Yardımcı olacak dostlar bakar mısınız?

Sa arkadaşlar eşimle 5 yıl beraberlikten sonra bu yıl 10 şubatta evlendik ben geçen sene tıptan mezun oldum kendisi benden 1 yıl önce diş hekimliğinden mezun oldu geçtiğimiz yıl ekim ayında ki sınavı kazandı (DUS sınavı) uzmanlık eğitimine başlıyalı 3-4 ay oluyor ben de acil serviste pratisyen olarak çalışıyorum bir yandan da tusa hazırlanıyordum Mart ayında ki sınav dün açıklandı ve maalesef başarısız bir yandan acilde çalışıp sınava hazırlanmak çok zor oluyor evlilik bazı sorumluluklar getiriyor ama neyse lafı uzatmaya gerek yok başarısız oldum. Sınav sonuçlarını hastanede öğrendim zaten bizim hastanenin çok garip bir nöbet sistemi var öğrendiğimde yarı uyuyor haldeydim tam ne olduğunu anlamadım bile eşim aradı başarısız dedim ben biraz moral beklerken o nasıl olacak şimdi zaten zorlanıyordun yeni evliyiz rahat edemeyeceğiz gibi bir şeyler söyledi sonra kapattık ben çalışmaya döndüm zaten kafam davul olmuştu üzerine bunlar o kadar ağır geldi ki anlatamam akşam saat 8 gibi eve geldim üstümü değiştim duş alıp direkt yatağa girdim yorgunluktan zor ayaktaydım eşim 10 dakika sonra yatağa geldi sırnaştı ben zaten ona karşı kırgın sinirliydim üstelik çok yorgundum istemedim biraz sanırım o içimdeki sinirle tepkimi biraz sert belirttim ellerini attım direkt güzelce söyleyebilirsin elimi kolumu kırmana gerek yok dedi burdan sonra ben o sinirle yorgunlukla üzüntüyle ağzımdan ne çıkıyorsa bağırarak söyledim ben basit pratisyenim senin gibi uzman değilim doç prof koca olamadım sen şimdi öyle unvanları yanında istersin dedim sana yazıklar olsun deyip ağlamaya başladı ben yastığı alıp salona geçtim gece geç saate kadar uyuyamadım şimdi uyandım eşim işte ne yapacağımı bilemedim buraya yazıp içimi dökmek istedim 5 yıldır ilk defa böyle sinirli ve kompleks içerikli kavgamızı yaptık gerçi o yapmadı ben yaptım durumu nasıl toparlayabilirim düşüncesi ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Yardımcı olacak dostlar bakar mısınız?