Sevdin güzel günler geçirdiniz ve bitti ondan sana kalan hatıra nedir? Onu sana hatırlatan bir şey var mı? Biten bir ilişkiden sonra ben hatıra filan saklamazdim diye düşünüyorum. Kaldıkı ilişkimi kestiğim bir arkadaşımın hediyelerini verdim ve bir kısmını geri dönüşüme atmıştım.
Güzel cümleler güzel kelimeler normalde hani aslında herkesin birbirine ettiği ama onun bana söylemiş olduğu çok güzel iki tane kelime daha sonra benim bu kedilere olan sevgim Ben de kendimce bir şeyler biriktirmeye çalıştım belki de bir ömür taşıyacağım
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevdiğim adamın var. Bir türlü atmaya kıyamadım ve her birine anlam yükleyip saklıyorum. Dokunduğu su şişesini dahi atmadım. Aldığı gül, ismimizin yazılı olduğu kolyesi ve askerdeyken verdiği künyesi... 3 senedir bende durur.
Hala onun fotoğrafı bende... O güzel insanı ayrılmak zorunda kalsak bile neden hayatımdan sileyim ki? Silmem için sebebi olmayacak kadar iyi bir insandı o.
İnsan her şeyi atar belki ama anılar silinmiyor. Şayet güzel ayrıldıysak resimlerimizi bir kutunun içinde saklardım, telefonda olan resimleri çıkartıp bir kutunun içinde saklarım mesela.