Beyler sevgiliniz açık giyinse evlenir misiniz
Sevgiliniz açık giyinse evlenir misiniz?

Kadınlar buna niye bu kadar takılır anlamis değilim.
Bir kadının başkasının kendisine bakmasını istiyorsa açık giyinir. Kimin ne giyip giymeyecegini kıyafeti giyen bilir ama kalkipta disarda yürüyüş yapmak için de transparan elbise giyilmez. Giyilirse sacma sapan bir durum ortaya çıkar.
Kızlar neden açık giyinir sorusunun cevabını halen daha bulamadım. Bırak evlenmeyi flörtleştiğim kız bile yanımda açık dolaşamaz. Ne o öyle müze gibi ziyaretçilerin görüşüne açık bir manzara..
Cevap
42Cevap
Sevgilim ne kadar açık giyinebilir ki. Tabikisi evlenme düşüncem varsa eğer evlenirdim
Kendi tercihi karışmak doğru olmaz ama. hayatima girecek kadın ne giyeceğini üstündekinin onu ve beni temsil ettiğini bilir ustundekini taşımasını da eminimki bilicektir yetişkin insanlar birbirini dinlemeli ve birbirine saygı göstermeliyiz ana sinifinda değiliz sonuç olarak
Sabah sabah hayal gücüne atliyim senin sevgiliniz açık giyinse evlenir misin hey allam yaaa ulan şu erkeklere kendinizi yamamaya çalıştığınız kadar biraz kariyere odaklansaniz ülkeye başbakan olursunuz be
Ne var açık giyimde ya bu kadar sığ kafali veya beyin yoksunu olmayin ya
Açık var birde büfesi var nerde nasıl giyineceğini biliyorsa sorun yok
Benim seçimim farklı. İnsanların zevkleri renkleri farklıdır. Saygı duymak gerekir.
Açık kadınla işim olmaz. Kadın kapandığı kadar değerli olur. Çakıl taşı ile elmasın farkı olsun.
Teşhir seviyesinde giyen biri sevgilim değil, partnerimdir sadece. Partnerimle de evlenmem:)
Açık olmanın da bi şeyi var öyle her yeri meydan da olursa neden evleneyim
Duruma göre değişir bu nasıl açık giyildiğinde bağlı
Evet ama tabiki bununda bir sınırı olmalı ne kadar açık neresi açık gibi gibi
evlenirim tabi. açık giyinmek bir özgüven meselesidir. özgüveni olan bir kadınla elbette evlenirim.
Yakışıyorsa kendine yakıştırıyorsa tabiki giyebilir
Ben zaten onu oyleyken sevmişimdir o yüzden karışmam ben
Ben güzel kardeşim koca buldum arkadaşşşş 😅 aşırı değil tabi de giyimime çok olmadığı sürece karışmaz
Çok çok açık
Ga…. vat koca buldum olacaktı sorry
Site güzel kardeşim diye çeviriyor mal KS
Evlilik düşünmüyorum isteyen istediğini giysin kime ne
İstedigi gibi giyinebilir giyim ile güven aynı kefeye konulmaz
İsteyen istediği gibi giyinir
Açık derken ne kadar açık?
Hayır biz allah yolundayız
En İyi Cevap