Bir suredir beraberdik,2-3 yılın uzerındekı ılıskımız sanırım artık bıtmek uzere... kız arkadasımın olup olmadık seylere sınırlenmesi ve bu vakit hakaret etmesi can sıkmaya basladı... bir gun sıcak ertesı gun soguk olması dusundurucu olmaya basladı... nişan yapmayı dusunuyoruz fakat benı öyle bır hale getırdı ki bısey söylesem kızacak mı yanlıs anlayacak mı dusuncesı yanında rahat hareket edememe yoluna getırdı... arkadası ıle tartıstı benımle de o ara tartısmıstı... telefonda bana dıyor ki arkadasını da kastederek ' hepınız menfaat yolu ve aynı b-k sunuz...' öyle canımı acıttı ki bu söz... yaptıkları yuzunden evlilik teklifi nide rafa kaldırabılırım... hani ne yapacağı belli değil...
Kız arkadasım ve sinir patlamaları?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direk git açık açık konuş içindeki her şeyi dök 3-4 aylık ilişkiden bahsetmiyoruz sonuçta bir şeylere gergin olabilir bir sıkıntısı olabilir belki seninle ilgili bir sıkıntısı şüphesi vardır ki seni ölçüp tartmaya çalışıyordur konuşmadan bu sorunları çözemezsin
ben nişan asamasına geldım... tarıh yuzunden tartısma cıktı... bana öyle hakaretler ettı ki... dedi ki..' onume bırısı cıkarsa degerlendırecegım ' orada yıktı bu söz benı...
Evet ağır konuşmuş ama eğer bitiremiyorsan açık ve net konuşman gerekiyor
bıtırmem gereklı cok agrıma gıttı... benı bugune kadar mutlu etmek ıcın ne yaptın dedı...' senı sevdım en guzelı bu dedım.. o zaman gıt sevgını baskasına göster dedı... hersey sevgı degıl ' dedı... orada canım o kadar acıdı ki...
Belli ki evlilik istemiyor ayrılmadığın sürece daha çok sıkıntı çekersin ayrıl gitsin
o kadar hazırlık yaptı.. suzlemeler, hedıyelikler, organızsyom, ... takım elbısemı dahı beraber aldık...2 senedır aldıgım dogum gunu hediyelerıne dahı laf söylemesı... bahane olsaydı ınan bu kadar sallamazdım.. bıle bıle kendı yapısı olarak bunları söylemesı acı... ama hıc farkında degıl... ama yapacak bısey yok...
Belki sevgisi bitmiştir başkası vardır bence birazcık şüpheci olman lazım
baskası olma ıhtımalı cok zayıf ama yaptıysa da Allah tan bulsun... ne dıyeyım... acımasızlık o kadar zamanımız gectı...
Bunları söyleyen birisinden şüphelenmek en doğal hakkın
Evlilik ciddi bir müessese. Enine boyuna düşün ve bazı şeyleri yoluna koyup bu şekilde düşün derim.. onunla detaylıca konuş, şimdiden böyle düşünüyorsun ilerde nasıl olur? Bunları iyice konuşun. Laylaylom değil çünkü..
Gecen sene pandemı yuzunden heryer kapalıydı ve kendısı de ıl dısında olmasına ragmen ona evlilik teklfi yaptım.. boyle populer dogal bır ortamda, herkesın fotograf cektırmek ıcın gıttıgı bır yerde.. ama yuzugu atmaya kalktı, cıceklerı yırttı... hakaretler ettı bana...' ben ikincı el mıyım dedı, benım degerım bu kadarmıs ' gıbı cumleler kullandı... hanı bunları yapmasa... uygun dille söylese yıne sıkıntı olmayacaktı...
