onu ona yaziyor
Bitmiş o iş
Uzatmalarimi oynuyor bitireyim mi
Bence bitir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?