Evli adamla birlikte olduğumdan suphelendiler mi?

Nefretimsim7
Ayni kurumda calisiyoruz.4 ay once bana açıldı sevgili olduk. Ama oyle cok aramaz mesaj atmazdı. Tam bugun 4 ay oldu. Bna aramizda ask sevgi saygı hersey var demisti. Birliktelik oldu birkac defa. O 51 ben 35 yasindayiz ben bosanmis biriyim. Bu zamana kadar bir şekilde bu iliski yürüdü. En son bana seni seviyorum aşığım demisti. Ben ondan hiçbir maddiyat talep etmedim. Bosan demedim. Ondan hoslandigimda onun evli olduğunu bilmiyordum. Ben 2 gun önce ayni yerde çalıştığım arkadaşımdan birsey duydum. Bu onu süzerek bakıyormuş. Bana anlattı bunu. Bende ona anlattım ama msjla yazmak istemedim. Ara dedim arayamadı. Sonra ben biraz usteledim soz ver falan deyince kizdi. Tamam yazma engelliyorum seni dedi. Sok oldum. Blofmu yapti yoksa gerçek duygusu mu anlamadım. Ve Şu an agliyorum o kadar kırdı ki beni. Ben ona aşıkken bunlari yapması.. kesin karar verdim ayrıldım yani ona söylemedim ama asla bir daha onunla olmayacağım. Beni bu kadar çabuk silip atıyorsa.. Sonra buna kırıldığımı soyledim oda soz ver ne demek ya yazmış. Ben artık onunla asla konusmak istemiyorum. Sizce neden bana engellicem seni dedi?
Cok canim yaniyor sizce neden bana seni engelliycem yazdi? Ickilimi bilmiyorum ama ben çok kırıldım aşkımdan ölsem bile ona dönmem artik. Sizce bir anlık sinirle mi soyledi?
Evli bir adamla iliskimi birdaha tovbe? cok canim yaniyor ne yapmaliyim? Birde o kiz beni denemek için mi yapti?
Evli adamla birlikte olduğumdan suphelendiler mi?
10 Cevap