Pardon? İkinci el miyim derken? Neden böyle bir tepki gösterdi? Neyi beğenmemiş? Ya cidden böyle kızlar daha değerli oluyor galiba onu anladım
Böyle kızlara neden tamah ediyorsunuz? Sen hiç düşündün mü şimdiden bunu yapan evlenince dar günüm de sıkıntılı günüm de yoklukta parasızlıkta benimle olur mu herşeye sabredip gögüs gerir mi? Niye böylesine daha çok bağlanıyorsunuz anlamış değilim ya
sızın gıbı dusunuyorum bende... haklısınız... bız daha evlenmemısız bızım ılıskımızı yasadıgı yerdekı evli insanlar ıle karsılastırması yok mu... ınanın sunu anladım sımdıden memnuniyetsız ıse... ılerıde yere de yatsan onun ıcın ondan dahı mutlu olmaz... sevgı bırsey saygı herseydır...
Valla kardeşim iyice düşün. Bak ben anlamıyorum gözünüz körelmesin. Karşı taraf hemcinsim olabilir ama benim böylesine saygım yok!! Ben evliyim severek evlendim ve eşimle evlenirken herşeyin en ucuzunu aldım bana bir çorap alsa düşünüyor diye mutlu oluyorum! Ben anlamıyorum etrafımız da hiç birşeyi beğenmeyen herşeyin en iyisini isteyen sonrasın da “seviyorum” diyenlerle türemiş. Pardon ama buna sevgi denmez. Karşı tarafı düşünmeyen bir insan sevmiş olabilir mi? Sevgi bu değildir.
cok guzel bır yorum yaptınız... ben ona takı zamanı yapacaklarımı söyledım ama nezaketen de varsa talebın söyle dedım' set ' istedı... bende tamam dedım.. yasadıgım yere donunce ' ben buradan bakayım dedım ıstedıgı sekılde...' fotograflar attı ve ben basladım arastırmaya fotoraflardakı gıbı.. onun attıgı foto dakı gıbı kuyumcular cıkarttı bende ona fotoları attım bana dedi ki ' sen ucuzlarına baktıgın ıcın bulamıyorsun... ordan buraya gelıyor.. sen nasıl bulamıyorsun' aslında böyle dusunmus olsam onun yanına nıye gideyım beraber alalım dıe nıye teklif edeyım... sözlerı oyle acı oldu ki...
Ayyy kardeşim bune? Resmen herşeyi paraya vuruyor.. 😳😳 inan şok oluyorum şu an. Sen nasıl bunları görmene rağmen hala devam ettiriyorsun? Yanlış anlama ama ben bir bayan olarak sinir oldum şuannnn
benım ıcın bıttı zaten devam edemem..
Allah hakkın da hayırlısını nasip etsin kardeşim. İnsAllah doğru yolu doğru kişiyle yürürsün..
inş... tesekkur ederım...
ilişkinin içinde rahat değilsen bir de hakaret alıyorsan o ilişki çoktan bitmiştir bence
Şu acidan bak evkrnmeden bu sekilde konusuyosa ilerde evlendiginizde ayni evde neler neler der ayrilma ama sorunu cozmeye calis evlilik icin erken
Dusun kardesım en son dogum gunu hediyesi aldım.. bana dıyor ki... bula bula onu mu aldın ( kazak ) ani sınır patlamaları agzından cıkanı kulagı da duymuyor... hanı kırdım mı uzdun mu dusunmuyor bile...
Sevdigim biri bana çop alsa mutlu olurum sanirim o senden ayrilmak istiyo yol yapiyo
o memnuniyetsız bır ınsan... gecen sene ( ıl dısında kendısı) ımkanlarım dahılınde.. pandemı de heryer kapalıydı.. boyle dogal bır ortamda evlilik teklifi yaptım... cıceklerı yırttı... hakaretler ettı... yuzugu atmak ıstedı...' ben bu kadar basit miyim, kendımı ıkıncı el gıbı hisettim ' gıbı kelımeler ettı... bır gun ' sevgilim canım' ertesı gun kızsın kin guduyor...
Doğru olanı yapıyorsun abi iicn rahat etmeden evlenme
Ben de öyleyim bu günlerde ruh halim bozuldu bir gün sıcak bir gün soğuğum sinirlerim bozuluyor