Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçen gün rüyamda dondurma yediğimi gördüm dün de yaprak sarması sarildigini içini falan gördüm ne demek sence birde bazen çok köpek görüyorum rüyamda acaba bilinç altı mi gerçek hayatta cok korkarım köpekten
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Köpeklerin ne yaptığına bağlı. dondurma görmen iyi çevrende ki insanlar seni yanlız birkamiyor sana destek oluyor bi çok konuda içine su serpiyor senin taktiğin bazı konular var
Bişi yapmıyo Köpekler ama ben korkuyorum birde sana bişi sorcam istihare den anlıyor musun ben geçen gün bi iş benim hakkımda hayırlı mi diye yaptım kariyer hakkında hani rüyanın sonuna doğru böyle yeşil araba yeşil ağaç gördüm sonra dere gibi su olan biyere girdim içinde kırmızı domates ler vardı bu domates olayı kafamı karıştırdi sence Hayır mı şer mi seçtiğim okudugum bölüm benim hakkımda hayırlı mi diye yaptım hatta bidaha istihare yapcaktım kaldı oyle
Ben 7 gün tekrar istihare yapmak istiyorum açıkçası ama bazıları rüya ile amel edilmez diyor sizce edilir mi edilmez mi? Birde o rüyam da siyah köpek gördüm yanımda bi kız vardi bi grup çocuk vardı köpeğe top atıyordu köpek karşı tarafa geçip oynuyor gibiydi hani zarar vermedi bana ama ben korkuyodum yanımda birisi vardı onunla hızlıca geçtik sonra dan yeşil oldu işte bende kararsız kaldım karışık renkler gördüğüm için tekrar yapmak istedim
Kardeşim şimdi senin çevrenden birileri seni cekemiyor senin başına gelen bişe gizli gizli seviniyor onun haricinde sana destek veren biri var o sana bazı konularda yardım ediyor ve o insan hakkında seni uyarıyor
En son 3 sene önce felan gördüğüm kişiyi rüyamda gördüm. Vurulmuştu elimi yarasına felan koyduğumu hatırlıyorum. Aynı ortama girmişiz nasıl bilmiyorum arkadaşlarını felan tanıyorum. Bir arkadaşının ismi oğuz du net hatırlıyorum. Cunku onumde birden bayılınca gördüğüm kişi oğuz diye arkadaşına sesleniyordum vs. Daha sonra o erkek arkadaşlarının sevgilileleriyle arkadaş olmuşum ben nasıl bilmiyorum aynı wp grubundayiz, o nasıl felan diye soruyordum. Buraya kadar yine normal ama daha sonrasında bir bahçede öpüştüğümüzü gördüm. Aynı rüyaydı ama vurulması mi önce opismemiz mi Hatirlayamiyorum. Sizce bu nasıl bir anlam ifade eder.
Rüyamda ağlıyordum. hoşlandığım adam gelip sarılıyordu bana o da ağladı aynı şekilde. Gerçek hayatta beni görmezden gelen birisi. Rüyamda çok içten davrandı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçen gün rüyamda dondurma yediğimi gördüm dün de yaprak sarması sarildigini içini falan gördüm ne demek sence birde bazen çok köpek görüyorum rüyamda acaba bilinç altı mi gerçek hayatta cok korkarım köpekten
Köpeklerin ne yaptığına bağlı. dondurma görmen iyi çevrende ki insanlar seni yanlız birkamiyor sana destek oluyor bi çok konuda içine su serpiyor senin taktiğin bazı konular var
Bişi yapmıyo Köpekler ama ben korkuyorum birde sana bişi sorcam istihare den anlıyor musun ben geçen gün bi iş benim hakkımda hayırlı mi diye yaptım kariyer hakkında hani rüyanın sonuna doğru böyle yeşil araba yeşil ağaç gördüm sonra dere gibi su olan biyere girdim içinde kırmızı domates ler vardı bu domates olayı kafamı karıştırdi sence Hayır mı şer mi seçtiğim okudugum bölüm benim hakkımda hayırlı mi diye yaptım hatta bidaha istihare yapcaktım kaldı oyle
