Selam herkese..Şeyma SubaşıBeni biliyorsunuz, belli standartlarda sorularım olur. Magazinsel konulara pek girmem. Amma velakin son günlerde sorduğum sorunun yanıtını merak etmekteyim.. Çünkü artık magazinsel boyutu aştı ve sosyolojiye, ne bileyim psikolojiye filan girmeye başladı.
Normal bir kadın düşünün. Sarışın. Güzel mi? Kişiye göre değişir ki çok çok daha güzel kadınlar var. Al benisi mi var? Karakteri mi muhteşem? Bedeni mi güzel? Yani ne bileyim daha bir çok sayabilirim. Ne var. Nesi farklı ki hep zengin ve popüler erkeklerle beraber oluyor. Erkekler ona aşık oluyor hatta evlenmek istiyor filan.
Medya patronu Acun Ilıcalı ile evlilik ve bir çocuk. Mısırlı milyarder iş adamı ile uzun süren ilişki ve şimdide Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin yakışıklı prensi, oğlu ile flört.. Üstelik kısa aralıklarla..Hakan Sabancı & Şeyma SubaşıSizi bilemem de ben zor unutan biriyim. Acı çekmesi olmaz mı, ne bileyim en azından bir alışma süreci filan. Ama Şeyma Subaşı'nda o da yok.. Buda takdire şayan aslında. Helal olsun ki yapabiliyor.
Sorum hem erkek hem kadın üyelere ama en çokta erkeklere.. Acun Ilıcalı, Mısırlı Mohammed ve Hakan Sabancı gözüyle bakıp söyler misiniz? Şeyma Subaşı'yı tüm kadınlardan farklı kılan nedir? Ne olabilir ya da?
Bizim bilmediğimiz bir şey var bu işte Funda. Bilmiyorum, anlayamıyorum. Şeyma Subaşı ile birlikte olan erkekler saygınlık mı kazanıyor? Ne bileyim ya, sihirli bir şeyler mi sunuyor anlamış değilim.
Bu tipte bir kadının peşinde olduğu şey sadece bu.
Bende senin gibiyim Funda. Zor seven ve zor unutan bir cinsim. Bunun sebebi bizim paraya tamah etmeyişimiz ve sadece kalbimiz istediği için sevip birlikte oluşumuzdandır.
İş anlaşması diyorum ben bunların ilişkilerine.
İki taraf içinde karşılıklı çıkar ilişkisi sonucunda duygudan mahrum şekilde medyaya yansıtılan bir ilişki türü.
Çünkü, Şeyma kendini seviyor. İşi gücü spor yapmak, gezmek, yemek, içmek, dans etmek, gülmek, alışveriş yapmak, süslenmek, bir şeylere kafa yormamak. Hangi erkek böyle kadın istemez ki? Parası olmayan erkek isteyemez. Hatta öyle kadına aptal gözüyle bakar. Halbuki erkeğin doğasında vardır, kadınını şımartmak.
Farklı kılan bir şey yok kadın profesyonel metres. Baş ağrıtmıyor, kıskanmıyor, dırdır etmiyor. Sadece nefes alıyor, para harcıyor, her ortama çabuk uyum sağlıyor ve bu dünyaya sadece eğlenmeye gelmiş gibi yaşıyor. Her zengin erkek bir kadında bunları arar. Zekayla veya toplum normlarıyla ilgilenmezler.
O alanda prim yaptığı için ilgi ve merak duygusu yaratıyor. (O alan=zengin erkek.) Diğer zengin erkekler aynı bu şekilde bunda ne bulmuşlar merakı ile av oluyorlar
Aslında hiç bir özelliği yok aksine çok eksiği var ve bu eksikliklerini sosyal medya hesaplarından gösterişli fotoraflarla çok güzel kapatıyor. Sosyal medyada yalan haber doğru haberden daha hızlı yayılır misliyle Şeymanın da yapmacık tavırları virüs gibi yayılıyor. Hatta şu an burada biz de yayılmasına vesile olduk.
cok bu tarz uslup kullanmam hatta ozel hayat yorumlarıda yapmam dahasi seyma subasini tanimiyorumda ama durum erkeklerin bir kerede olsa binmek istedikleri araba hayali ile es deger olmus.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Acun Ilıcalı, Mohammed Alsaloussi ve Türkiye'nin en zengin ailesinin oğlu Hakan Sabancı. Şeyma Subaşı'nı farklı kılan nedir?