Ayrılmak istedi geri döndü surekli aradı ters yaptım. En son aramadan sonra
ınstagram hesabını kapattı, telefon numarasını değiştirdi. Ama her gün fake hesaptan takip etti. Ben başka kızlarla ortamda story atınca fake hesabı kapatıp kendine ait hesabı açtı ve 3/4 gün sonra durduk yere beni engelledi. Şu an oda erkekleri olduğu ortamda benim attığım story'in benzerini atıyor. Benim en cok sevdiğim hatta bayıldığım dediğim fotoğraf'ını koyup duygusal müzik ekliyor Sonra hesabını geri gizliyor Düşünceleriniz nedir?
ınstagram hesabını kapattı, telefon numarasını değiştirdi. Ama her gün fake hesaptan takip etti. Ben başka kızlarla ortamda story atınca fake hesabı kapatıp kendine ait hesabı açtı ve 3/4 gün sonra durduk yere beni engelledi. Şu an oda erkekleri olduğu ortamda benim attığım story'in benzerini atıyor. Benim en cok sevdiğim hatta bayıldığım dediğim fotoğraf'ını koyup duygusal müzik ekliyor Sonra hesabını geri gizliyor Düşünceleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gerçekten bunu soruyor musun kız seviyor işte gerizkalı mısın 😂
İlk bakısta oyle ısın ucunda baska seylerde var.
Kız dikkat çekmeye çalışıyor.
orada kesınız abıcım dıkkat cekmeye calısıyor sen durduk yere eskı sevgılını engellermisin?
Bana yapıp sonra kaldıran ve seni özledim diyen eski sevgililerimi düşünürsek...
Öyle kızlar var.
Ama erkekler asla onu yapmaz.
O yüzden erkeklerle kızların zihnini aynı kefeye koyma. Etkilenme algıları farklı çalışıyor onların.
Abicim sonuc olarak önemsediği için yapıyor yarın bir dediğin gibi belkıde engelı kaldırıp yazıcak.
Aynen öyle. Umursamazlığa devam xd
Ya da seni denemek için fakeden de yazabilir hazırlıklı ol.
Fake hesaptan takip edıyorduda benı kızlarla gorunce kapattı fake hesabı hemen actı kendı hesabını dayanamadı herhalda :)
Bide üstad iyi iz bırakmısım belliki.
Sorma ya üstad. Ben de benzerini yaşadım ama ben hesapları falan kurcalayan biri değilim. Bende olay farklı. Bir kıza ilgim vardı tamam mı? Ben buna bir hediye alayım dedim sonrasında çünkü cidden iyi bir kız olduğunu düşündüğüm için ve de hoşlandığım için tatlı olur dedim. Ayrıca bana ilgisi var gibi davranıyordu. Sen gel kız beni arkadaş olarak gördüğünü iddia etmez mi? Üstüne hediyeyi de reddetti. La insan bari ayıp olmasın diye arkadaşça kabul eder.
Ben de ne yaptım? Tamam saygı duyarım. Dedim bir daha da görüşmedim. Ama nasıl... Okulda kızın yüzüne bile bakmadım, kaale almadım, arkadaşlarla normal takıldım. Bir ara alttan erkeklere genelden laf sokmaya çalışacak bir şey söyledi erkekler sözde her boku date sanıyormuş gibisinden. Ben de onu gt ettim şey falan dedim işte, bir kere o erkeğe siz düzgün ima verseniz adam date olmadığını zaten anlayacak. O işareti vermiyorsunuz adam da date sanıyor dedim. O imayı ya vereceksiniz ya da açık açık söyleyeceksiniz bu durumdan size zarar gelmez dedim. Kız laflarıma gıcık oldu. Sözde başka ortama 10 dakika bakmaya gitti merak ettiğinden ama ben biliyorum konuşmama gıcık oldu ondan rahatsız olduğu için rahatlamak adına uzaklaştı. Huyunu suyunu biliyorum kızın. Nasıl da çaktırmıyor ama relax gibi takılıyor sşdksmd
Sonra işte 2 hafta falan derslerde denk gelmedik biz bunla 2 hafta sonra denk geldik. Hocaya konsantre olayım derken yanlışlıkla kızın oturduğu kısma gözüm kaydı. Bir baktım anam... Kız benim tarafa bakıyor. Dümdüz bana bakıyor. Dedim hasktr olum bu sana bakıyor galiba, kaçır gözü kaçır... Sonra işte hocaya tekrar odaklandım hiç bir şey olmamış gibi sşdkdkdkd
Ne zaman umursamasak resmen bizden beklentileri oluyor bunların anlamıyorum ben bu işi xd
Bu kızlar niye böyle baba?
üstad mesaj attım eğer müsaitsen sana bişe anlatıcma
Anlat kanka sldlşdkdld
Olayı görüyor musun benim?
hasta galiba