Sevgilinin şuanki kız arkadaşının kıskanıp silmdiğini nerden biliyorsun bence gereksiz yere umitlenme seni sevse başkasıyla çıkmazdı. Kıskama olayına gelince silmekle kıskanmanın ne alakası var ki ben kıskansam silmem ki inadına bnde kıskandırıcı şeyler paylaşırım bence o senin onu kıskandırmak amaçlı davrandığını anladı ve saçma buldu sana ilgisi olmadığı için çıkardı arkadaşlıktan uzgunum ama böyle..
013 Yorumla
Soran+1 yılkız arkadaşı facede yok. o kolay kolay çıkarmazdı beni listeden. o tarihi gördü sildi. genelde kızınca yapar bunu. daha önce de durumlarıma bakıp tribe girmişsin diye mesaj atmıştı
Soran+1 yılkıskanmış mıdır sence :)
Soran+1 yılbaşkasıyla çıkıyo mu tam emin değilim ama konuştuğu var. biz 3 yıl çıktık. o geç yazıyo, cevapsız bırakıyo diye ben bitirdim ilişkiyi. bitirdikten sonra ayrı ayrı 2 kez mesaj attı. sonra bu olay oldu işte
Soran+1 yılama o kızla mutluysa ? :(
Soran+1 yılbilmiyorum belki kız face kullanmıyodur. ama instagram ve whatsapp kullanan birinin nasıl facesi olmaz ki demi ama. şöyle bişey de var hem facede hem whatsappda aynı anda açık olduğu zamanlar da oldu. yani o kızla whatsappda konuşuyosa demek ki facede başka kızlarla konuşuyo. hem de gecelere kadar.
Soran+1 yılbaşka bir hesabım var o hala ekli onda ama mesaj attım bir ara soğuktu pek konuşmuyodu. o hesap bile duruyo beni tek silmiş :( evet baya takipteyim :D
Soran+1 yılbir arkadaşla alakalı ya :) sen bile merak ettiysen o çatlamıştır :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkıskanmak değil o bence sadece senin onu unutup unutmadığına, birini bulup bulmadığına bakıyordur. kısacası senin davranışlarında kendi egosunu tatmin edecek şeyler arıyordur. sevgi değil bulunmaz hint kumaşı meselesinin merakındadır.
08 Yorumla
Soran+1 yılonu sevdiğimi zaten biliyodu
- +1 yıl
sevdiğini bilebilir şimdi sevgilisi olduğu halde seviyor musun acı çekiyor musun onu öğrenmek isteyebilir
Soran+1 yılbelki de haklısın. normalde durumlarımı hep okurdu. dün bir tarih paylaşmıştım facede 6 ay 10 gün :( <3 gibi bunu gördü sildi beni faceden
- +1 yıl
ayrıldığınız tarih mi o tarih?
Soran+1 yılyok hayır başka bişey. sanırım sevgilim olduğunu düşündü
- +1 yıl
yaptığı çok saçma kendi sevgilisi varken seni takip ediyor ama senin sevgilin olduğunu zannedince takibi bırakıyor. bence düşünmemelisin artık bu hareket bile ona güvenini bitirmeli madem onun sevgilsi var yeni bir hayatta sende önüne bakmalısın biten bitmiş artık...
Soran+1 yılhaklısın. bugün bana bunu yapan yarın başkasıba yapar
- +1 yıl
aynen de öyle
+1 yılAslında Erkekler (Özellikle Türk erkekleri) yanındakinin kim olduğu önemli değil. Cinsiyeti eğer bayansa Hep kıskanır. Yani yanındaki akrabasıda olsa. veya bir kaşarda olsa kıskanır. Tabi sen ayrısın şu an ondan ama bu durum erkek için aynıdır. sevgi olması önemli değil. seninle bişeler yaşadıysa illaki kıskanır. Türk erkeğinin sanırım yapısında bu var.
03 Yorumla
Soran+1 yılo tarihten sonra kıskanmıştır yani ?
- +1 yıl
O tarihten öncede sonrada. önce ki kıskanma sahiplenmeydi. Sonraki kıskanma ise kabullenememe..
Soran+1 yılsevindim :)
kiskanma degilde, paylasamama duygusu herkes ve hersey bana ait olsun egosu, kendisi baskasiyla cikiyor ve hala senle facede arkadas olmasi yeni ciktigi kiza karsida durust olmadigini gösterir, bence ayrildiktan sonra eger baskasiyla cikilmaga baslanirsa ex le her sey bitmeli, kapanmali, yoksa yurumez, bence...;)
02 Yorumla
Soran+1 yılfacesinde hepbu tür şeyler paylaşıyo : Yazacak çok söz varda, ne gerek var şimdi yazmayaa.. Herkes bildiğini okuyor nasıl olsa.. İnsanlardan ne bekliyorsun ki? Dünya bile iki yüzlü; Biri 'YERYÜZÜ' diğeri 'GÖKYÜZÜ'..
