eşim olsa hadi neyse yaparım ama sevgilimle hiç bir kuvvet yaptıramazdı şahsen bana
Sevgiliniz ile wp ve instada birlikte resminizi pp yapar mısınız?

Yapıyoruz zaten. Hep o şekilde ve öyle olmak da zorunda. Kusura bakmayın da bu devirde kimseye de %100 güvenmeyeceksin. :D Hoş aldatan bir yolunu bulur aldatır tabi ama profil resimlerinin birlikte olması baya insanın önüne ket vurur bu bir gerçek.
ne saçma ya 😂
Esas burada yapmam diyenleri ben aynı Hadise'ye benzetiyorum. İlişkisi yokken ben olsa da asla sevgilimi paylaşmam, asla sevgilimi göremeyeceksiniz cart curt, kadının geldiği son nokta konserinde nişan fotoğraflarını falan gösterdi boy boy, her konserde ilan-ı aşk ediyor. Esas sizin düşüncenizdekiler böyle oluyor yani.
ahahaha güldürdün beni 😬
Ben yaparım ama kendisi başkasıyla evli ve aramızda baya bi yaş farkı var o bugün 43 yaşına girdi bugün doğum günü bende 24 yaşındayım ama dünyalar güzeli çok güzel çok tatlı bir kadın ikimiz de bir birimizi seviyoruz boşansa hemen evlenirdim 🤣🤣😂
Hayır , eşim olsa eyvallah ama sevgili ile yapmam. Sevmiyorum göz önünde vıcık vıcık ilişki yasamayı.
Sevgılım ve ben. 3. Kısılerın gözüne sokmaya , ilişkimize dahil etmeye gerek yok.
kesinlikle birebir aynısını düşünüyorum işte
Neden yapmayayım? Yani eğer ciddi bi ilişkiyse karşılıklı sevgi saygı güven varsa gizlemeye gerek yok diye düşünüyorum. Genelde kısa süreli ayrıl barış güven eksikliği olan ilişkilerde yapmamak lazım tabi
resimle mi apaçık oluyor ve bunun neresi gizlemek resim koymayınca
Karşı tarafın istemesine rağmen foto paylaşmayı çeşitli bahanelerle istemeyenler var ondan kastım. Eğer karşılıklı koyalım teklifi yoksa bende beklerim evlenene kadar şahsen
o başka şüphe uyandıran şeylerde normal yani
Cevap
24Cevap
Böyle şeyler bana saçma geliyor.
bana da
Sorun olmayacaksa yaparım tabiki
Yapmam..
zaten saçmalık
Hiçbirini yapmam. Erkek adam PP'sinde de eşini paylaşmaz, erkekliğe ters. Erkeklerin kadınlar gibi düşünmemesi gerekir. Erkekler aleminde bu sevdiğim kadını görün, bakın nasıl demek kadar ağır bir durum taşır.
Seven adam karısını her türlü gözden sakınır.
Kadınların bilmediği de bu tehlikeli durumdur. Siz siz olun, kocayı kıskandırmayın.
nasıl ya seven erkek karısını sevgilisini pp ye koymaz mı 😂😂
ee dışarda dolaşırken görenler ne olacak 😂
ahahaha tedavi mi olsan acaba bu hiç normal değil ha 😂😂😂
O yüzük parmağa girinceye kadar yapmam. Ciddi bir ilişki içersindeysem gizlemem çevremden sözel olarak💍🖖
mantıklı bak
Kızlar da ki düşünce şu
Sevgilimle beraber fotoğrafımı wp ve instada paylaşmam ama o paylaşsın :D yok cınım öyle şey.
yoo o da paylaşmasın banane 😂
o başka mesele ne alaka yani tabii ki başka kadını instaya post story atamaz
evet kızlarda benimkisine yürümek için sırada bekliyordu çünkü 😂
aldatacak her yerde aldatır yeter ki karakteri sütü bozuk olsun
Garantisi olmadığı için akşam sevgili sabah düşman olan ilişkiler yumağı bir dünya da yaşıyoruz. Haliyle olmaz.
bence de
WhatsApp ve telegram dışında hiçbir sosyal mecrada kendi fotoğrafımı koymuyorum. Bu ikisinde bulunma sebebi de gruplarda birbirimizi fotodan tanıyabiliyoruz
Eşim veya sevgilim farketmiyor yapmam ben kıskancım. :D
kıskançlık ne mana
ahahaha tedavi olmalısın bence
😬😬 bu kıskançlık değil alınma ama
Yapmam. Benim hesabım benim sosyal medyam. Sosyal medya aynı düzen devam eder.
mantıklı
Zaten sosyal medyayı aktif kullanan biri değilim de yani tamam hayatıma biri girmiş olabilir. Napim bütün hayatımı ona göre mi değiştireyim yeniden? Ayrılınca ne olacak?
kesinlikle çok mantıklı
Normalde yapmak isterim, hoşuma da gider ama nazardan çekinirim.
Erkek adama yakışmaz bro manitayla profile foto koymak sfgh
ya ahahahaha aslanım benim be 😂😂😂😂
Reis sende kral adamsın vesselam 😂😂Cuma ya gitmeden iki pembike yürüyeyim de bacaklarim açılsin sfhjkkk
ahahahah yaaa off 😂😂 çıldırıyorum ya
aga dicem bundan sonra sana erkekler öyle diyormuş 😂
De anam babam aga de😂
❤️ pardon erkek kankalar birbirine kalp atmaz 🥺 ben hafif yumuşağım galiba 😂
Oğlum kendine gel😂
ben kerimcan gibi erkeklerdenim demek ki 😂
Bana takıl iki gün erkeğin hası yaparım seni 😂
yaa o zaman senin bastığın yöne adımımı basıcam 😂
Al bro şunu izle 🧔
https://youtu.be/LEL1lQr55fw
gece gündüz incelicem 😌
bence ergence bir davranış günümüzde evli çiftler bile aynı pp yapmıyor :}}}}}}}}}
Peki takip eder misin
takipleşirim tabii sevgilimmiş sonuçta ama foto paylaşamam
Etmiyosa nedir sence
ailesinin bilmesini istemiyor belki
Erkek
o hâlde bilemedim
sordun mu niye diye?
İstegram kavgalı diyeymis
o ne demek anlamadım?
Kavga çıkıyormuş ondan
kimle peki?
Sevgilisiyle işte
kafamı karıştırdın sağol 😀
Yahu sevgilisi ni takip etmiyo işte kavga cikiyo diye şimdi anladın mi yoksa nolucak
Yapmam be ne işim var :))
bence de çok saçmalık ötesi 😂
Hayır o kadar mıç mıç olmaya gerek yok.
Eşim de olsa yapmam ben.
Yaparım, keyfime bağlı.
Belli olmaz ya sevgiliye bağlı :)
Ruh halime bağlı. Yapmışlığım var
En İyi Cevap