X kişisi ile instagramdan normal bir şekilde tanıştık daha sonra laf arasında normalde kapalıları kendime yakıştırmam ama sen güzelsin dedi o lafı duyduktan sonra bana bi soğuma geldi.. çok üzücü bir durum böyle düşünenlerin olması elbette herkesin görüşüne sonsuz saygım var ama bana bir garip geldi siz ne düşünüyorsunuz konuşmayı kestim ama yazıp yazıp duruyor :/
işte çocuğun ezberini bozdun. normalde yakıştırmazdım, ama seni gördükten sonra önemi yok hiçbir şeyin demek istemiş. ama soğumakta haklısın bence de soğu. ateist olmama rağmen çocuğa hak vermiyorum, yanına yakıştırmayabilirsin ama bunu anlatmasaydı kimseye iyidi
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Engelle o kişiyi! Eğer kapalılara karşı öyle düşünüp de senin peşinden koşuyorsa aklıma gelen tek sebep seni kullanmak istemesi. Anlamışsındır sanırım. Ayrıca kapalı açık farketmez. Herkes güzeldir, herkesimde iyi de kötü de vardır.
Bunu sosyal statüymüş gibi dile getirmesi çok saçma olmuş yani tamam bazı insanlar kapalıları fazla dindar diye düşünüp istemiyorlar anlarım da (birazcık bende de var) yanıma yakıştırmıyorum nasıl bir zihniyettir anlamıyorum vallahi
Olabilir. İnsanların kimi sevip kimi sevmeyeceğine ya da nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağına biz karar veremeyiz. Madem soğudunuz o da yazmaya devam ediyor, bunu dile getirip iletişimi kesin gitsin.
Ne güzel işte Allah seni inancı bulanık tipten korumuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok güzel bir kızsın bu yürekliliğin de çok hoş bununla beraber ön kısmını da örtsen saçların kapansa daha da iyi tesettürü yerine getirmiş olmaz mısın 🤗
Beyni olmayanlarla zaten ilgilenmiyorum kasma bu kadar deseydin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu önyargı bende de var daha az kafa dengi oluyorlar ve bakış açıları farklı geldiği için bana ben de arkadaş edilirken kapalı olursa çok yakın olmuyorum o da öyle düşünüyor olabilir
Herkesin görüşüne sonsuz saygı duyulmaz, yanlış görüşe saygı duymak zorunda değilsin, ben de açık kadınlardan hoşlanmıyorum işin garibi neden kendini sadece bana gösterebilecek kendine daha hakim olabilen bir kadın dururken, açılıp saçılıp kendini herkese gösterebilen değersiz bir kadına ilgi duyayım ki? Yanlış kişiye ilgi duymak insanı çürütür.
İnancına saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz anne babasına bile böyle bir şeyi düşünüp sana yazdırdığı için bile onunla artık konuşmanın bile anlamı yok bence