Uzaklara Dalan Birinin Yakınlarda Olmayan bir hikayesi var
-GamzeLerini kaLbime Gömdüğümden Beri
S*kim Gibi GüLüyorsun ,)
ßiLmem anLatabiLdim mi? gibi gibi :D
kızlarla konuşuyo biliyorum ama sevgilisi var mı emin değilim. sanırım hayatımda başkası olduğunu düşünüp sildi beni. diğer bütün kızlar duruyo- +1 yıl
bir tasla iki kus vuruyor, bazi erkekler böyledir, bir mesaj atar on tane kus vurur ve oltaya dusenle eglencesini yapar, eger seni gercekten sevip begense bunlarla ugrasmazdi degilmi kardesss, zaman kaybi casonova biriyle gecen her zamanin derim,,:) hayat senin hayatin sen nasil istersen öyle olur,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Sahip olma duygusu ve ego denen iki baş belası var şimdi. Sen önceden bunu seviyordun o da seni, sonra ayrıldınız diyelim. Sen hala seviyorsan ve o bunu biliyorsa burnu kalkar kendini bişey sanar, aynı şey kızlar için de geçerli tabiki.. neyse, bir süre hoşlandın bu pas vermedi ve sen de vazgeçip başkasıyla ilgilenirsen bu onu gıcık eder. Ve kıskanır. İlgiyi kıskanır yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılo tarihten sonra kıskandığı için mi silmiştir faceden ? :)
Soran+1 yılo da direk silmeyi seçti. hoşuma gitti bu kıskançlığı :D
Soran+1 yılaynen bende böyle düşünüyorum. neden tarihten önce değil de o tarihi gördükten sonra sildi ;)
YA ŞÖYLE Bİ DURUM VAR MESELA BENDE YANİ SEVMEDİĞİM KİŞİYİ KISKANMAM MESELA BUGÜN ESKİ SEVGİLİMİN BIR KIZIN FOTOSUNA CİDDEN COK GÜZELSİN YAZDIGINI GÖRDÜM VE KISKANDIM HANI NEDEN KISKANDIM BİLMİYORUM AMA SEVMIYORUM BİLİYORUM
03 Yorumla
Soran+1 yılo kıskanmış mıdır :( tepki verdiğine göre var bişeyler ama
Soran+1 yılhmmm :(
+1 yılşey olabilir sonuçta bir maziniz var içinde sana karşı hala bir sevgi kırıntıları olabilir ve kıskanabilir yani erkekler böyle sahiplenme duygusu çok fazla onlarda
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir tabi. tarihi gördükten sonra kıskandığı için silmiştir ama demi ?
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılSana hala bir şeyler hissediyordur eğer ayrılıktan bu yana geçen süreyse silerken gözlerinden 2 damla yaş süzülmüş olabilir , gerçekten seviyorsa tabi. Acısını dindirmek için seni silmiştir.
07 Yorumla
Soran+1 yıltarih gördükten sonra sildi. zaten beni takip ettiğine emindim. whatsappdan beni silmişsin faceden diye mesaj attım gördü cevap vermedi :(
- +1 yıl
Seni unutmak istiyor onun için yapabileceğin en iyi şey uzun bir süre rahat bırakmak
Soran+1 yılunutturmicam kendimi ;) her gördüğünde canı yansın
- +1 yıl
Yaw nasıl yaratıklarsınız siz :D ne yaptı ki sana?
Soran+1 yılçok çektirdi zamanında :(
- +1 yıl
O zaman yardır ablacım :D
Soran+1 yılöyle yapıcam :)
+1 yılçok basit canım eğer seni hala takip ediyorsa sana karşı hala içinde bir şeyler var demektir. He zaten sana karşı bir şey hissetmese yaptığın hiç bir şey ırgalamaz dı onu
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni takip ediyodu biliyorum. durumlarımı okurdu bir kez mesaj attı zaten durumlarımla alakalı. sonra bu olay oldu sildi beni :(
Erkek sevmediği kızı kesinlikle kıskanmaz. Ama daha önce bişeyler yaşadığı kızı azda olsa kıskanabilir. Fakat bu tam olarak kıskanmak sayılmaz, yaptıklarından rahatsız olabilir maziden dolayı. Bir süre sonra oda geçer tabi.
