Aşk İlişkileri Sevgiliniz eşiniz size başkalarının yanında farklı davranıyor mu? _snow_ Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgiliniz eşiniz size başkalarının yanında farklı davranıyor mu? Cevap Yaz 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
-ViviR_-Fenomen Takip Et Guru Yaş: 37 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki hayır, benim sevgilim beni el üstünde tutar.. 😀 1 9 Yorumla _snow_ 11 ay aman dikkat et düşürmesin :D Yorumla -ViviR_- 11 ay Adam ben düşmeyim diye hazırolda bekliyor hey gidi 😀 Yorumla _snow_ 11 ay valla ben görsem gider gıdıklarım sırf gıcıklık olsun diye :D Yorumla -ViviR_- 11 ay Biz iki aşık kafaları karışık lütfen 😀 Yorumla _snow_ 11 ay Karışık iyidir 😃 Yorumla -ViviR_- 11 ay Bir gözleri var İstanbul u ikici kez fethettirir.. olmadı çanakkale köprüsünden intihar ettirir görüyon Aşk bu boru değil 😀 Yorumla _snow_ 11 ay nasıl gözmüş lan :D mübarek güdümlü füze :D Yorumla -ViviR_- 11 ay Valla sorma 😀 Yorumla _snow_ 11 ay neyi sormayım :D Yorumla
emre00Fenomen Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 46b cevap paylaştı. Her ikisde olmadığı için bilmiyorum 1 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 11 ay Karikatür iyi 😅 Bana gelirsek; henüz öyle bir sorunum yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabiki hayır, benim sevgilim beni el üstünde tutar.. 😀
aman dikkat et düşürmesin :D
Adam ben düşmeyim diye hazırolda bekliyor hey gidi 😀
valla ben görsem gider gıdıklarım sırf gıcıklık olsun diye :D
Biz iki aşık kafaları karışık lütfen 😀
Karışık iyidir 😃
Bir gözleri var İstanbul u ikici kez fethettirir.. olmadı çanakkale köprüsünden intihar ettirir görüyon Aşk bu boru değil 😀
nasıl gözmüş lan :D mübarek güdümlü füze :D
Valla sorma 😀
neyi sormayım :D
Her ikisde olmadığı için bilmiyorum
Karikatür iyi 😅 Bana gelirsek; henüz öyle bir sorunum yok
Evet