Kardeşim sen yola giriyorsun bu yolda hayırlı şeylerle karsilasacaksin seni mutlu eden şeylerler olacak ama sonuc yani son vsrdigin nokta hayırsız
Ben 7 gün tekrar istihare yapmak istiyorum açıkçası ama bazıları rüya ile amel edilmez diyor sizce edilir mi edilmez mi? Birde o rüyam da siyah köpek gördüm yanımda bi kız vardi bi grup çocuk vardı köpeğe top atıyordu köpek karşı tarafa geçip oynuyor gibiydi hani zarar vermedi bana ama ben korkuyodum yanımda birisi vardı onunla hızlıca geçtik sonra dan yeşil oldu işte bende kararsız kaldım karışık renkler gördüğüm için tekrar yapmak istedim
Kardeşim şimdi senin çevrenden birileri seni cekemiyor senin başına gelen bişe gizli gizli seviniyor onun haricinde sana destek veren biri var o sana bazı konularda yardım ediyor ve o insan hakkında seni uyarıyor
Rüya degilde fal tabiri yapa bilirmisin? ne manaya geliyor bilmiyorum
Fal bakmak haram kardeşim rüya hak faldn uzak dur
Fala ben bakarım
Odamda büyüklükleri farklı 4 kaplumbağa gördüm. Odamın duvarının köşesinde en usttelerdi. Ve birkac hayvan daha vardı.
Ilk defa kaplumbağa gördüm. Ve bir sürü hayvan da vardı odamın içinde...
Rüyada eski kız kankamla yazışiyordum sonra buluşup hasret giderdik anlamı nee
anlamı sen bu aralar yanlız kalmışsın eskiye dair bi özlem duyuyorsun eski yasantina bence farklılık seni. İçin iyi gelecek
Ya ben rüyamda çarkıfelek sunuyorum. parmaktan sonra diyince uyanıyorum?
Rüya değilde başka bişey sorabilir miyim
Tabi ki
Aradığım şey anlatabilir miyim
Dinliyorum
En son 3 sene önce felan gördüğüm kişiyi rüyamda gördüm. Vurulmuştu elimi yarasına felan koyduğumu hatırlıyorum. Aynı ortama girmişiz nasıl bilmiyorum arkadaşlarını felan tanıyorum. Bir arkadaşının ismi oğuz du net hatırlıyorum. Cunku onumde birden bayılınca gördüğüm kişi oğuz diye arkadaşına sesleniyordum vs. Daha sonra o erkek arkadaşlarının sevgilileleriyle arkadaş olmuşum ben nasıl bilmiyorum aynı wp grubundayiz, o nasıl felan diye soruyordum. Buraya kadar yine normal ama daha sonrasında bir bahçede öpüştüğümüzü gördüm. Aynı rüyaydı ama vurulması mi önce opismemiz mi Hatirlayamiyorum. Sizce bu nasıl bir anlam ifade eder.
Teşekkürler cevap için.
Rica ederim
Komik
Bi benimki ilginizi çekmedi sanırım
Kusura bakma şu an telefonda konuşurken yazmaya çalışıyorum kafam karisiyor 5 dk sonra bakacam
Gerek yok istemes
Fal bakabilseydin keske
Benn
Dinliyorum
Rüyamda Sapsarı bir oğlum vardi
Sen maddi açıdan bı sıkıntı yaşayacaksın dikkat et
Ne gibi
Şu şekilde belki borc altına gireceksin belki bı ürün ya da vs bişi alırken seni tabiri caizse kaziklayaklabilirler birisi borç alır ödemez
Hmm anladim sagol
Rica ederim
Kesin yapıyosundur
Aga sorim mi
Harbi mi?
Evet
Rüyamda ağlıyordum. hoşlandığım adam gelip sarılıyordu bana o da ağladı aynı şekilde. Gerçek hayatta beni görmezden gelen birisi. Rüyamda çok içten davrandı
Onun sende gönlü yok sende fazla umut baflama
Onu biliyorum da anlamı bu mu dldlslsl
Evet boş yere ilgilenme yani bu rüya onu gistermis ,🙂
Olur
Dinliyorum
Gizlisin yazılmıyor sana