ilk yarım saat içinde hikayelerime hep bakıyor ama neden 2. Bakmadan geçiyor. Lütfen karşı tarafa empati kurup cevap verin benim paylaşımlarımı mı önemsiz buluyo yoksa dikkat çekmek için mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende çok takılıyorum sadece merak ettiklerine bakıp atlıyorum
İlk yarım saat içinde bakıp 2. bakmadan geçtiğine göre beni merak etmiyo mu
Etmiyo olabilir dikkat çekmeye çalış sadece ona karşı
Nasıl yapıcam ne paylaşabilirim
Direk iletişime geçmek çok zor olmamalı
Asla yapmam ilgi alanında olmadığım bi erkeğe. Ben duygularıyla hareket eden biri değilim
O zaman şansına küs ne diyeyim gururundan ödün vermemeye devamke
E o bana yazsın nasıl sağlıcam
Ben birine yazıcaksam bana karşı hareketlerine ve konuşmalarına dikkat ederim
Herhangi bi saygısızlığım olmadı öyle bi kız değilim zaten sakinim eskiden her hikayeme istisnasız yanıt verirdi
Bıkmıştır artık denizde balık çok ne de olsa
Zaten her gün ayrı bi kızla etkinlikten etkinliğe koşuyo zaten ben onun çevresinde ki kızlar gibi değilim ben daha sakin kend halinde mutlu neşeli bi kızım onun çevresindekiler instagramı ful aktif kullanan sürekli erkeklerl olan kızlar
Bende etkinlik düzenleyen birisiyim dolaylı olarak çocukla benzer yanlarının var
Hadi ya instagramdan etkinliklerin fotoğraflarını atar mısın bende gdiyor gibi yapıp dikkat çekiyim🤣🤣
Yaparım ama ne vericen karşılığında😂
İlgisini hiç gelmemiş tiklamis öylesine
İlgisin çekmek için napabilirim bende onun hikayelerine bakmıyım demi
Önüne bak olacağı olsaydı kendi gelirdi
Haklısın ben onu reddetmiştim bi ara bende onun hikayelerine aynısını yapıyodum şimdi o yapıyo
Hayat kisa
Yani?
Önüne bak
Tamam ama düzgün biriyle tanışamıyorum
Tanışamamın sebebi hemen birine yakın olamıyorum biraz içine kapanık bi kızım kendimi övüyorum sanma sadece anlatıyorum gerçekten güzel kızım fiziğimde öyle avukat mimar herkes yazıyor hakim bile yazdı ama hemen konuşamıyorum
Tamamda bu meslek gruplarının hiçbirinin çok bir anlamı yok , gormedim görünüşün hakkında birsey diyemem ama önüne bakman gerektiği kesin
Tamamen mi umutsuz vaka yani
Hala aynı konu mu
Umursamıyor 'ne paylaştığını
Bende onunkilere bakmıyım
tıklamak yerine kaydırarak geçiyordur
O zaman o sırada 2. hikayemi umursamayıp merak etmeden geçmiş demi
hayır, ya da evet. bunu yapan tüm storylere yapıyordur, takip ettiği sayısı fazla ise. bende oyleyim tek tek merak edip bakmam, kaydıra kaydıra geçerim.
2000 takip ettiği kişi
ohooo sana bakması mucize...
ben 100 kişiyi takip etmeme rağmen kaydırıyorum bir kaçını ya da hiç bakmıyorum sen düşün
Ama daha önce herkesinkini geçiyorum seninkini inceliyorum demişti
ikizler burcu mu xd
Yay yükseleni ikizler hkskskssjj
abiii ultra mega toxic... ikizler beter, yay daha da beter. kac kurtar kendini kankaa
Düşünüyorum da çok haklısın şimdiden anı anını tutmamaya başladı zaten istisnasız her hikayene yanıt veriyodu şimdi 2. bakmıyo bile 🤣🤣
zamanla hiç bakmamaya başlayacak, umudun kırılacak derken bu sefer hepsine bakacak yine bir umudun olacak ama onu yine kıracak.. ahh yay erkekler ahh..
Sen bu yay erkeklerini iyi biliyosun bana taktik verir misin bu arada hoşlandığımı asla bilmiyo söylesem kendisi bile inanamaz 🤣🤣 bende sinsi yengeçim🤣
veririm tabii sor bakalım ne öğrenmek istiyorsun.. yay erkekleri yengeç kadınlarından oldukça şikayetçi, kısıtlama, özgürlüğünden alı koyma, kıskançlık, yalan, baskı ve hesap sorma yüzünden. yay erkekleri özgürlüğüne çok düşkünler bu yüzden hayatlarında özgürlüğünü kısıtlamayacak kadınlar isterler. birlikte özgürleşebilecekleri.. yay erkeklerinin hiç tahammülü olmayan en enn önemli şey de yalandır. bir yalan sezdikleri anda direkt gözlerinden düşer. yay erkeklerini kazanmak zordur, ama kaybetmek çok kolay. bu yüzden dökül bakalım yengeç kadını.. bu arada yengeç kadınları en iyi anlaştığım burçlardır...
Yaaaa ne güzel yazmışsın bu arada benim yükselenim aslan ay burcum ve alçalanım kova yengece dair sadece sinsiliği taşıyorum ben kısıtlamam kısıtlanmayıda sevmem gizemliliğide sevmem açık sözlüyüm 🤣 Az önce baktım bakmış 2. hikayeme deli bu çocuk 🤣🤣 Sen hangi burçsun 😂 Sence ne yapmam lazım bende mi her gün etkinliklere gidiyor gibi story atsam gidemediğim zamanlarda bile malum iş güç 😂😂
kova burcuyum benn. storyleri yapıştır gitsin bence.. ama her anını da değil, gizem altın kural;))
bu arada ben de bir yay erkeğine aşığım, lanet olsun. dert ortağıyız😁
Hahahha muhteşemsin 😂 Tamam kaç günde bi atıyım sence 😂
3 gün desem dayanamazsın tanıyorum.. 2 günde bir diyorum.. mutlu sonu görmek için sabretmeye değer.. o storye yanıt gelecek eninde sonunda... keşke sevdiğim yay erkeği ile ilgili benim de böyle bir sorunum olsa.. takip etmiyor bile beni😆😆
Tamam söylediğini yapıcam hem gizemli hem sosyal bi kadın görüneceğim dur bende sana ufak bi taktik vereyim bende bayağı araştırmıştım yayları fıstık gibi fotoğraflar çekin profil gizliliğini aç bunlar dengesiz gelir bakar profiline görür birde youtubeden adil yıldırım dinle çok etkili 😂
gelir arada bakar ahshkdfkd inan bunu uzun süredir düşünüyordum. en yakın zamanda fotoğraflar çekineceğim... çook teşekkür ederim bu söylediğin bana destek ve ilham oldu
Ay rica ederim hatta ben teşekkür ederim yay erkekleri giyinime de önem verir topuklu ayakkabı falan giy eminim ki çekici bi kadınsındır ama topuklu ayakkabı çok daha fazla etki eder hoşlandığım çocuktan biliyorum 😂😂
ayy evet evet dış görünüş fazlasıylaa önemli yay erkekleri için...
Kesinlikle güzel giyin o yüzden benim en yakın arkadaşım stil danışmanı istersen konuşuyum yardımcı olsun
sağol aşk elbise falan giyerim ben💗💗
Öylesine bakmış
Umursamadan mı yoksa ilgi çekmek için mi çünkü reddetmiştim ve bende onun hikayelerine eskiden öyle yapıyodum
İlgi çekmek için
🤷♂️🤷♂️