03 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk dün kıskanmış :)
Soran+1 yılyok açık açık kıskandım demedi zaten. ya hem tepki vermesi bile iyi bişey :)
kıskanır tabikide nenden kıskanmasın çünkü kalbinin yarısı onceden ondaydı şimdi ise başkasına gidicek bu yuzden kıskanır ve kıskanmalıdırda bir kalp kolay kolay kazanılmıyor..
013 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden silmiştir beni faceden demi. kıskandı, başkası olduğunu düşündü ve sildi
- +1 yıl
belkide senin ona geri dönmiyceğini zannedip seni unutmaya karar vermiştir seninde burada yapman gereken şey onun gibi yapman gerekir başka denizlere açılıp kendi adanı kurman bu sayede ikinizde mutlu olursunuz ya da olamassınız bu gidiceğiniz yere bağlıdır sen en iyisi unut onu çunku oda emin ol seni unutmak hiçin bu limanı terk etmiştir
Soran+1 yılama hala onu seviyorum. o tarihin aşkla bir alakası yoktu. benim olsun istiyorum sadece benim :(
Soran+1 yılbeni bir kez aldatmıştı ( aldattığını inkar ederdi, kızdan öğrendim ) sonra pişman oldu bana dön seninim benim ol dedi döndüm. 2 hafta sonra falan baktım msjlarımı cevapsız bırakıyo geç yazıyo bitirdim.
- +1 yıl
sakın seni aldatan insanları arzulama nekadar da canımlı cicimli konuşsada onu bırak gitsin senin uzulmen bosuna bence yazık edersin kendine okadar emin ol seni arzulayan bürsürü erkek vardır emin ol ondan dağa iyisini bulursun ve ona geri dönme senin iyiliğin hiçin beni sakın yanlış anlama ona dönersen aynısını yapıp aldatırsa seni sigara izmariti gibi yere atar ve ezer geçer belki kaldıramaya bilrsin bunu sonra kendine zarar falan verirsin yazık edersin kendine kendi iyiliğin için yapma bence
Soran+1 yılhaklısın ama seviyorum. o da ne benimle yapabiliyo ne de bensiz. bilmiyorum ya
- +1 yıl
şimdi ben seni anladım sen saf bir kızsın yanlış anlama öyle aptal anlamında demiyorum kalbi saf bir kızsın birisine çabuk bağlananlardansın bu sorunu zaten otamatikman aşarsın çünkü hayat yolu hep engebelidir düşe kalka herşeyi öğrenirsin ama benim tavsiyem çabuk öğrenmen nedenide kendini kandırman seni aldatan bir insan sensizde mutlu olur seni uzmek istemem ama bu bir gerçek o olabiliyorsan sen neden onsuz mutlu olmayasınki
Soran+1 yılhaklısın dediğin gibi safım belki de :(
Soran+1 yılsorumun cevabını almam yeterli :(
Soran+1 yılbilmiyorum :(
+1 yılKıskanmak "beni yoksayma, beni varsay" demektir.
Bu arzunun açığa çıkması için sevgili olmak gerekmez.09 Yorumla
Soran+1 yılpeki o tarihten sonra beni neden silmiştir sence ?
- +1 yıl
Bunun, sizi sitesinden silmesine sebep başka bir gerekçe ile olması muhtemel tesadüfünü bir kenara koyarsak, durum güncellemeeniz onu rahatsız etmiş olmalı
Soran+1 yıldiğer kızlara hatta benim fake hesabıma bile baktım onları silmemiş. o tarihi attım ve 3-5 dk sonra sildi. büyük ihtimal kıskandı hayatımda biri olduğunu düşündü
- +1 yıl
aksine onu özlediğinizanlamına geliyor
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
"6ay kalp üzüntülü gülücük"
Soran+1 yılama o tarih onunla alakalı değil
- +1 yıl
ne il ilgili...
Soran+1 yılöyle bir tarih işte. normalde durumlarımı okurdu yani takip ederdi beni. 2 kez durumlarımla alakalı mesaj attı. sonra ben bu tarihi paylaştım ve beni sildi
İlgi duyduğun kişiyi kıskanırsın. Sana karşı hala bir ilgisi olmalı.
İnsan ilgi duymadığı bir insanı kıskanmaz.010 Yorumla
Soran+1 yılpeki tarihten sonra faceden silmesi ?
- +1 yıl
Seninle ilişkimi bitirdim anlamındadır. Ama bunlar daha çok bilinçaltı oyunlarıdır.
Her davranışınıda kıskançlık olarak algılama... Eğer eminsen kıskandığından, illaki ilgisi devam ediyordur.
Ayrıca yeni bir ilişkisi varsa senin face hesabında hala ekli olman biraz mantıksızlık olur. Onunla sen çıkıyormuşsun, eski sevgilisine bunları yapıyormuş gibi düşün.
