Acun Ilıcalı, Mohammed Alsaloussi ve Türkiye'nin en zengin ailesinin oğlu Hakan Sabancı. Şeyma Subaşı'nı farklı kılan nedir?

Selam herkese..
Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı
Beni biliyorsunuz, belli standartlarda sorularım olur. Magazinsel konulara pek girmem. Amma velakin son günlerde sorduğum sorunun yanıtını merak etmekteyim.. Çünkü artık magazinsel boyutu aştı ve sosyolojiye, ne bileyim psikolojiye filan girmeye başladı.

Normal bir kadın düşünün. Sarışın. Güzel mi? Kişiye göre değişir ki çok çok daha güzel kadınlar var. Al benisi mi var? Karakteri mi muhteşem? Bedeni mi güzel? Yani ne bileyim daha bir çok sayabilirim. Ne var. Nesi farklı ki hep zengin ve popüler erkeklerle beraber oluyor. Erkekler ona aşık oluyor hatta evlenmek istiyor filan.

Medya patronu Acun Ilıcalı ile evlilik ve bir çocuk. Mısırlı milyarder iş adamı ile uzun süren ilişki ve şimdide Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin yakışıklı prensi, oğlu ile flört.. Üstelik kısa aralıklarla..
Hakan Sabancı & Şeyma Subaşı
Hakan Sabancı & Şeyma Subaşı
Sizi bilemem de ben zor unutan biriyim. Acı çekmesi olmaz mı, ne bileyim en azından bir alışma süreci filan. Ama Şeyma Subaşı'nda o da yok.. Buda takdire şayan aslında. Helal olsun ki yapabiliyor.

Sorum hem erkek hem kadın üyelere ama en çokta erkeklere.. Acun Ilıcalı, Mısırlı Mohammed ve Hakan Sabancı gözüyle bakıp söyler misiniz? Şeyma Subaşı'yı tüm kadınlardan farklı kılan nedir? Ne olabilir ya da?

Yanıtlarınızı çok merak ediyorum. :)

#funda
Acun Ilıcalı, Mohammed Alsaloussi ve Türkiye'nin en zengin ailesinin oğlu Hakan Sabancı. Şeyma Subaşı'nı farklı kılan nedir?