Kalbinde ki lunaparkı yıkıp, otoparka çevirenler oldu mu? 👀
Kalbindeki lunaparkı, otoparka çevirdiler mi?

Otopark bile kalmadı artık bomboş bir arazi.
Rica ederim ablacııığm.❤️❤️😘
Yooo kalbim güllük gülistanlık ❤️
Cevap
12Cevap
Hayır çevirmediler orada hep bir tane araba vardı ama rahatlık battı sanki yerini yadırgadı o kadar rahattı ki o kadar sessizdi sadece kendisi olduğu için yerini yadırgadı
Kalbimdeki ve ruhumdaki lunaparkı kimsenin bir bataklığa ya da asfalt yığınına çevirmesine izin veremem, vermem de.
Ben nasıl ki kalbimi de, ruhumu da beş kişi için bu hale getirmediysem onlarında saçma sapan işlerine bu çocuksu yanımı heba etmeyeceğim! Ne otoparka, ne uçak pistine, ne de bataklığa çeviremeyecek hiçkimse ☾
Kalbimde lunapark bakidir.. Kimsenin o derece değere binmesine izin vermiyorum.. İzin vermediğim sürece bir halt yiyemezler.. Ruhum çocuk benim ve neşeliyim.. Hayatıma aldığım insanlar oldu elbette ama duygusal anlamda bana zarar vermelerine izin vermedim.. En önemlisi insanın içindeki çocuk yanı hayatta tutmayı başarabilmesi her durumda.. Keyifli günler..
Kalbimde hiç lunapark olmadı ki... mülteci kampına döndü benim kalbim.
Çevirmek için ellerinden geleni yaptılar. İçimdeki o çocuğu yok etmek, küstürmek istediler ama buna izin vermiyorum.
Bikac platonik girdi sadece oraya Şu an halen daha lunapark otoparka cevirttirmedim cevittirilmesine de musaade etmem zaten
Kalbimi otoparka çevirmelerine müsaade etmem.
Benim kalbim hala lunapark.
Değer kıymet bilene...
Uğraşıyorlar direniyorum kuşattıyorlar tepeleri kızgın yağ dökücem az kaldı
Çevirdiler ama aşk anlamında değil, kalbimdeki neşenin içine ettiler genel anlamda.
Kalbim ikisi de değildir. Bir bahçedir kalbim, istemeyen zaten o kalpte durmaz.
Ne otoğark ı, hurdalığa döndü resmen 🥺
Senin?
Mezarlığa çevirdiler veya ben çevirdim, kendimi öldüre öldüre.
Kalbimde bir lunapark yoktu ama olani da öldürdüler
Mezarlığa çevirenler oldu 🙈
Bir ara uçak pisti gibi olmuştu
Yok valla olmadı öyle şeyler
Hayır Olmadı Tabikide
Benimkini rent a Cara çevirdiler 😂
Hem de nasıl
Yok çevirmediler😅
En İyi Cevaplar