Soran+1 yılkıskandığına eminim. tanıyorum onu. diğer kızları değil de neden beni sildi? hem de bu tarihten sonra :(
- +1 yıl
İnsanların düşüncelerini hiçbir zaman tam olarak bilemeyiz. Sadece yorumlarız, tahminlerde bulunuruz.
Aklı sıra seni gözden çıkardığını zannetmeni sağlamak için silmiş olabilir.
Seni gerçekten unutmak istediği için olabilir.
Diğerlerini umursamayıp, şimdiki kız arkadaşının seni öğrenmemesi için olabilir.
Bir anda neden yaptığını bilmeden kafasına esip silmiş olabilir.
O beni silmeden ben onu sileyim diyerek üstünlük göstermeye çalışmış olabilir.
Herşey olabilir.
Belki yazdıklarım sana saçma geliyordur ama biraz düşün. Sen olsan bir insanı neden silersin? Ben olsam, tüm bu sebeplerden dolayı, hatta daha fazlasından dolayı silebilirim...
Soran+1 yılkız arkadaşı facede yok o seçeneği eliyoruz. unutnak için olabilir ya da gözden çıkardığını göstermek için de olabilir
Soran+1 yılseviyorum ama o seviyor mu bilmiyorum. kıskandı eminim
Soran+1 yılevet eminim. çünkü tanıyorum onu
Eger onu seviyosan ve bu onu biliyosa onun yaptigi kiskanmak değil sadece kendine asik olan bir insani kaybetme korkusudur
01 Yorumla
Soran+1 yılonu sevdiğimi biliyodu. dün bir tarih paylaşmıştım facede 6 ay 10 gün :( <3 gibi bunu gördü sildi beni faceden
Eski sevgiliyse kıskanabilir ama diğer türlü hiç umursayacağını sanmıyorum. Erkekler çok takıntılı değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılsilme olayı hakkında ne düşünüyosun?
ah güzelim.. bir bilsem.. ben de rahatlıycam ama..
01 Yorumla
Soran+1 yıldün konuştuk kıskanmış belli :) senin yapacağın işi... dedi sinirliydi bide :) ama kıskanması hoşuma gitti tabi ^^
Kıskanabilir ama sevdiği anlamına mı gelir emin olamadım
01 Yorumla
Soran+1 yıldün konuştuk. kıskanmış ^^
Ben sevmedigim kizi kiskanmam en azindan ciddi derecede kiskanmam
019 Yorumla
Soran+1 yılo tarihten sonra faceden silmesi kıskandığını mı gösterir ?
Soran+1 yılhayır değil başka bişey. aşkla ilgili değil
Soran+1 yılolsun bu bile yeter bana :D sonuçta umrunda olmasam takmazdı o tarihe
Soran+1 yılama beraberken umursamıyo pek :( şimdi de sevdiğinden emin değilim. tamam bu yaptığı iyi bişey ama bilmiyorum ya
Soran+1 yılsenin de aynen böyle mi olmuştu? :(
Soran+1 yılama bitirmeme sebep oydu. umursamıyodu, msjlarımı cevapsız bırakıyodu vs.
Soran+1 yılbu davranışı sevdiğini gösterir mi peki?
Soran+1 yıl3 yıl ama mesafeli
Soran+1 yıluzun bir mesaj atmıştım dün biraz atarlı konuştum ama. bakalım cevap vericek mi. bildirimleri kapadım yazmışsa da göremem :D yarın bildirimleri açıcam
Soran+1 yılamin sağol :)
+1 yılBaşkalarini bilmem her insan bir değil ama bir insan sevmeden birini kiskanmaz seviyor ki kıskanıyor gibi gibi
018 Yorumla
Soran+1 yılbencede. o tarihten sonra o yüzden silmiştir beni
- +1 yıl
Başka bir şeyde olabilir emin değilsin. Belki birden bir şey yapdın
Soran+1 yılyok hayır o tarihten sonra sildi
- +1 yıl
sen cocugu seviyon mu peki?
