Görücü usulü evlilik istiyorum. İstiyorum derken evlenme gibi bi acelem vs yok baba evinde çok rahatım yaşım 20 ama görücü gelen çok. 8 kişi geldi ben sadece 1 kişiyle görüştüm onu da beğenmedim yani enerjim uyuşmadı 1 hafta görüştük tanıştık konuştuk ama ısınamadim. Diğerleriyle görüşmeme sebebim kiminin yaşı küçük geldi yani benle aynı yaştaydi olgun olabileceğini düşünmedim görüşmedim. Kimisinin ailesi görüşmemizi isterken dengesizlik yaptı dirket sildim (dayımın cenazesinde yani cenaze sahibiyken dahs 4. Günde annemle anneanneme konuyu açması gibi. Tamam beğenmiş görüştürmek istemis olabilir ama bu cenazede yapılmaz. Neyse işte şimdiye kadar gelenlerde gayet rahattim aile içinde güldüm espiriler yaptım. Ama bunda daha annesini kendisini görmeden tanimadan içime bi huzursuzluk acı çöktü. Aynı şehirde değiliz yani çocuk farkli sehirde ailesiyle aynı şehirdeyiz. Bunu sorun ettigimden değil ama yine de içimde bi yumru var. 28 saat uyumadim yemem yemedim halbuki ortada bisey yok. Hislerim kuvvetli değildir niye böyle oldu bilmiyorum. Mesleği kriterleri dışında bir şey bilmiyorum görüşmek istemiyorum dediğimde annem daha önce gelenlerle görüşmek istedin ya biz istemedik ya engel çıktı bunda niye istemiyosun bana göre de bunlar daha olumlu geldi ama görüşmek istemezsen sen bilirsin dedi. Babam zaten turşumu kurmak isteyen birisi olarak istemiyor ama kendisi istiyosa görüşsun diyor. Mesleği vs nornalde önem vermem yeterki sevgi saygı samimiyet olsun. Ama şimdilik hiç tanimaidgimda tabiki insan göz önünde bulunduruyor. Maddi açıdan iyi gibiler. Ben baba evinde yokluk görmedim durumumuz ya orada ya hep yüksek oldu babam şimdiye kadar bir dedigimi iki etmedi. Insan haliyle gördüğünden geri kalmak istemez. Maddiyat icinde bi sıkıntı göremiyorum sıkıntı ne bilmiyorum bile kafam çok karışık. Dürüst, saygılı düşüncelerinizi bekliyorum.. Saygılı insanlarin düşünceleri önemli
Görüşmeli miyim?

En İyi Cevap