Kızım 11 yaşında annesini boşadım daha önce şimdi annesi hasta ve kızım yaklaşık bi aydır benle ve hiç benden ayrılmıyor ne dışarı çıkıyorum ne bişey normalde geceleri kız arkadaşlarımla geçiririm ama 1 aydır kızım benden ayrılmıyor ne yapmam lazım ya?
Kızım iyice sorun yaratmaya başladı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya yazık bırakma onu senden başka kimsesi olmadığını düşünüyordur. o yüzden sıkıca sariliyordur.
Geceleri benle uyuyor bana yapışıyor
Çünkü korkuyor annesi sarılarak uyuyordur onun yerini seninle dolduruyordur. Maalesef çocuğa uymak zorundasın lütfen kalbini kırma sadece bi çizelgeye ihtiyacın var herseyin kızın olmak zorunda kaç yaşında
11 yaşında kızım 2 günlüğüne şehir dışına gitmem gerekiyordu annemde kalmasını istedim ortalığı ayağa kaldırdı kendimle götürmek zorunda kaldım
Ona yük olduğunu hissettirmeden güzel güzel konuşarak sık vakit geçirerek babannesiyle kalmadan önce herhangi bir aktivite yap mesela yemeğe götür hamburger al sende ye sohbet edin durumu uygun dille anlat deki kızım benim 2 günlük bi işim var mesela ona birsey emanet ben gelene kadar çiçek olabilir. bunu beslermisin de o bakarım der zaten ama çok iyi bakarsan seni ödüllendiririm falan de anlaşmayı yap işini halledip dön. Her zaman vakit geçir
Aynen aslında ben daha önce hiç çocuk bakmadım
Kız çocukları çok duygusal
Annesinin yokluğunu gösterme Allahın emaneti bide şunu unutma büyüyünce sana o kadar sadık olurki. Sadece 15 ySina gelene kadar biraz sorlanirsin
Onu bırakmamdan korkuyor sanırım
Ayırca bi sorun daha var ben dışında hiç kimseyle konuşmuyor annemle bile konuşmuyor
Evet onunla otur konuş kızım biz annenle ayrıldık. Annesinide lütfen kötüleme deki biz annenle anlaşamadık her insan böyle şeylerle karsilasir senin gibi bir sürü annesi babası birlikteliğine son vermiş çocuk var bazıları annesinde kalır bazıları babasında unutma ben seni asla bırakmayacağım sadece gidip bize para kazanmam geriyor o yüzden sadece 2 gün kısa bi seyahate gideceğim babaannenle sürekli iletişimde olacağım bir problem olduğunda hemen beni ara kızım de
O zaman aktivitelere babanneyide dahil et ona alisirsa onu ebeveny olarak görür sen rahatlarsın
Şu an kucağımda uyuyor diğer odaya gitsem bile peşinden geliyor
Aynen haklısınız denerim
Pedagogla gorusmeni tavsiye ederim ćok etkilenmiş ilerde daha ciddi problemlerle karsilasmamasi herhangi obsesif manik depresif bir tedavi süreci görmemesi için bide ergenlik yaklaşıyor sözünü hiç dinlemez Allah korusun sokakta her türlü pislik var ne olacağı belli olmaz. Arkadaşı gibi ol oyunlar oyna derslerini yap işten gelince öp babam dee sürekli sık sık ismiyle hitap etme Aşkım canım kızım bebeğim gibi şeyler söyle.
Annesiyle aynı ortama gelmeside çok önemli görüştürün bagzen
Evet pedagog şart oldu sanırım
Ya zaten ismiyle hitap etmem aşkım diye hitap ediyorum
En iyisini yaparsin babanneyide aktivitelere mutlaka dahil et bu aralar biraz kisitla kendini
Yani şimdi benden ayrılmaması da sorun olmaz da benden başka kimseyle konuşmaması sorun olur işte
Ya biz boşandığımızda o 3 yaşındaydı şimdiye kadar hep onunla ilgilendim babalık görevimi yaptım zaten ona karşı babalık görevimi yapmasaydım benle kalmazdı zaten
Senle ne gibi şeyler konuşuyor
Hep annesini soruyor bana baba bi yere gitme baba beni bırakma korkuyorum vs
Annesinin onu korudugunu benimsemiş artık oda gidince otomatikmen sana sardı senden başka kimsesi yok
Merak etmeyin aşkımı bırakmam korkuyor zaten hep bi saniye bile benden ayrılmıyor nereye gitsem onu da kendimle götürürüm
Geçecek zamanla üzülme :)
Amaç kızınızı paketlemek mi?
Ne
hatunları eve çağır
Annesini gördün kız