Soran+1 yılevet seviyorum
- +1 yıl
la o zaman burada ne vakit kaybediyon ara bul cocugu telefon numarasıda mi yok söyle. yanıs anlamıs ise tarihi acikla. Sevmek harbi sevmek'de gurur olmaz. Gizli kullanıcı
Soran+1 yılama onun sevip sevmediğinden emin değilim ki :(
- +1 yıl
ya birakin böyle seyleri coğu kişi bunun yüzünden gercek aşklarini bulamıyor. Ara söyle seni seviyorum u l a n var mı ötesi de oda seviyorum der sevmiyorum der sevmiyorum derse ga vat de kapat :) ;)
Soran+1 yılmesaj atıp derim :D hayatta telde sevdiğimi söyleyemem :(
- +1 yıl
ya mesajla olcak seyler degil bunlar hatta en iyisi yüz yüze söyle. En güzeli garantisi ben sevmiyorm derse tokat atarsn en azindan :)
Soran+1 yılbaşka şehirde o
- +1 yıl
s*ktir et bacim hiç bulasma uzakdan aşk falan ilişki olmaz koy g*te ya. ben yakın sandım
Soran+1 yılmesafe sorun değil benim için :(
- +1 yıl
ya benmde uzakdan ılıskım oldu sorun kardesm. Her kiz kıskancdır istedigin kadar guven o ilişki bir yerden patlak verir.(tabi bu benım fıkrım dusuncem yasadimda)
Soran+1 yılbir ara istanbula gitti geldi çok değişti :(
- +1 yıl
nerde yaşiyorsun sen. İstanbul kötüdür adami bozar :D
Soran+1 yıldoğudaydık biz ama farklı şehirler
- +1 yıl
doğu neresi?
İnsan Deger Vermedigini neden Kıskansınki? Bence Bİ ukte Birşey vardır icinde?
01 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden mi silmiştir?
+1 yılSevgilin var. Aranızda birsey olmaz diye düşünüp silmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de. yoksa neden o tarihetn önce silmedi ki demi
eski sevgilinle çıkmaya başladıgn tarih mi ya da bttiği tarih mi bu?
hiç düşünmem silerdim öyleyse.03 Yorumla
Soran+1 yılyok onunla alakalı değil
Soran+1 yılbence hayatımda başkası olduğunu düşünmüştür ve silmiştir
+1 yılSeven ne yapmaz kıskanıyorsa hele ki kendimden biliyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılsilmesi normal mi yani?
- +1 yıl
Normal kesinlikle normal çünkü kıskanıyor görmek istemiyor ama içi içini yiyiyor insanın aslında kıskanıyor insan düşünüyor şu an kimle mesajlaşıyor mesajlaşmadığını bilsen bile sen açık olduğunda illa konuşuyor musun hayır ama kıskanıyorsun. Her açık gördüğünde selam vermek istiyorsun çekiniyorsun ondan bekliyorsun vermeyeceğini bile bile.
Soran+1 yılmesaj attım silmişsin diye cevap yazmadı. uzun bir yazı yazdım hala görmedi onu. sence cevap verir mi
- +1 yıl
eğer güzel bir açıklama yaptıysan varsa ufak bir şey verir.
Soran+1 yılaçıklama yapmadım. sövdüm !
- +1 yıl
haaa o zaman anında atmadıysa ooooo o zaman senle ilgili her şeyi bitirmiş. Ama anında atsa vardı bişiler.
Soran+1 yılhala msjı görmedi
- +1 yıl
Şerefsizdir boş ver.
Başkalarından kıskanmak değil de her hangi bir konuda rakip olarak görüyorsa kıskanır.
05 Yorumla
Soran+1 yılbir tarih paylaşmıştım facede 6 ay 10 gün :( <3 gibi bunu gördü sildi beni faceden. normalde de durumlarımı okurdu. takip ederdi yani
Soran+1 yılben ayrıldım evet
Soran+1 yılbilmiyorum belki dediğin gibidir
İlla bir köşede birşey kalmışsa kıskanır sevmiyo gibi gözükmeyi severim der...
01 Yorumla
Soran+1 yılbir tarih paylaşmıştım facede 6 ay 10 gün :( <3 gibi bunu gördü sildi beni faceden
Takinti yapmistir kesin pek ciddiye almana gerek yok gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılfacede bir tarih paylaşmıştım onu gördükten sonra sildi beni
Tv 'yi aç ve televizyonda ki sevgililere bak kıskanıyor musun? Tabi ki hayır. Sevmediği değer vermediği birisini kimse kıskanmaz önemsemez :)
07 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle :) dün bir zaman paylaştım facede ondan sonra baktım silmiş beni :(
Soran+1 yılöyle yapıcam ama böyle kıskanmaları yine onu düşündürtüyo bana :(
Soran+1 yıltutmaz ki mesaj atmaz artık
Soran+1 yılsağol
eski sevgilinse kıskanır mesela benim eski sevgilim beni kıskandırmak için başkasıyla çıkıyor ama bakışları çok belli eğer seninkide böyleyse kesin seni sevio
04 Yorumla
Soran+1 yılayrı şehirdeyiz biz. eğer umrunda olmasaydım o tarihi gördükten sonra silmezdi beni ^^
Soran+1 yılkonuştuk zaten kıskanmış belli :)
mesela ben 4 senelik kız arkadaşlarım vardı gerçekten sevgilim gibi kıskanırdım ama değildi sevmiyordumda sadece kız arkadaş gibi seviyordum kişiden kişiye değişir bence :)
07 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilim kendisi. normalde durumlarımı hep okurdu. dün bir tarih paylaşmıştım facede 6 ay 10 gün :( <3 gibi bunu gördü sildi beni faceden
Soran+1 yıltakip ettiğini biliyorum zaten :) bir ara durumlarımla alakalı mesaj atmıştı.
