Çok kibar biri var etrafımda. Sanki bana ayrıca kibar gibi emin olamıyorum. Ama ne yazıkki pek göz göze gelmiyoruz sanki daha çok gizliden gözlemliyor beni gibi. Bazen seziyorum ben başka şeylerle ilgilenirken bana baktığını. Konuşurken çok sıcak kanlı ilk tanıştığımız zamana göre biraz daha güler yüzlü. Ben laf atmasamda o konuşuyor çoğu zaman ama göz göze gelmiyoruz bir türlü. Sanki özellikle gelmemeye çalışıyor gibi. Sizce ilgileniyor mu, ilgileniyorsa neden açıkça belli etmiyor adım atmıyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Utangaç bir kişiliğe sahip aynı ortam ve iş yerinde bulunduğunuz içinde ters tepki görmekten çekiniyor
Aslında görünüşte hiç utangaç değil ama yeni yeni tanıyorum bu yönlerini tabi. Çok cool biri ama sanki beni görünce saçmalıyor inceden. Bir de diyorum madem utangaç laf atıp konuşmaya neden çekinmiyor da bakışmaya çekiniyor...
Bakmak farklı gözler kalbin aynasıdır
Öyle mi diyorsun
Kesinlikle hani düşünsene onu reddettiğini bu onun için çok büyük bir yıkım hissiyatı veirr
Haklısın ama emin değilim o kadar hoşlandığından da. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sen beni dinle pişman olmazsın
Valla dinlemek geliyor içimden. Kanım kaynadı bu çocuğa. Olumlu da olsa olumsuzda olsa yaşayıp göreceğim artık. Tek temennim bu sefer umutlarımın boşa çıkmaması.
Bak şimdi bu diyeceğim şey sana hiçbir şey kaybettirmez adama Bi gün işte müsait bir zamanda iş çıkışı biraz sıkıldım ya çıkışta Bi kahve veya çay içmez miyiz diye sor veya pasta da olur yemek de olur sevdiğin herhangibir şey ister ısmarlıyım de istersen bugünlük bu seferlik eşlik eder misin de tepkisini gör bak nasıl şok oluyor
Şok olacağına eminim ama ben yapamam muhtemelen...
Bak şimdi öyle bir şey ki bu hani şimdi direk sana sevgili diyemez yani yürüdüğünü göstermez bu arkadaşça bir teklif gibi görünecek onun niyetini anlıcaksın ama bu sefer o senin niyetini anlamayacak
Kafası karışacak
Aslında çok mantıklı ama şöyle ki gerçekten niyeti varsa o da bir yolunu bulamaz mı? Yani çekingen olabilir ama cidden sürekli gülümseyerek konuşmak dışında hiçbir şey yapmıyor. Sosyal medyadan bike eklemiyor en basitinden. Ve ben şey hissediyorum şu an hayatından çıksam hiçbir şey yapmaz. Peşime düşmez. Bunum adı acaba utangaçlık mı yoksa yeterince hoşlanmamak mı?
Bunu pek kimse bilmez ama sosyal fobisi olabilir psikolojik yani Bi de şöyle Bi ihtimal insan bazen çok sever sevdiğini kaybetme korkusunu göze alamaz o da olabilir. Seviyor hoşlanıyor ise ya Bi daha hiç konuşamazsak korkusu herşeyi berbat edebilir fobisi varsa zaten açılması mümkün değil reddedilmiş biri ise travme etkisi yaratmış olabilir
Evet haklısın bu dediklerinin hepsi ihtimal. Karşılaştığımız yer zaten bir kurs. O öğretmen ben öğrenci. Yani işyeri olduğundanda bir çekincesi olabilir diye düşünüyorum. Kafamda çok fazla soru var ve cevabını yaşayarak görmeye sabrım yok. Birde ben rüyalara çok inanırım. Belki saçma gelecek ama... rüyamda gördüm onu ama ilk defa anlamını yorumlayamıyorum.
Nasıl bir rüya idi Bi de bak sen bu bilgiyi bana en baştan söylesen ben söylerdim direkt tespiti öğretmrn öğrenci duvarı var karşısında hani öğrencim3 nasıl o gözle bakarım etiği en başından beri söylese idin ya
Ya yok düşündüğün gibi değil. Benim yaşım büyük dil kursuna gidiyorum. o da orada öğretmen yaşlarımız yakın yani. Rüyaya gelince ben benim için hayırsız kişileri hep siyahlar içimde görürüm ama onu tam tersi gördüm. Üzerinde hep açık renkler vardı ama garip bir biçimde belli belirsiz kendi üstümde siyahlı bir elbise hatırlıyorum. Rüyamıda net hatırlamıyorum ama niyet edip uyuduğum rüyalarda hep bana malum olur gördüğüm renklerden anlarım hayırlı mı hayırsız mı. Onun üzerinde görmeyip kendi üstümde siyah göremem kafamı karıştırdı. Dahası sarılıyordum ona rüyamda
Bence Bi dene derim pişman olmazsın Bi kahve hiçbir şey kayıp ettirmez
Düşünücem
Nasıl istersen
Bunlar uzaktan bakarak kız tavlayabileceklerini mi sanıyorlar
Bir anlayabilsem..