Kız arkadaş ortamında hep dislaniyorum.
Instagram'da yorum yazıyorum kimse umursamıyor farkli yorumlar yapıyorum halbuki.
Instagram'da yorum yazıyorum kimse umursamıyor farkli yorumlar yapıyorum halbuki.
Bulundugun ortama bağlı. Yani insanların karakterinden karakterine değişiyor. Kimi insanlar için dış görünüş ön plandayken kimileri için sadece zekası olsun durusu olsun konuşma tarzı olsun onlar ön plandadır. Sana tavsiyem eğer tipin kötüyse bile sadece görünüşe göre insanları seçen insanlardan uzak durman.
Şöylede bir gerçek var dışını beğenmediğin insanın içini çok merak etmiyorsun, o daha sonra görülen bakılan bir durum. İstisnai durumlar olabilir fakat çok çok nadir
Cevap
6Cevap
akademik çevrede zeka önemli ama maalesef sosyal çevrede tip önemli
Aslind abakiyorum aynaya tiptde sorun yok.
Bakanda çok.
seni görmediğim için bir şey diyemem senin başlığın öyleydi ben onun için öyle yazdım. sen takıntı yapmışsın biraz akıllı zeki güzel iyi kalpli vs olduğunu kimseye ispatlamak zorunda değilsin kimseye kendini sevdirmek ilgi toplamak zorunda da değilsin. kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin boş ver kendin ol seven sever gerisini boş ver
maalesef ben de fark ettim tipin kötü olunca dışlanman kolaylaşıyor
Çirkin ama zekiyi tercih ederim
Cirkinle cirkin cikmali
Cirkinizde bakmıyor ki
Cirkinide
Peki istek attim
Diyecektim gizlisin
Gizliden çik
Balıkesir'de yaşıyorum yaş 23
Ooooo sende buldun bunuyon hem cirkinsin hemde şehir beğenmiyon napcaz çık sen bir gizliden.
Sohbet edelim
Yahu reale döner o
Çok gizliden sen bu en azından dertleselim
arkadaslık ilişkilerin kötü mü
Kötü
Alakası yok zevkler ve renkler dediğimiz durum
Öyle maalesef
Zeki biri umursanır
Zeki olmam bir işe yaramıyor.
Emin ol.
Bilemedim haklı olabilirsin bu devirde her şey tip olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?