Soran+1 yılama kıskanmıştır demi
Soran+1 yıliyi iyi :)
Kıskanma olabilir nede olsa eski sevgili ne kadar da eski olursa olsun etkisi oluyor insana :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhmm kıskanmıştır yani :)
Soran+1 yılbiliyorum :) ayrıyken durumlarımla alakalı 2 kez mesaj attı
+1 yılO tarih ne ifade ediyor ki? Ona göre kesin yorum yapılır
015 Yorumla
Soran+1 yılonunla alakalı bir tarih değil. o da ne olduğunu bilmiyo
- +1 yıl
E o zaman alakasız olur kıskanması
Soran+1 yılonunla alakalı olsaydı kıskanmazdı.
- +1 yıl
Geçmiş gitmiş şimdi seni kıskansa nolur kıskanmasa nolur
Soran+1 yıldün konuştuk. kıskanmış
- +1 yıl
Sana inanmıyorum bir de sordun mu?
Soran+1 yılyok sormadım. kendisi yazdı
- +1 yıl
Birileri dönmek mi istiyor ne
Soran+1 yılbugün iik defa kendisi günaydın msjı attı. şok oldum :)
- +1 yıl
Vuhuhu kesinlikle geri dönmek istiyor :D
Soran+1 yılbence de :) barışırız zaten :D
- +1 yıl
Sen de istiyorsan neden olmasın :D
Soran+1 yılistiyorum tabii :)
- +1 yıl
Hayırlısı :)
Soran+1 yılamin saol :)
+1 yılKıskanmaz yani eger eski cıktıgıysa belki kıskanır ama belli etmez dısa vurmaz yani
03 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilim kendisi. o tarihi gördükten sonra sildi beni faceden
- +1 yıl
Sildi seni yani senin hala onu unutamadigini biliyor simdi ondan sildi peşinden kossun DİE sildi sen ondan sogudunu en azindan sevmiyomus gbi göster artik kendini o dönmezse ben hic bide bilmiyom.
Soran+1 yılkonuştuk kıskanmış o yüzden silmiş :)
Benim erkek kankam kız kankamı kıskankıyor ama sevmiyor mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılama o tarihi gördükten sonra beni silmesi neden peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumunu gorunce seni sildiyse derdin ne rahat biraksana adam mutlu olsun? Arkadaslarimi kiskanirim ama eski sevgilimin ustunden zaman gectiyse kiskanmam eger asik olmamissam ona zamaninda.
08 Yorumla
Soran+1 yılkıskandığı için silmiştir
Cevap sahibi+1 yılo tarih ona hitap ediyorsa artık sevmediği için silmiştir.
Soran+1 yılonunla alakalı değil
Cevap sahibi+1 yılo zaman kıskançlıktan evet.
Soran+1 yılsevindim :D
Cevap sahibi+1 yılHaha catlaksin :D
Soran+1 yılevet :D
Cevap sahibi+1 yılsaygılar ablacım :D
Diğer erkekleri bilemiyorum da, ben kalbimde yer etmeyen kızı kıskanmam. 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılen doğrusu da bu zaten. peki beni neden silmiştir sence?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sevgılısı varmıs 6 ay 10 gun ıcın sılmemıstır :) cunku onunda bır sevgılısı var sonucta senınde ıllakı olacaktı. senı kıskanıyo sevıyo olsaydı sevgılı yapmazdı ya da yapsada senın duymanı ıstemezdı
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? o tarihi atan benim. o tarihi gördükten sonra sildi beni
sevmiyodur seni, nefret ediodur senden. genelde kıskançlıkla nefret arasında ince bir çizgi vardır.
011 Yorumla
Soran+1 yılsevmeyen biri neden kıskansın ki. hayatımda başkası olduğunu düşünüp silmiştir. neden o tarihten önce silmedi de o tarihten sonra sildi :(
Soran+1 yılyok değil. başka bişey. o tarihi gördü ve sildi beni. sanırım başkası olduğunu düşündü
Soran+1 yılevet olabilir
Soran+1 yılahaha :D kıskanması hoşuma gitti ama :) silmeseydi daha iyi olurdu ama
Soran+1 yılnapıcaz? :) o fake hesaptan bir kez konuştuk soğuktu yazmadı artık :D
Soran+1 yıltakip ediyorum zaten :D
Kiskanir soyleki hayatinda baskasi olsada senide sevmese bile sonucta bir gecmisi var bir erkek kiz kim. olursa olsun tek kendi dokunmus olmak ister
03 Yorumla
Soran+1 yılkıskanması o yüzden yani
Soran+1 yılanladım
+1 yılilişkinizde eğer sen terk ettiysen intikam almak için bir yol arıyor olabilir kıskanıyorum süsü vererek sende acık kapı bırakmaya calısıyor olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılben ayrıldım ama bence tamamen kıskandı. o bu tür şeylere bakmaz.
- +1 yıl
kestiremezsin ne yapcagını
Soran+1 yıldoğru
+1 yılkıskanmış olabilir yani hala esviyor olabilir, egosundan dolayı da yapıyor olabilir, son olarak sevmiyordur aama takmıştır sana dengesizdir o yüzden de yapıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen hepsi olabilir
+1 yılSu sosyal aglarla insanlarin tepkilerini belirtmesi cok aci bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel oluyo :) kıskanmış mıdır?
Kiskanmam hele de ben ayrılmak istediysem hiç ilgilendirmez
Gittiği gün bittiği gündür03 Yorumla
Soran+1 yılben ayrıldım ondan. o tarihi gördükten sonra faceden sildi beni. kıskanmış mıdır ?
Soran+1 yılyok onunla alakalı bir tarih değil
+1 yılbence kıskanmaz eğer kıskanıyosa da tam olarak sevmiyor denilemez
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de. facede o tarihi gördükten sonra silmesi de kıskandığını gösterir bence ?
Kiskanir kendimden biliom.. ayrildiktan sonra tinlamaz mesela kizi, ama sonra bir bakmis kiz baska biriyle ozaman kiskanclik baslar..:) erkekteki sahiplenme duygusu ayrilsa bile hemen gecmez.. tabi gercekten erkekseeee !!
05 Yorumla
Soran+1 yılben o tarihi paylaştıktan sonra faceden neden sildi peki beni?
Soran+1 yılbeni unutması biraz zaman alır sonuçta 3 yıl az bisüre değil :(
Soran+1 yılbaşkasının girmesi de çözüm olmuyo bazen
+1 yılKıskanıyorsa, ilgisi vardır zaten. Sevmediğim kişiyi kıskanmam.
03 Yorumla
Soran+1 yılo tarihi gördükten sonra da kıskandığı için sildi bence
- +1 yıl
Başka neden var mı sence? :D Bozulmuş kıskanmış sinirlenmiş
Soran+1 yıloh ne güzel :)
+1 yılKıskananlar olur. bundan sebep eski kocaları eşlerini öldürüyor. sevdiğinden değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmese bile kıskanır yani?
+1 yılKiskandirmiyor o nisbet yapiyor , aci cektirmek hosuna gidiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki de öyle
+1 yılSadece bir his...
Somut bisey yok...
Kendi kendine triplere girme03 Yorumla
Soran+1 yılhis değil dün kıskandığı için faceden sildi
- +1 yıl
Seni kiskanmasi icin ne yaptin ki
Soran+1 yılfacede ileriye dönük bir zaman tarihi paylaştım ondan sonra baktım silmiş
Polyannacılık bu olsa gerek. Kız; beni faceden silmiş diyor kıskanıyor mu? Olayı bilmiyorum ama silmesi olumlu bir şey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılonu tanıyorum o yüzden benim için önemli ;)
Soran+1 yılyani olumlu bişey
Soran+1 yılnasıl bir yardım?
Soran+1 yılçok kıskanmış dedi
Ortada bir yaşanmışlık var sevmese de şu an napıyor düşüncesini insan ister istemez aklına geliyordur.
07 Yorumla
Soran+1 yılsilme sebebi ne olabilir ?
Soran+1 yılbenim sevgilim olduğunu mu düşünmüştür? tarihi paylaştım ondan sonra sildi
Soran+1 yılo tarihten hemen sonra sildi. neden diğer kızları silmedi o zaman ;) bence kıskandı başkası olduğunu düşündü ve sildi
Soran+1 yılyani bilemeyiz
- 00 Yorumla
+1 yılvalla bende aynısını yapmıştım kıza kıskanıyormuş gibi yapıp kendime daha çok bağlamıştım intikam aldım :D
09 Yorumla
Soran+1 yılonu sevdiğimi biliyo. dün kıskanıp faceden sildi
- +1 yıl
aynısını bende yaptım :)
Soran+1 yılmesaj attım whatsappdan silmişsin diye girdi yazmadı :(
- +1 yıl
ya daha neden mesaj yazıyorsun sende umursama boşver ne gerek var ?
Soran+1 yılwhatsapp bildirimlerimi kapadım artık yazsa da görmem. napıyosa yapsın. ona bir yem attım ama görürse eğer mesaj atar ;)
- +1 yıl
aferim l*n hep böyle ol duygusuz ol :D
Soran+1 yılbu anlık bişey :)
- +1 yıl
aynen anlık oluyor :)
Soran+1 yıl;))
şahsen arkadaşımda olsa yanımda gezen her kızı kıskanırım.. erkekliğin doğasında var koruma kollama iç güdüsü
013 Yorumla
Soran+1 yılama o erkeklerden kıskanıyo
Soran+1 yıldaha da kıskandırmam lazım :)
Soran+1 yılama faceden sildi :( :)
Soran+1 yılwhatsapp var :D
Soran+1 yılbenden kurtuluşu yok diyorum :)
Soran+1 yılne oldu :)
Soran+1 yılsağol :)
+1 yılİşim gücüm yokta bide sevmediğim kızı mı kıskanayım. Onu sevenleri kıskansın banane.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki o tarihten sonra silmesi kıskandığını göstermez mi ?
- +1 yıl
Paylaştığınız tarih neyi ifade ediyor.
Henüz anlayamadık bunu. Gerçi kıskandıklarını da sevdikleri için mi kıskanırlar o da ayrı bir soru
03 Yorumla
Soran+1 yılbidahakine bu dediğin soruyu sorarım :D
Soran+1 yılhahaha :D ne demek kanki :D
Kıskanmaz arkadaşım. Eğer öyle davranırsa da YALAN. Üzme sen kendini..
01 Yorumla
Soran+1 yılo tarihi gördükten sonra sildi beni. bence hayatımda başkası olduğunu düşünmüştür
+1 yılZamanında değer vermiş belli ki sana.. ya da egosundan yapıyordur bilemiycem
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmadan önce de kıskanıyodu. whatsapp ve facede aynı anda açık olduğumda bir gün girdiğimde açık olma falan derdi kızardı biraz :) ama bence bu yaptığı kıskandığını gösterir ^^
offf şu erkeklerin saçma sapan kıskançlıkları varya nefret ediyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum :) o tarihi gördükten sonra kıskanmış mıdır sence?
Soran+1 yılsevindim :)
eski sevgilimnen nefret ediyorum, ama sanalda acayip kıskanıyorum :) artık nasıl bir duyguysa
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl duygu o :)
İlla sevgilim olmasına gerek yok samimi olduğum, yıllardır tanıştığımız birisi de olabilir. Kıskanırım...
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki o tarihi gördükten sonra silmesi?
Soran+1 yılinşallah :)
Soran+1 yılhaklısın :) çok sevindim ya ^^ silindiğine sevinen bir dengesizim :D ama umrunda olmasam böyle bişey yapmazdı
Soran+1 yılhaklısın :)
kıskanmaz dedemi bekliyorsun biliyorum. şunu sana söyleyim erkekler eskiden sevgili olduğu ama şimdi ayrılmış olduğu kızı kıskanır
01 Yorumla
Soran+1 yılo tarihi gördüğünde de eminim kıskandığı için silmiştir
Sahiplenme psikolojisi bu benim di benden başkasıyla asla falan bu tripler erkeklerde çoktur herkeste demiyorum ama çoğunluğumuzda vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki facede bir tarih paylaşmıştım 6 ay 10 gün gibi bunu gördükten sonra sildi beni. neden olabilir?
Soran+1 yılbelki de ilişkim olduğunu sanmıştır. olabilir mi?
Soran+1 yılo zaman kıskanmış diye silmiştir ;)
Soran+1 yıldün ona whatsappdan beni silmişsin faceden diye mesaj attım ama cevap vermedi. bugün de uzun bişey yazdım cevap vermezse umrunda değilimdir
aslinda tanimadigi kizi bile kiskanir bazen yanindaki lavuktan ama senin sevgili sana nispet yapiyo anam
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl nispet ? kıskandığı için sildi faceden :(
Soran+1 yılikimizde birbirimizi takip ediyoruz :)
Soran+1 yılyeni bitti ilişkimiz
Soran+1 yılo dönmez pek sanmıyorum
Soran+1 yılyok kalsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni takıntı haline getirmiş de olabilir, gıcıklık olsun diye de yapabilir, belli olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk dün kıskanmış belli :)
Cevap sahibi+1 yılhoşuna gitti galiba kıskanması :) barıştınız mı eski sevgilinle?
Soran+1 yılhoşuma gitti tabi :) yok tam değil
- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne